- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi beautyqueen17
-
Merhaba, öncelikle bebeğiniz ayakta kalmak için en büyük gücünüz..Sağlıklı bu büyük bir nimet.. herkesin hayatında var sorun ama dışardan herkes harika gözükür.. Kendinize inanın ve siz güçlü bir anne olursanız güçlü bir çocuk yetistirirsiniz..mutlu anne=mutlu çocuksevgili hanimlar ,
Cok yalniz hissediyorum kendimi koskoca dunyada .. Yogun calisma Hayati , ayri yasadigim Es kisisi , minik bir bebek .. Tek destegim yokborclar , her ayin sonunun zor gelmesi , minik bebekle toplu tasimaya binmenin zorlugu nedeniyle hergun gidilen ayni park .. Birbirinin aynisi gunler .. Araba yok, evime yakin market yok . Yoruldugumda dayanacagim bir Insan yok ... Bazen intiharin esigine geliyorum , sonra minik yavrum ne olur diyorum. Isim stresli ve yogun , eve is getiriyorum . Iste simdi minigimi uyutunca buraya yazdim , Sira calismada ..
Isinlanma makinesi icad olsa da soyle rahat edecegim gunlere isinlansam, veya gecmise Gidip Es kisisi ile tanistigim gunu Silsem . Bir delete tusu yeterli Olsa.... Guzel gunler Gelir mi ? Ne zaman sabah olur ki acaba karanlik dipsiz gecemde ?
LiLYA-54 evet bu yorumlar biraz silkelenmek icin iyi geliyor bana .. İc dunyamda yasadigim firtinalari kimse bilmez .. cok haklisiniz
Bakici bakiyor . Sabah 8 aksam 18 arasi isteyimSiz işteyken kim bakıyor çocuğunuza?
Kaç saat calışıyorsunuz?
Olsun ya hayatınız bence böyle de çok güzel çok şükür sağlığınız yerinde ikinizinde çok şükür iş var çok şükür kimseye ihtiyacın yok çok şükür sıkıldığın bi monotonluğun var :) insan azıcık karışık olayların içine girsin sıkıldığı monotonluğu özlüyor valla
Bebek 11 AylikBebeğin kac aylık ? Herkesin bir derdi var inan . Bir kısmı bardağın dolu tarafına bakıyor , bir kısmı boş tarafına sadece.
Dusunce bende çok mutsuzum. Ama yine düşününce halime bin sukur.
Bebeğin küçük olduğu için daha sıkıntıdan , anlıyorum. Ama sabretmek ten başka çare yok. Zaman çok hızlı geçiyor , bir bakmışsın kocaman olmuş.
Evini daha merkezi bir yere tasiman mümkün mü. Her şey elinin altında olsa kolaylık olur belki. Birde komşu olsa , iyi bir komşu akrabadan öte oluyor.
Allah yardimcin olsun ayrimisiniz suansevgili hanimlar ,
Cok yalniz hissediyorum kendimi koskoca dunyada .. Yogun calisma Hayati , ayri yasadigim Es kisisi , minik bir bebek .. Tek destegim yokborclar , her ayin sonunun zor gelmesi , minik bebekle toplu tasimaya binmenin zorlugu nedeniyle hergun gidilen ayni park .. Birbirinin aynisi gunler .. Araba yok, evime yakin market yok . Yoruldugumda dayanacagim bir Insan yok ... Bazen intiharin esigine geliyorum , sonra minik yavrum ne olur diyorum. Isim stresli ve yogun , eve is getiriyorum . Iste simdi minigimi uyutunca buraya yazdim , Sira calismada ..
Isinlanma makinesi icad olsa da soyle rahat edecegim gunlere isinlansam, veya gecmise Gidip Es kisisi ile tanistigim gunu Silsem . Bir delete tusu yeterli Olsa.... Guzel gunler Gelir mi ? Ne zaman sabah olur ki acaba karanlik dipsiz gecemde ?
Dava devam ediyorAllah yardimcin olsun ayrimisiniz suan
Ailemin hic destegi yok isteseler olabilirler aslinda ama olmuyorlarÇok zordur eminim.Güzelliklere odaklan , yavrun var en azından.Daha bugün yakın arkadaşım bir operasyon geçirdi ve artık bebek sahibi olması imkansız.Yaşı daha 32 ve çocuğu yok.Sabahtan beri ağlıcak gibi olup kendimi zor tutuyorum.Her günümüze şükretmeliyiz.Ailen nerde , onların olduğu yere taşınma imkanınız yok mu
Kadin olmak su koskoca dunyada o kadar zorki..Dava devam ediyor
hakkında hayırlısı olsun inşallah, benim iş arkadaşım var bebek 3 yaşındayken falan ayrılmış aileside o kadar yardım etmemiş, çok çok zorlandım diyo şimdi kızı 11 yaşında ve kendine arkadaş biliyomusun, tayini başka bir ile çıktı annesi geldi yanına, sonra anneside mırın kırın etti şimdi kızı geliyo akşama kadar evde annesini bekliyo aklı kalıyo ama hayat artık daha güzel diyo bide arabasını sattı yenisini alacak gezecek şimdi tatile bile gideck hatta :) ama çocuğun pskolojisini bozma istediğini yap olur muAilemin hic destegi yok isteseler olabilirler aslinda ama olmuyorlar
Ailemin hic destegi yok isteseler olabilirler aslinda ama olmuyorlar
zor günleri geride bırakmış biri olarak yazıyorum size ''GEÇECEK'' ....
O borçlar da bitecek, bebiş de büyüyecek , kaygılar endişeler normal seviyeye inecek, ve siz hayatınızın altının üstünden daha güzel olduğu günleri göreceksiniz..
dibi gören yüzeye daha çabuk çıkar unutmayın.. mücadelenize hayran kaldım şöyle bi kucaklaşmak istedim sizinle..
B beautyqueen17
Eskiden evde yanlızken korkardım şimdi yanımda kuzum olduğu geceler yanlız da olsak korkmuyorum sen annesin kupkek diyorum sen korkma ki kızında korkuyu bilmesin bende eşimden ayrıldım kızım daha 1 aylıktı henüz ek gıdaya geçmediği için çalışamıyorum her gün evin içinde sıkıntıdan sıcaktan patlıyorum akşamları bende hep aynı parka gidip gezdiriyorum kızımı tam bir mahrumiyet bölgesi yaşadığımız yer A101 bimden başka market Yok sanma ki bir sen yaşıyorsun bu sıkıntıları belki de biz bir çok hemcinsimize göre şanslıyız bile kimse mücadele etmeden yaşayamıyor bu hayatı sadece biraz sabır..
Hiç üzme kendini. Allah sana destek olsun yeter, inan başka kimsenin desteğine ihtiyacın yok. :) bak ne güzek mesleğin var, çalışıyorsun, kimseye muhtaç değilsin. Belki ay sonu zor gelir, belki yakındaki parka gidilir falan ama en azından bunları yapabiliyorsun. :) ben Ankara'da yaşarken evden zor çıkıyordum, asansör yoktu, bebek arabasını her seferinde yukarı çıkartıp indirmek çok zor oluyordu. Bebeğim de küçüktü o zaman ama gene de olmuyordu yani. Şimdi bile zor çıkıyoruz, 13 aylık. Rabbim kolaylık versin, güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?