Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba. Aliexpress sitesini bilirsiniz. Burdan alışveriş yapan oldu mu. Ben bir ürün beğendim burdan ama çekiniyorum. Bilen var mı, günlerdin bakıp duruyorum çekiniyorum alamıyorum. Bi yardım edin lütfen
çok memnun kalanlarda var.. memnun olmayanlarda. . ama ürünün 15 günden önce gelmediği kesin. . hemde çin malı . .Teşekkür ediyorum hepinize, almiyim en iyisi :)
bdv ye uysun diyede başlık "derdim var "ama konu bdvye ait değil. konularımızı ilgili bölümlere açalım lütfen
ama o dert bu bölümün derdi:)bdv ye uysun diyede başlık "derdim var "
Teşekkür ediyorum hepinize, almiyim en iyisi :)
Bugün tesadüf bu ya bi arkadaşımdan öğrendim bu siteyi. Sizin dediklerinizin tam tersi o kadar hoş, orjinal şeyler almış ki çok beğendim.
Evet ya en hızlı cevap alınan yer bdv.bdv ye uysun diyede başlık "derdim var "
haklısın ama adidas nike columbia north face bile coğu çin malıçok memnun kalanlarda var.. memnun olmayanlarda. . ama ürünün 15 günden önce gelmediği kesin. . hemde çin malı . .
ben uzun zamandır biliyordum çok iyi ürünler olduğu gibi alakasız ürünlerde oluyor herşey satıcıya bağlı
uyanık seniEvet ya en hızlı cevap alınan yer bdv.
Ama aslında o da bir dert niye öyle diyosunuz