- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.567
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
çıkarmasın hiç elinden sürekli çıkarıyo demekki kaybediyo
SENDE YÜZÜĞÜNÜ SAĞDA SOLDA UNUT!
BAK BİR DAHA O UNUTUR MU?
SEVGİLER:
Kelin merhemi olsa başına sürermiş Jilly.
Benden sana fayda gelmez, zira hafta 7 ben 8 o yüzüğü bir yere koyup saatlerce kalbim çarpa çarpa arıyorum. Yerini bilsem sağa sola giderken takmayı unutuyorum. Bir ara ciddi tozlanmıştı zavallılar.
Benim adam ise görsen yüzükle doğmuş anasından sanki, nişan günü taktıklarından beri sadece yatarken çıkardı. Sabah pıt takıveriyor, parmağında olmadığı zaman eksiklik hissediyormuş öyle diyor.
Dur kızlar yazar şimdi derdin devasını bende sebepleneyim arada.
Benim nişanlım hiç çıkarmıyor alyansını evdeyken ben çıkarıyorum mesela o evde de çıkarmıyor.. o da unutkandır çıkarırsa bırakır bir yerde çünkü biliyor :)
parmağını falan mı sıkıyor acaba ondan alışamamış olabilirmi?
Bir kere unuttuğunda alın yüzüğü saklayın, kaybettim sansın panik olsun bir süre, aklı başına gelebilir
Kolyeye gecirip boynuna assin
Bana da öyle geliyor çünkü rahatsız ediyor ki çıkarıyor..Benim tam oluyor ama onun parmaklar tombis birde çalışıyor evet evet bu da olabilir farkında değilim hiç.
Yüzükleri aldığınız yere götürüp nişanlının parmağına göre yaptırırsınız ya rahatsız ediyosa o sorun değil.. bir de kalınsa alyansınız kalın alyanslar hava almadığndan insanı sıkıyor maalesef...
sıksa zaten takıp çıkarırken sorun olur, gevşek olsa da düşüyor derdi heralde.
bir öneride bulunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?