Derdimi soylesem derman bulur muyum ?

Merhaba, öncelikle bebeğiniz ayakta kalmak için en büyük gücünüz..Sağlıklı bu büyük bir nimet.. herkesin hayatında var sorun ama dışardan herkes harika gözükür.. Kendinize inanın ve siz güçlü bir anne olursanız güçlü bir çocuk yetistirirsiniz..mutlu anne=mutlu çocuk

LiLYA-54 evet bu yorumlar biraz silkelenmek icin iyi geliyor bana .. İc dunyamda yasadigim firtinalari kimse bilmez .. cok haklisiniz

Olayları kötü tarafından değil iyi tarafından bakmaya calışınız herkesin icinde az yada cok fırtınalar kopuyor ama yinede ayakta kalıp bir şekilde atlatıyoruz hic birşey ebedi kalmıyor acılarımız da ve sevinclerimiz de ama herzman positif bakabilipte şükür etmek en önemlisi

Allah haklı olanın ahını yerde koymaz inanın buna. Diyebileceğim tek şey sabırlı olun,kendiniz ve bebeğiniz dışında kimseyi önemsemeyin. Eşiniz ölseydi bu durum zaten yaşanacaktı bır de öyle düşünün...

Bakici bakiyor . Sabah 8 aksam 18 arasi isteyim

Bebek 11 Aylik

Bir tanıdığım var.
Gecekonduda yaşıyor.
Hep maddi sıkıntılar içindeydi ama eşi is kazası geçirdikten sonra aksilikler yakasını bırakmadı. Eşi calisamiyor artık.
1 yılda 3 kere taşındığını bilirim.
Iki kızı var ortaokula giden.
Mesleği yok.
Evde bakım parası yanında evinde dışarıya is yaparak gecinmeye çalışıyor.
Yardım eden yakınları yok.

Geçen gün sordum.
Nasıl gidiyor?

Çok şükür bu halimize.
Yine şöyle bir bakıyorum benden huzurlusu yok dedi. .

Ne zaman konuşsak bir silkelenirim, utanırım umutsuzluklarima..

Meslek çok güzel şey.
Yorulsak da..
Rabbim hep sağlık versin de çalışalım..

Kolaylıklar dilerim..

Sana hayat yaşamaya değer veya yalnız değilsin bebeğin var gibi yalanlar söylemeyeceğim.
Açık olalım gerçekten hayat bazen yaşanılır gibi değil, ben bu duyguyu çok fazla hissettim.
Ama eğer kendine, “kendin için” bir amaç belirlersen ve onun için ter dökersen artık hayat daha yaşanılabilir hale geliyor.
Hayat hiçbir zaman toz pembe olmayacak bu doğru,
Ama hayatındaki iyi bir eş ve anne olma görevini biraz daha geriye atıp Tutku duyduğun bir şey için ter dökersen İnan bana hayatın güzelleşecek.

Çok zordur eminim.Güzelliklere odaklan , yavrun var en azından.Daha bugün yakın arkadaşım bir operasyon geçirdi ve artık bebek sahibi olması imkansız.Yaşı daha 32 ve çocuğu yok.Sabahtan beri ağlıcak gibi olup kendimi zor tutuyorum.Her günümüze şükretmeliyiz.Ailen nerde , onların olduğu yere taşınma imkanınız yok mu

Allah yardimcin olsun ayrimisiniz suan

Ailemin hic destegi yok isteseler olabilirler aslinda ama olmuyorlar

zor günleri geride bırakmış biri olarak yazıyorum size ''GEÇECEK'' ....

O borçlar da bitecek, bebiş de büyüyecek , kaygılar endişeler normal seviyeye inecek, ve siz hayatınızın altının üstünden daha güzel olduğu günleri göreceksiniz..

dibi gören yüzeye daha çabuk çıkar unutmayın.. mücadelenize hayran kaldım şöyle bi kucaklaşmak istedim sizinle..

B beautyqueen17

hakkında hayırlısı olsun inşallah, benim iş arkadaşım var bebek 3 yaşındayken falan ayrılmış aileside o kadar yardım etmemiş, çok çok zorlandım diyo şimdi kızı 11 yaşında ve kendine arkadaş biliyomusun, tayini başka bir ile çıktı annesi geldi yanına, sonra anneside mırın kırın etti şimdi kızı geliyo akşama kadar evde annesini bekliyo aklı kalıyo ama hayat artık daha güzel diyo bide arabasını sattı yenisini alacak gezecek şimdi tatile bile gideck hatta :) ama çocuğun pskolojisini bozma istediğini yap olur mu

Eskiden evde yanlızken korkardım şimdi yanımda kuzum olduğu geceler yanlız da olsak korkmuyorum sen annesin kupkek diyorum sen korkma ki kızında korkuyu bilmesin bende eşimden ayrıldım kızım daha 1 aylıktı henüz ek gıdaya geçmediği için çalışamıyorum her gün evin içinde sıkıntıdan sıcaktan patlıyorum akşamları bende hep aynı parka gidip gezdiriyorum kızımı tam bir mahrumiyet bölgesi yaşadığımız yer A101 bimden başka market Yok sanma ki bir sen yaşıyorsun bu sıkıntıları belki de biz bir çok hemcinsimize göre şanslıyız bile kimse mücadele etmeden yaşayamıyor bu hayatı sadece biraz sabır..

Hiç üzme kendini. Allah sana destek olsun yeter, inan başka kimsenin desteğine ihtiyacın yok. :) bak ne güzek mesleğin var, çalışıyorsun, kimseye muhtaç değilsin. Belki ay sonu zor gelir, belki yakındaki parka gidilir falan ama en azından bunları yapabiliyorsun. :) ben Ankara'da yaşarken evden zor çıkıyordum, asansör yoktu, bebek arabasını her seferinde yukarı çıkartıp indirmek çok zor oluyordu. Bebeğim de küçüktü o zaman ama gene de olmuyordu yani. Şimdi bile zor çıkıyoruz, 13 aylık. Rabbim kolaylık versin, güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Ya cok tesekkurler :) Ben de ayni seyi hissettim size karsi :) Kim bilir gun olur kucaklasiriz bir Kahve iceriz

Size de kolayliklar diliyorum , siz de mi ayrildiniz esinizden ?
Ben de simdi ayni parktan geldim uyuttum minnosumu)
Her gun gitmekten usandigim parka Kadinlar kulubunun tatli hatunlari sayesinde sempati ile gittim ve cok eglendim bu sefer

Aynen .. O Kadar fazla olumsuza odaklanmisim ki .. Cok haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…