Derdin içinden çıkamıyorum..

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
73
Slm hanimlar,

Hemen konuya geçeyim. Ben evlenmeden önce bir seyahat acentasında çalıştım. Işimi, patronumu hepsini cok severim. Sonra evlendim, cocuk oldu işten ayrilmak zorunda kaldim. Herneyse işyerinde çalıştığım zamanlar, birtane uçak biletine yanlış isim yazdırtıldığı için yolcu uçamamisti. Bu verilen yanlis isimde yolcunun akrabasi tarafindandi. Ama yolcu ne yapti ne etti patronumla onca kavga gürültüden sonra parasini geri almaya ikna etti. Acayip belali inatci insanlar ben gercekten böyle insanlari daha hic görmemistim. Nezaketin "n" si yoktu. Sonra ertesi gün yolcunun akrabasi oldugunu iddiaa eden bir şahış o bilet parasini geri almaya geldi, para ona verildi gitti. Bir kac saat sonrada yine ayni yolcunun abisi parayi geri almaya geldigini söyledi. Bizde cok sasirdik tabi cünkü parayi bir kac saat öncesinden baska akrabasi oldugunu iddiaa eden biri alip gitmisti. Bizde artik calisanlar olarak kesin adamlar ne kopartirim hesabi yapiyorlar dedik ve tabi adama baska parada kasadan vermedik. Bu olay olali 4 yil oldu arkadaslar. Deminde beni patronum aradi mahkememiz var nisazümracim seninde taniklik etmen gerekir cünkü mahkemede bu olay aninda dükkanda olan isciler isimize yarayacak dedi. Bende iste muhabbet ettikten sonra esimle bu konuyu konusmam gerektigini ondan sonra kendisine dönüs yapacagimi belirttim, anlayisla karsiladi kapattik. Simdi asil sorun bu mahkemelik olan adamlar cok pis, belali insanlar. Hersey beklenir tiplerden. O zaman bile isyerimizde hamile is arkadasimi döveceklerdi neredeyse. Vicdanim elbette git konus desede bir yanimda ya basin belaya girerse diyor. Lütfen simdi beni yadirgamayin kendini düsünüyorsun felan diye asla öyle birsey degil bu insanin aklina gelmiyor degil. Memleket piskopatlarla dolu insanin aklina hersey geliyor, adamlar resmen aşiret cidden. Aksam esim isten gelince konusacagim onunla hayirlisi. Sizede icimi dökmek istedim belkide bir nebze olsun rahatlarim diye..
(Bu arada simdi kamera yokmu isyerinizde, parayi alan o sahtekar adami görüntülemedimi diyecek olanlar olacak ama malesef o zamanlar isyerinde kamera olmadigi icin parayi alan o sahis hala ortada yok)

Son düzenleme:
Gizli tanık ol o zaman, mazaretini bildir o adamlar yokken ifade ver.

Aşiret ne demek anlamadım. Her aşiret gidip kentte eşkıyalık mı yapıyor? Eğer birşey yapacak olsalar patronunu çoktan indirmişlerdi? Döve döve alırlardı parayı.

Bence gidin, herkes korksa bu ülkede böyle adamları nasıl bastırcaz??

Avukat arkadaşlar daha iyi bilirde bir akrabamız tanıklık edeceği bir mahkeme vardı ama mahkeme günü yurtdışına gideceğinden daha önceden bu durumu belirtip savcılıkta ifade vermiş diye hatırlıyorum yanlışım olabilir de eğer böyle bir imkan varsa mazeret göstererek git ver ifadeni savcılıkta böyle rahat da olursun.

Back
X