Derdimi soylesem derman bulur muyum ?

beautyqueen17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
101
45
13
40
sevgili hanimlar ,
Cok yalniz hissediyorum kendimi koskoca dunyada .. Yogun calisma Hayati , ayri yasadigim Es kisisi , minik bir bebek .. Tek destegim yok borclar , her ayin sonunun zor gelmesi , minik bebekle toplu tasimaya binmenin zorlugu nedeniyle hergun gidilen ayni park .. Birbirinin aynisi gunler .. Araba yok, evime yakin market yok . Yoruldugumda dayanacagim bir Insan yok ... Bazen intiharin esigine geliyorum , sonra minik yavrum ne olur diyorum. Isim stresli ve yogun , eve is getiriyorum . Iste simdi minigimi uyutunca buraya yazdim , Sira calismada ..
Isinlanma makinesi icad olsa da soyle rahat edecegim gunlere isinlansam, veya gecmise Gidip Es kisisi ile tanistigim gunu Silsem . Bir delete tusu yeterli Olsa.... Guzel gunler Gelir mi ? Ne zaman sabah olur ki acaba karanlik dipsiz gecemde ?

Unutmayin her karanlık gecenin bir sabahı vardır mutlaka ...
Allah yardımcınız olsun.

En güzel gökkuşakları yağmurdan somra acar sabır ve şükür edin dünya stresli günümüzde stresiz birşey yok herkesin kendine göre bir stresleri var olaya burdan bakmayın sağlıklısınız bebeğiniz var işiniz var bu durumda olmak isteyipte olmayan bayanlarımızda var

Allah yardımcınız olsun çalışma hayatınıza tutunun bebeğinize tutunun çok zor geçecek belki ama asla pişman olmayacaksınız , tüm geceler sabah oluyor inancınızı yitirmeyin

“Rabbim hiçbir kuluna çekemeyeeği dert vermezmiş.” Derim ben hep kendimi kötü ve yalnız hissettiğimde. Rabbim yolunu açık etsin inşallah hep güzel nişanlarlar karşılaş ve tüm sorunların üstesinden gelip bebeğinle güzel güzel yaşa. Yabancı insanların duası kabul olurmuş inşallah kabul olur. Aminnn

Cok tesekkur ederim gonulden

Allah yardımcınız olsun çalışma hayatınıza tutunun bebeğinize tutunun çok zor geçecek belki ama asla pişman olmayacaksınız , tüm geceler sabah oluyor inancınızı yitirmeyin
Evet Çalışma hayatim ilac gibi geliyor bana .. Aslinda suan cidden bebegimin Veya Benim onemli bir Sağlık problemi yok. Sukredecek yiginla sey var .. Bunlara odaklanmam lazim.

Nolur bebeğinize bunu yapmayın zaten baba anne ayriymis. Bari pozitif bı anne yi ona çok gormeyin biliyorum asla amacınız onu üzmek değil ama sizin şu an iradeniz var yetiskinsiniz olayları farklı değerlendirme potansiyeline sahipsiniz.ne yapın edin kendinizi mutlu edin hosunuza giden şeyler yapmaya çalışın kadın dizisini hatırlayın. Şikayet etmemeye calisin. O evladı mutlu yetiştirin zaten ortalık kötü ilk 6 yaş çok önemli psikoloji için o sizin ruh halinizi kopyaliycak. Emin olun kimsenin hayatı mükemmel değil tutunacak bı dal bulun biseylere inanın biseyler üretin ne bileyim işte motive edin kendinizi. Allah yardimciniz olsun

Biliyorum cok zor , cok iyi anliyorum sizi ama gececek , hepimizinki gecti sizinki de gececek , ardindan cok guzel gunler gelecek
Zorluklar hep var hayatta ve olmaya devam edecek , guzel seylere odaklanin , bebeginizi seyredin iciniz sıkıldıkca , ondan daha guzel birsey var mi hayatta ?
O masum , saf , dunyalar guzeli yavru sizin , ben hep oyle yapardim icimi mutluluk kaplardi

Meslegim var ... Kendimi ve evladimi gecindirebiliyorum.
Haklisiniz .. Is cocugu dogurmak , Beslemek ve giydirmekle bitmiyor . Psikososyal bir butun halinde yetistirmek lazim . Inanilmaz depresifim , emirdigim Icin ilac kullanamiyorum

Meslegim var ... Kendimi ve evladimi gecindirebiliyorum.

