. Derdimi kimseye soylemiyorum

Guliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
19
2
1
45
Merhebalar. Size anlaticagimdan dolayi beni kinayacaksiniz biliyorum amma yardim edin lutfen bana. Fikirlerinizi almak istiyorum derdimi kimseye soyleyemiyorum. Tanimadigim insanlarla paylawmag istedim. Ben 1978 dogumluyum 13 yawinda oglum ve 9 yawinda kizim var. Evlendim 14 sene once. Amma kas ki evlenmez olaydim. Evliliyimizin 2 ayinda bosanmak istedim amma oz ailem izin vermedi. Evlenirken kocamin ailesi ile oturmaya basladik . 3 baldiz ( benden cok buyuk yasca) , 1 kayin , annesi ve babasi. Kotu davranmiyorlardi bana. Iyi insanlardi. Sadece evlenirken kocam beni 6 ay sonra ev alicaz falan kibi seylerle kandirdi. Amma 7 il onlarla oturmaya mecbur oldug. Aramizda ev movzusunda her zaman tartisma oluyordu kabullenemiyordum beni aldatdiniz kibi kavka ediyordum kocamla her zaman. Kocam da o kadar da para kazanmiyordu. Iki cocugum oldu . Ben evliliyimizin 2 ci ilinden basladim kucuk bir isle urasmaga kucuk bir is buyudu sukurler olsun ve gayet guzel paralar kazanmaya basladim ve 12 ildi bu isi davam
Edirem halal parami kazaniram. 7 il onlarla cox mutsuzdum artik esimi sevmiyordum gozumden dusdu zaif oldugu icin calisb kendine eziyet vermiyordu nefret etmeye basladim ona zaman zaman. Kururu yokdu. 7 il sonra bir kredi ile ev aldig. Ilk odenis olarak kocamin ailesi
Biraz para verdiler . 25 illik
Bir kredi bu. Biz tasindik ordan. Yene evin butun para durumunu karsilamak cocuklarin yemeyi icmesi geyimi okul harclari benlik hala. O cok dusuk bir maasla benden bu kadar dedi her zaman cok zaman evde oturdu ve benim hesabima yasadi. Bu durum bir kadin olarak her zaman beni sinirlendirdi. Cinsel durumumuz da cok kotuye getmeye basladi. Esas simdi beni uzen durumu anlatiyim. Iki il once biri ile taniwdim ben. Cok asik oldug bir birimize gercekden. Iki ildi seviyoruz bir birimizi. Ayrilmak istedik olmadi . Ben onu bu kadar sevmeyin bana zarar verecek deye ondan kopmaya karar verdim dafalarca amma olmadi yapamadik. Ben 78 amma o 87 dogumlu. Amma bu hic farkedilmiyor cunki ben cok bakimli biriyim ve genc gosteriyorum. O cok kururlu bir erkek. Cok haysiyetli. Bekar hec evlenmedi. Biz evlenmek istiyoruz hayal ediyoruz bunu. Zaten dini nigah kiydig. Amma gercek kari koca kibi bir araya gelmemiz ucun cok engeller var. Benim cocuklarimin psikolojisi, benim tansion hastasi annem , erkek kardesim, sevdiyim erkeyin annesi ( o nigah kagizimizi bulmus). Ve hakli olarak garsi cikiyor. Amma biz ayrilamayiz ki. Calisdik olmadi. Biz birlikte cok mutluyuz bir birimizi tamamliyoruz. Biz ne yapalim onsuz bir hayat duwunemiyorum artik. O bize ev tutmus orda bulusuyoruz orasi bize aid bir ev orda mutluyuz. Ben bosanmasam bile o hic kimse ile evlenmiyeceyini soyluyor, amma buna da konlum razi olmuyor bencillik deye dusunuyorum. Cunki sonucta onun da cocugu ailesi olmali. Amma baska bir kadinla evlenirse ben davam etmem cunki 1 bunu kaldiramam 2 onun
Ailesin dagitmiw olucam. Ben onunla tanismadan once bile kocamla ayri idik ayri odalarda yatiyoduk ve 2 ile yakundi aramizda cinsel durum yokdu cunki nefret ediyordum
Ondan . Onu bir erkek kibi gore bilmiyorum. Bana yardim edin lutfen fikirlerinizi soyleyin. Bir tarafda cocuklarim bir tarafda cok sevdiyim ve sevildiyim erkek. Ne yapiyim artig dayanamuyorum ben.

