Derdimiz Yüzük Oldu.

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.567
498

Benim derdimi söylemeye utanıyorum diğer dertleri görünce.
Ayın 7 sinde nişanlandım.Nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz.Onu çok seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum..Elbette kavgalarımız olmadı değil insanız ama sorunları omuz omuza atlattık.

Şu anda ki problemim ise nişanlım yüzüğüne sahip çıkamıyor..2 haftada 10 kere arkasından topladım kasıtlı yapmadığını biliyorum..Hatta şu anda erken olduğunu da biliyorum ama hiç alışık değil.Diyorum takma o zaman ver bende kalsın saklarım diyorum..Ama kabul etmiyor alışacağım diyor..Genel itibari ile zaten sürekli eşyalarını bir yerlerde unutur çocuk gibidir sevdiceğim.

Ki kaybolursa ben çok üzülürüm maneviyata çok önem veririm.Kendisi de öyle ödü patlıyor kaybedeceğim diye..

Ne yapsak ki bir öneride bulunsanız.

-------------------------------------------------------------------

Hanımlar böyle bir problemimiz kalmadı çünkü nişanlım sağolsun yüzüğü kaybetti problemde çözülmüş oldu çok trajik ya..

Bu arada çok sıkışmış benzin istasyonuna girmiş ellerini yıkarken çıkarmış oracıkta bırakmış ee gittik sorduk ama malesef kimse vermemiş ne yapalım cana geleceğine mala gelsin

Son düzenleme:
Kelin merhemi olsa başına sürermiş Jilly.
Benden sana fayda gelmez, zira hafta 7 ben 8 o yüzüğü bir yere koyup saatlerce kalbim çarpa çarpa arıyorum. Yerini bilsem sağa sola giderken takmayı unutuyorum. Bir ara ciddi tozlanmıştı zavallılar.
Benim adam ise görsen yüzükle doğmuş anasından sanki, nişan günü taktıklarından beri sadece yatarken çıkardı. Sabah pıt takıveriyor, parmağında olmadığı zaman eksiklik hissediyormuş öyle diyor.
Dur kızlar yazar şimdi derdin devasını bende sebepleneyim arada.

Benim nişanlım hiç çıkarmıyor alyansını evdeyken ben çıkarıyorum mesela o evde de çıkarmıyor.. o da unutkandır çıkarırsa bırakır bir yerde çünkü biliyor :)

parmağını falan mı sıkıyor acaba ondan alışamamış olabilirmi?

Bizim ki her konuda dağınık pis..Ama kendi kişisel özenine çok dikkat eder ve sadece yüzüğü ellerini yıkarken çıkarıyor.Zaten oradada unutuyor..

Bana da öyle geliyor çünkü rahatsız ediyor ki çıkarıyor..Benim tam oluyor ama onun parmaklar tombis birde çalışıyor evet evet bu da olabilir farkında değilim hiç.

Bana da öyle geliyor çünkü rahatsız ediyor ki çıkarıyor..Benim tam oluyor ama onun parmaklar tombis birde çalışıyor evet evet bu da olabilir farkında değilim hiç.

Yüzükleri aldığınız yere götürüp nişanlının parmağına göre yaptırırsınız ya rahatsız ediyosa o sorun değil.. bir de kalınsa alyansınız kalın alyanslar hava almadığndan insanı sıkıyor maalesef...

Yok yok ona dikkat ettik kalın alyans kullanamıyoruz o da ben de..Ama böyle apar topar aldık yüzükleri parmağa girdi mi girdi dedik..Yüzüğün böyle hafif sıkma izi kalıyor olur ya hani onu görebiliyorum.

sıksa zaten takıp çıkarırken sorun olur, gevşek olsa da düşüyor derdi heralde.

bir öneride bulunamadı

Japonla yapıştıracağım kararımı verdim.

Ay ne güzel dert :) benim eşim takmiyor bile sinir oluyorum ama bişey diyemem :) boynuna asmak mantıklı ama bence biraz sıkıyor o yüzden kuyumcuya götürün bi baksın

ama takmadığı şeyin ne maneviyatı olacak ki, bana ver ben saklayayım diyorsunuz... alışabiliyorsa alışsın, yoksa takmasın ne yapalım. Ben de takamıyorum. Olmadı bir türlü alışamadım, eşim de pes etti ısrar konusunda artık...

yüzüğü hiç çıkarmasın bence elini yıkarken de çıkarmasın ne olacak ki
kirlenirse yüzüğü de eliyle beraber sabunlayıverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…