- 24 Temmuz 2018
- 101
- 45
- 13
- 40
- Konu Sahibi beautyqueen17
-
Unutmayin her karanlık gecenin bir sabahı vardır mutlaka ...sevgili hanimlar ,
Cok yalniz hissediyorum kendimi koskoca dunyada .. Yogun calisma Hayati , ayri yasadigim Es kisisi , minik bir bebek .. Tek destegim yokborclar , her ayin sonunun zor gelmesi , minik bebekle toplu tasimaya binmenin zorlugu nedeniyle hergun gidilen ayni park .. Birbirinin aynisi gunler .. Araba yok, evime yakin market yok . Yoruldugumda dayanacagim bir Insan yok ... Bazen intiharin esigine geliyorum , sonra minik yavrum ne olur diyorum. Isim stresli ve yogun , eve is getiriyorum . Iste simdi minigimi uyutunca buraya yazdim , Sira calismada ..
Isinlanma makinesi icad olsa da soyle rahat edecegim gunlere isinlansam, veya gecmise Gidip Es kisisi ile tanistigim gunu Silsem . Bir delete tusu yeterli Olsa.... Guzel gunler Gelir mi ? Ne zaman sabah olur ki acaba karanlik dipsiz gecemde ?
Allah yardımcınız olsun çalışma hayatınıza tutunun bebeğinize tutunun çok zor geçecek belki ama asla pişman olmayacaksınız , tüm geceler sabah oluyor inancınızı yitirmeyinsevgili hanimlar ,
Cok yalniz hissediyorum kendimi koskoca dunyada .. Yogun calisma Hayati , ayri yasadigim Es kisisi , minik bir bebek .. Tek destegim yokborclar , her ayin sonunun zor gelmesi , minik bebekle toplu tasimaya binmenin zorlugu nedeniyle hergun gidilen ayni park .. Birbirinin aynisi gunler .. Araba yok, evime yakin market yok . Yoruldugumda dayanacagim bir Insan yok ... Bazen intiharin esigine geliyorum , sonra minik yavrum ne olur diyorum. Isim stresli ve yogun , eve is getiriyorum . Iste simdi minigimi uyutunca buraya yazdim , Sira calismada ..
Isinlanma makinesi icad olsa da soyle rahat edecegim gunlere isinlansam, veya gecmise Gidip Es kisisi ile tanistigim gunu Silsem . Bir delete tusu yeterli Olsa.... Guzel gunler Gelir mi ? Ne zaman sabah olur ki acaba karanlik dipsiz gecemde ?
Cok tesekkur ederim gonulden“Rabbim hiçbir kuluna çekemeyeeği dert vermezmiş.” Derim ben hep kendimi kötü ve yalnız hissettiğimde. Rabbim yolunu açık etsin inşallah hep güzel nişanlarlar karşılaş ve tüm sorunların üstesinden gelip bebeğinle güzel güzel yaşa. Yabancı insanların duası kabul olurmuş inşallah kabul olur. Aminnn
Evet Çalışma hayatim ilac gibi geliyor bana .. Aslinda suan cidden bebegimin Veya Benim onemli bir Sağlık problemi yok. Sukredecek yiginla sey var .. Bunlara odaklanmam lazim.Allah yardımcınız olsun çalışma hayatınıza tutunun bebeğinize tutunun çok zor geçecek belki ama asla pişman olmayacaksınız , tüm geceler sabah oluyor inancınızı yitirmeyin
Haklisiniz .. Is cocugu dogurmak , Beslemek ve giydirmekle bitmiyor . Psikososyal bir butun halinde yetistirmek lazim . Inanilmaz depresifim , emirdigim Icin ilac kullanamiyorumNolur bebeğinize bunu yapmayın zaten baba anne ayriymis. Bari pozitif bı anne yi ona çok gormeyin biliyorum asla amacınız onu üzmek değil ama sizin şu an iradeniz var yetiskinsiniz olayları farklı değerlendirme potansiyeline sahipsiniz.ne yapın edin kendinizi mutlu edin hosunuza giden şeyler yapmaya çalışın kadın dizisini hatırlayın. Şikayet etmemeye calisin. O evladı mutlu yetiştirin zaten ortalık kötü ilk 6 yaş çok önemli psikoloji için o sizin ruh halinizi kopyaliycak. Emin olun kimsenin hayatı mükemmel değil tutunacak bı dal bulun biseylere inanın biseyler üretin ne bileyim işte motive edin kendinizi. Allah yardimciniz olsun
Bu kadar kotuyseniz daha fazla zarar verirsiniz çocuğa da kendinizede bazı antidepresan kar site az oranda geçiyor bir psikiyatriste danışın kar zarar yapıp ilaç başlayabilir gerekirse o bebeğin tüm dünyası sizsiniz unutmayınMeslegim var ... Kendimi ve evladimi gecindirebiliyorum.
Haklisiniz .. Is cocugu dogurmak , Beslemek ve giydirmekle bitmiyor . Psikososyal bir butun halinde yetistirmek lazim . Inanilmaz depresifim , emirdigim Icin ilac kullanamiyorum
İnanın o delete tuşuna benim de çok ihtiyacım var teselli etmek için yazmadım ,çünkü teselli edecek bir cümle yok . Sadece yalnız değilsiniz bunu bilin . Umarım güzel günleriniz ,çok güzel günleriniz olursevgili hanimlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?