Son düzenleme:
Merhebalar. Size anlaticagimdan dolayi beni kinayacaksiniz biliyorum amma yardim edin lutfen bana. Fikirlerinizi almak istiyorum derdimi kimseye soyleyemiyorum. Tanimadigim insanlarla paylawmag istedim. Ben 1978 dogumluyum 13 yawinda oglum ve 9 yawinda kizim var. Evlen 14 sene once. Amma kaw ki evlenmez olaydim. Evliliyimizin 2 ayinda bowanmak istedim amma oz ailem izin vermedi. Evlenirken kocamin ailesi ile oturmaya bawladig.3 baldiz ( benden cok buyuk yasca) , 1 kayin , annesi ve babasi. Kotu davranmiyorlardi bana. Sadece evlenirken kocam beni 6 ay sonra ev alicaz falan kibi weylerle kandirdi. Amma 7 il onlarla oturmaya mecbur oldug. Aramizda ev mivzusunda her zaman tartiwma oluyordu kabullenemiyordum beni aldatdiniz kibi kavka ediyordum kocamla her zaman. Kocam da o kadar da para kazanmiyordu. Iki cocugum oldu . Ben evliliyimizin 2 ci ilinden bawladim kucuk bir iwle urawmaga kucuk bir iw buyudu wukurler olsun ve gayet guzel paralar kazanmaya bawladim ve 12 ildi bu iwi davam
Etdirirem halal parami kazaniram. 7 il onlarla oturdug cox mutsuzdum artik ewimi sevmiyordum gozumden duwmuwdu zaif oldugu icin caliwib kendine eziyet vermiyordu nefret etmeye bawladim ona zaman zaman. 7 il sonra bir kredi ile ev aldig. Ilk odenis olarak kocamin ailesi
Biraz para verdiler . 25 illik
Bir kredi bu. Biz tasindik ordan. Yene evin butun para durumunu karsilamak cocuklarin yemeyi icmesi geyimi okul harclari benlik hala. O cok duwuk bir maasla benden bu kadar dedi her zaman cok zaman evde oturdu ve benim hesabima yasadi. Bu durum bir kadin olarak her zaman beni sinirlendirdi. Cinsel durumumuz da cok kotuye getmeye basladi. Esas simdi beni uzen durumu anlatiyim. Iki il once biri ile taniwdim ben. Cok asik oldug bir birimize gercekden. Iki ildi seviyoruz bir birimizi. Ayrilmak istedik olmadi . Ben onu bu kadar sevmeyin bana zarar verecek deye ondan kopmaya karar verdim dafalarca amma olmadi yapamadik. Ben 78 amma o 87 dogumlu. Amma bu hic farkedilmiyor cunki ben cok bakimli biriyim ve genc gosteriyorum. O cok kururlu bir erkek. Cok haysiyetli. Bekar hec evlenmedi. Biz evlenmek istiyoruz hayal ediyoruz bunu. Zaten dini nigah kiydig. Amma gercek kari koca kibi bir araya gelmemiz ucun cok engeller var. Benim cocuklarimin psikolojisi, benim tansion hastasi annem , erkek kardesim, sevdiyim erkeyin annesi ( o nigah kagizimizi bulmuw) . Biz birlikte cok mutluyuz bir birimizi tamamliyoruz. Biz ne yapalim onsuz bir hayat duwunemiyorum artik. O bize ev tutmuw orda buluwuyoruz orasi bize aid bir ev orda mutluyuz. Ben bosanmasam bile o hic kimse ile evlenmiyeceyini soyluyor, amma buna da konlum razi olmuyor bencillik deye dusunuyorum. Cunki sonucta onun da cocugu ailesi olmali. Amma baska bir kadinla evlenirse ben davam etmem cunki 1 bunu kaldiramam 2 onun
Ailesin dagitmiw olucam. Ben onunla tanismadan once bile kocamla ayri idik ayri odalarda yatiyoduk ve 2 ile yakundi aramizda cinsel durum yokdu cunki nefret ediyordum
Ondan . Onu bir erkek kibi gore bilmiyorum. Bana yardim edin lutfen fikirlerinizi soyleyin. Bir tarafda cocuklarim bir tarafda cok sevdiyim ve sevildiyim erkek. Ne yapiyim artig dayanamuyorum ben.
N okudum ben
Ama esinizle hala nikkahiniz. Var demi
Öyleyse başkasıyla nikah kiyamazsinizki

Evliyken başkasıyla dini nikah kiydigin yerden sonra okumadım aynı türden erkeklere nasıl küfrediyorsam sana da aynısını içimden yapıyorum yazıklar olsun senin gibi (erkek kadın farketmez) insanlara... erkek aldatma hiç birimiz demiyoruz haklı olabilir kırabilir karısı nasıldı diye sana da demiyorum ay kocası kötü diye yazıklar olsun