Haklisiniz .. Is cocugu dogurmak , Beslemek ve giydirmekle bitmiyor . Psikososyal bir butun halinde yetistirmek lazim . Inanilmaz depresifim , emirdigim Icin ilac kullanamiyorum
Bu kadar kotuyseniz daha fazla zarar verirsiniz çocuğa da kendinizede bazı antidepresan kar site az oranda geçiyor bir psikiyatriste danışın kar zarar yapıp ilaç başlayabilir gerekirse o bebeğin tüm dünyası sizsiniz unutmayın

Bu hayatta hepimizin bir imtihanı var.Kiminin sağlık,kiminin parasızlık,kiminin zenginlik içinde yalnızlık,kiminin cocugu,kiminin eşi,evliliği.....saysak çok yani.Sizin imtihanınız da bu galiba.Önemli olan sabretmek,sabrın sonu selamete ermek.Her zaman söylerim Rabbim sağlık ile ve sevdiklerimizin yokluğu ile imtihan etmesin,ölümden başka herşeyin çaresi var çünkü.Bir gün gelecek bebeğiniz büyüyecek size en iyi arkadaş olacak ve siz tekrar birini sevecek yada aşık olacaksınız.Lütfen güzel günlerde düşünün kendinizi.Sağlıcakla kalın

İmkan varsa yatılı bakıcı alın biraz daha hafiflersiniz. Allah'ın izniyle o bebiste büyür. Masum yavru ya. Ah şu erkekler hayatımızı karartan hep onlar. Allah yardımcımız olsun. Gönlünü ferah tut. Benimde var bir buçuk yaşında. Bazen sabrım taşacak olsa bir gülümsemesi herşeyi unutturuyor. İyki varlar hayata tutunma sebebim.

5 yil gecimsizlik borclar ile sinandik cok cektik cok..benim isim bile yoktu..ve atanmamla kizimin dogmasiyla hersey bambaska oldu..suan o bekledigim hayal ettigim huzurlu gunleri yasiyorum elhamdulillah..cok sabrettim ama ve cok dua ettim...icinizi ferahlatirmi bilmem..
Zor gunlerden sonra pespese mutluluklar yerini aliyor

Siz işteyken kim bakıyor çocuğunuza?
Kaç saat calışıyorsunuz?
Olsun ya hayatınız bence böyle de çok güzel çok şükür sağlığınız yerinde ikinizinde çok şükür iş var çok şükür kimseye ihtiyacın yok çok şükür sıkıldığın bi monotonluğun var :) insan azıcık karışık olayların içine girsin sıkıldığı monotonluğu özlüyor valla

İnanın o delete tuşuna benim de çok ihtiyacım var teselli etmek için yazmadım ,çünkü teselli edecek bir cümle yok . Sadece yalnız değilsiniz bunu bilin . Umarım güzel günleriniz ,çok güzel günleriniz olur

Bebeğin kac aylık ? Herkesin bir derdi var inan . Bir kısmı bardağın dolu tarafına bakıyor , bir kısmı boş tarafına sadece.
Dusunce bende çok mutsuzum. Ama yine düşününce halime bin sukur.
Bebeğin küçük olduğu için daha sıkıntıdan , anlıyorum. Ama sabretmek ten başka çare yok. Zaman çok hızlı geçiyor , bir bakmışsın kocaman olmuş.
Evini daha merkezi bir yere tasiman mümkün mü. Her şey elinin altında olsa kolaylık olur belki. Birde komşu olsa , iyi bir komşu akrabadan öte oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…