Derdimiz Yüzük Oldu.

Benim nişanlımda aynıydı..bir gün dışardayız baktım unutmuş yine..cıkardım yüzüğümü bir daha takmiyorum dedim attim cantaya..daha unutmadı:)).işi gereği yük taşıyor bazen kestiğini falan söylüyor takmicam diyor tamam canim bende takmiyorum o zaman diyince sus pus:)

Kac yasinda nisanlin?

Benim eşimde orda burda unutup sonra telaş yapıyordu ki piknikte mangal yaparken ne alakaysa çıkardı ve kaybetti. Şimdi gayet mutluyuz çünkü bende kilo aldım ve takmıyorum yüzüksüz de oluyor gayet ama nişanlıyken takmak daha hoş geliyor tabi :) evlenince havası söndü bizde

Ben pes ettim ve artik pesinden kosturmuyorum , eskiden sinir olurdum ama simdi nerde birakmis neden takmamis umursamiyorum

Ellerini yıkarken ya da duşta falan yüzüğünü çıkartıyorsa, o yüzükle çok rahat edemiyordur. Nasıl bir model yüzüğünüz? Kalınsa ya da rahatsız ediyorsa çıkarma gereği duyabilir.

3buçuk yıllık evliyiz,ikimiz de yüzüğümüzü kaybettik Eşime aynısının gümüşünü yaptırdık,asla çıkarmıyor artık. Ben de aynından yaptıracağım yine ama o gün takılanların maneviyatı ne olacak bilmem. Kısaca kelin merhemi olsa...

Ayyy ben bu konuda çoook suçluyum yaaa. Yüzük takmayi hiç sevmem, alyansımı da takmıyorum o sebepten. Eşim de benim tam tersim hiç çıkarmıyor parmağından sanki o yüzükle doğmuş gibi. Elini yıkarken, banyoda, yemek yaparken, uyurken hep parmağında. Benim icime fenalık geliyor onu görünce. Ben bazen gönlü olsun diye takıyorum. Bazen düşünüyorum alyansı ben taksaydım o takmasaydı herhalde kıyameti koparırdım. Bir ara zincirle boynuma takayım dedim onu da sevmedim ne o öyle tasma gibi? Hani tasmalar da hayvanın sahibi olduğunu belirtir ya, boyna alyans takmak da bende öyle bir hissiyat uyandırıyor.
Ayyy çok uzattım, millete neyse benim yaşamımdan. Benim nişanlına tavsiyem: Elini yıkarken hep yüzüğü cebine atsın ve bunu alışkanlık haline getirsin. Belli bir müddet sonra bu düzene alışacak ve bundan sonra elini yıkarken sadece alyansını değil diğer yüzüklerini de ya da saatini de cebine takacak. Biz buna koşullanma diyoruz.

Vallahi dün oturdum teker teker yazdıklarınızı okudum.​
O da tabi pişkin pişkin güldü
Eee haksızda değil hani biz bayanlar küçük yaştan bu yana takı toka işlerine meraklıyızdır ee yüzükte çokça kullandığımız bir aksesuardır.Erkekler öyle mi en azından benim nişanlım için söylüyorum takı namına bir tane şey takmamıştır.​
Artık üzerine gitmiyorum sadece kaybetmemesini ve ellerini yıkarken cebine koymasını söyledim bugün hiç parmağından çıkarmadı artık bu şekilde dikkat ede ede alışacak.​
Çıkarırsada cebine koyacak.​
@milena Jesenska sanırım bu metod tutacak

derdini kucumsemek degil kesinlikle de, basligi okuyunca direkt, kv karisti yuzugu sectirmedi filan gibi seyler canlandi gozumde, burda bu tarz seylere aliskin oldugumuzdan.. sizinkine sukur demek geldi icimden bi an.. nasilsa onem verdigini ve kaybetmek istemedigini ve kasirli yapmadigini biliyorsun.. zamanla alisir insaallah.. Allah mutlu mesut etsin..

Ben de çok meyilliyim kaybetmeye, o yüzden bırak duşta, uyurken bile parmağımda Çare hiç çıkarmamak

ben de yüzüğümü sağda solda çok unutan biri olarak tavsiyede bulunamayacağım
sürekli eşimin hatırlatmasıyla takıyorum
unutuyorum kalıyor öyle
hatta geçenlerde tek taşımı kaybettim 2 ay üstüne kaybettiğimi fark ettim
yani kaybettiğimi bile fark etmemişim
yokluğunu bile anlayamamışım
bazı insanlar benim gibi olabilir yüzük konusunda
sanırım nişanlız benden iyidir.

niye sende duruyo canım kaybederse sonuçlarına katlanır taksın alışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…