Derdimm vaarrr

dry5147

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
689
442
Arkadaşlar merhaba. Aliexpress sitesini bilirsiniz. Burdan alışveriş yapan oldu mu. Ben bir ürün beğendim burdan ama çekiniyorum. Bilen var mı, günlerdin bakıp duruyorum çekiniyorum alamıyorum. Bi yardım edin lütfen

Arkadaşlar merhaba. Aliexpress sitesini bilirsiniz. Burdan alışveriş yapan oldu mu. Ben bir ürün beğendim burdan ama çekiniyorum. Bilen var mı, günlerdin bakıp duruyorum çekiniyorum alamıyorum. Bi yardım edin lütfen

Ben yapmadım ama apanşardan biliyorum. Ürünler ya gelmiyor ya da fotoğraftakiyle alakası olmayan şeyler geliyor.

Benim bi arkadasim yaapmis bir sorun cikmamis. Gec de olsa iistedigi uurunler geliyormus. Ama ilk deneme olarak ucuz biseyler almis.

Bir arkadaşım bir sürü ürün aldı ve o kadar çok pişmankii. Alakası olmayan ürünler ve çok kötü olduğunu söyledi. Bende düşünüyordum çünkü vazgeçtim.

Bende aldım ürün beklediğim gibi geldi (çantaydı) 2-3 hafta Aralıksız kullandım, sonra 3-4 hafta kullanmadım dolabımda kendi kendine lekeler oluşmuş,krem bi çantaydı. Sonradan aldığıma pişman oldum ama memnun kalanlarda oluyordur

Albümler kısmında internet alışverişleri diye bir albüm var. Bir sürü kıyafetin satış resmi ve gelen ürünler var. Bir daha siteyi bile açmazsın emin ol.:KK76:

Bugün tesadüf bu ya bi arkadaşımdan öğrendim bu siteyi. Sizin dediklerinizin tam tersi o kadar hoş, orjinal şeyler almış ki çok beğendim.

Teşekkür ediyorum hepinize, almiyim en iyisi :)

merhaba canım ben ordan ürünler aldım
aldıklarımı ve yorumlarımı yazayım
1. spor atyakkabı gerçekten 2 hafta içinde ve sorunsuz geldi beğendim satıcının rating i yüksek olmasına dikkat et derim
2 elbise tamamen görselle alakasızdı komik :KK70:
3 saat fena değildi buda iyiydi

ya buna göre karar ver belli olmuyor ama altta feedbacks var orda kişilerin yorumlarına bakarak alabilirsin ayrıca kac tane orders olduğu önemli yani kaç tane alındığı
çoğu müşteri altta foto da paylaşıyor
kalitesi hakkında

sen bilirsin tabi linki atarsan bir bakabilirim özelden merak ettim neymiş :KK70:

Bugün tesadüf bu ya bi arkadaşımdan öğrendim bu siteyi. Sizin dediklerinizin tam tersi o kadar hoş, orjinal şeyler almış ki çok beğendim.

ben uzun zamandır biliyordum çok iyi ürünler olduğu gibi alakasız ürünlerde oluyor herşey satıcıya bağlı

çok memnun kalanlarda var.. memnun olmayanlarda. . ama ürünün 15 günden önce gelmediği kesin. . hemde çin malı . .
haklısın ama adidas nike columbia north face bile coğu çin malı :KK70:
tommy hilfiger de bile yazıyordu
yani çinden kurtulmamız imkansız :KK70:

Kıyafet değil, kurdele setlerdi var çok güzel, işime yarayacağını düşündüğümden almaya niyetlendim ama bilemedim.

X