Ben esimin yaninda 10 dakika bile oturamiyorum tahamul edemiyorum o benim paramla hayatini keciriyo kurur deye bir sey yok bu insanda . Siz de haklisiniz amma bosanib onunla evlenirse m cocuklarim nasil olur ne olur bilmiyorum cok kotu durumdayim. Bosanmasam da bi gun onu akrabalari evlendirecek ileride onu da kaldiramam

Ben esimin yaninda 10 dakika bile oturamiyorum tahamul edemiyorum o benim paramla hayatini keciriyo kurur deye bir sey yok bu insanda . Siz de haklisiniz amma bosanib onunla evlenirse m cocuklarim nasil olur ne olur bilmiyorum cok kotu durumdayim. Bosanmasam da bi gun onu akrabalari evlendirecek ileride onu da kaldiramam

Çocukların seni başka bir adamla görse ne olur peki, gurur mu duyarlar,ev tuttuk diyosun bir de,baya diğer adamla yatıp kalkıp evine geliyosun çocuklarının yüzüne bakıyosun, hoş mu

Resmi olarak bir erkekle nikahlisin, adami begen begenme fark etmez
Dini nikah adi altinda birsey yapmis gitmis bir adamla birlikte takiliyorsun, olmaz, olmamis
Once bosanmalisin, sonra canin ne istiyorsa onu yap

Sen aldatirken sen de gurur var yani? Begenmiyorsan bosan Allah Allah tutturmussun bi benim paramla geciniyor benim paramla geciniyor.

Okudum anladim hic tasvip etmedim:KK11:

sizden 9 yas kucuk sevgilinizi bu kadar cok dusunurken 2 cocugunuzun babasi gercekten kocaniz olan adami yerin dibine sokmussunuz

Neden esinizden bosanmiyorsunuz, hem bu rezillige daha fazla alet olmazsiniz hem gercek esinizi boynuzlanmaktan kurtarirsiniz

Dini nikahinizi da yapmissiniz oh ne guzel peki gecerli mi o dini nikah sorarim size?

Yarin cocuklariniz buyuyup anlamaya basladiklarinda sizden nefret edecekler

Kocanizdan bosanip ne yapacaksaniz oyle yapin, ha o zaman da bu genc ddlikanli sizi istemeyebilir iki cocugun sorumlulugu ve kendinden 9 yas buyuk bir kadin ... ne bileyim ben bile yakjstirmadim :63:

Ben azerice biliyomusum ha heberim yokmus okudumda anladimda cok yanlis yollardasiniz bi cikis yolu bulmassaniz hayatinzi mahvedebilirsiniz biran once evinize yuvaniza donun Allahtanda af dileyin yazikk degilmi evlatlariniza keske kv evinde kalaydinizda bunlari yapmaya cesaret edemezdiniz hem bi kadin evli iken baskasiyla olan dini nikahi gecersizdir siz gunahkar oluyorsunuz duyarlarsa cocuklarinizin ahi esinzin ahi ailesinin ahi hic korkmuyormusunuz sevgi degil sizinki ayip ahlak vicdan dogruluk didi iliskinin adi ne zaman sevgi oldu sevgi tertemizdir insana iyilik yaptirir siz en yakinlariniza kotuluk yapiyorsunuz.kv haberi var anladim.iyi kadinmis ki soylememis ogluna.ondanda ozur dile.yuvana sahip cik ve tovbeni unutma bunlari yapmazsan cok pisman olursun.

Aaaa ben kaçırmış olmalıyım o kısmı, Boşandıktan sonra kimle isterse evlensin kocan yahu

Ben bosanirsam akrabalarim onu evlendirir kaldiramam demissiniz kocaniz icin.peki o sizin yaptiginizi nasil kaldirsin.
Bosanmazsam evli kalrsam sevdiyim erkek ilerde akrabalari evlendirecekdir . Boyle sozler duyacagimi biliyordum basima gelmeseydi ben de boyle soylerdim. Kendime kenardan bakinca nefret ediyorum aslinda amma basga tur de olmuyor . Sevdiyim erkekle cok aci cekiyoruz gercekten. Sevdiyim erkeyin annesi de oyrenmis nigah kagizini bulmus karsi cikiyo hakli olarak. Amma nasil ayirilinir nasil olsun . Ayrilik yollari gosterin bize kotuyum ben gercekten. Ayrilik karari kac defa verdim kendimi isimle oyalamaga calisdim amma olmuyo olmuyo ozur dilerim sizden . Sizin gozunuzle su an kendime bakinca kendim bile nefrer ediyorum kendime inanin ki. Nigahi da o kiydirdi namazinda biri oldugu icin. Dedi senin onunla iki il ayriligin nigahi atmis bossunsur. Ben bilmem boyle seyleri

Back
X