• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdiniz ne ki?

Haber veririm tabi ki, ben kendisini itinayla takip ediyorum.

Ben haddini bildireyim dedim, anında engelledi beni.

Çok hastalıklı düşünceleri var.

Çalışan kadınlara çok ciddi ithamlarda bulunmuş. Yani neyi anlatayım ki. Haz etmiyorum bu insanlardan. Onca yıl okuyoruz, meslek sahibi olalım, işimizde ilerleyelim diye didiniyoruz. Sonra bunun gibi insanlar çıkıp bizi günahkar olmakla suçluyor, sanki hepimiz aynı dine inanmak zorundaymışız gibi.

Bu tip insanlar yüzünden yerimizde sayıyoruz. Beğenmedikleri Batı Avrupa, Amerika, İskandinav ülkelerinin icatlarından faydalanıp, sonra da atıp tutuyorlar. Acayip sinirimi bozuyorlar.

Ah konu sahibi, konundan sonra şu kadını merak ettim. O günden beri sürekli takip edip sinir sistemimi bozuyorum :)

En son instagramda Atatürk'e maymun demesinden sonra kendisine yorum yazmıştım. Şuursuz olduğuma kanaat getirdi, sonra da engelledi :)

O kadar sinirlendim ki, facebooktan da yorum yaptım oradan da engelledi :) Yetmedi oyun için açtığım bi hesabım vardı şimdi oradan muhalif oluyorum kendisine :)

Yalnız bir şeye karar verdim, mezun olup avukat olduktan sonra ettiği hakaretlerden dolayı dava açmak :)

O gün geldiğinde bana da haber ver, bende şikayetçi olmak isterim..

Ben görmedim o hakaretlerini, görsem haddini bildirirdim ama tüm muhalif yorumları siliyor kendisi.

lütfen lütfen beni de aranıza alın,kanlı canlı görsem saç baş dalacağım kendisine,şuursuz şey.Benim de muhalif yorumlarımı siliyor,ben de inat ettim başka hesaplarla devam ediyorum,o sildikçe ben yazıyorum :)
Lütfen sadece yemek yapmakla uğraşsın hadsizlik edip herşeye burnunu sokmasın.

Konuya gelecek olursak Benim annem de çalıştı senelerce,evimiz de hep tertemizdi ve hiç aç sefil yaşamadık kardeşim ve ben.Çalışan kadın daha planlı programlıdır her zaman.

lütfen lütfen beni de aranıza alın,kanlı canlı görsem saç baş dalacağım kendisine,şuursuz şey.Benim de muhalif yorumlarımı siliyor,ben de inat ettim başka hesaplarla devam ediyorum,o sildikçe ben yazıyorum :)
Lütfen sadece yemek yapmakla uğraşsın hadsizlik edip herşeye burnunu sokmasın.

Konuya gelecek olursak Benim annem de çalıştı senelerce,evimiz de hep tertemizdi ve hiç aç sefil yaşamadık kardeşim ve ben.Çalışan kadın daha planlı programlıdır her zaman.

Canım mesele çalışıp çalışmama meselesi değil.

O site sayesinde deli gibi para kazanıyor, çeşit çeşit insanla muhatap oluyor. Ama insanlara yorum yazarken, Allah rızkını verir, kazandığınız kadar harcarsınız, kadının yeri evi diyor. İnsan çalıştığı kadar kazanır, emek verdiği kadar kazanır, Allah'ta bu emeği görür, bereketini verir. İnanan için böyledir bu. Yan gelip yatalım, aman diyim, biz kadınız, yerimiz yuvamız, yok öyle bir dünya.

Milleti kandırıyor, insanlarda saf gibi inanıyorlar. O siteden her ay kimbilir kaç milyar reklam geliri alıyor.

Canım mesele çalışıp çalışmama meselesi değil.

O site sayesinde deli gibi para kazanıyor, çeşit çeşit insanla muhatap oluyor. Ama insanlara yorum yazarken, Allah rızkını verir, kazandığınız kadar harcarsınız, kadının yeri evi diyor. İnsan çalıştığı kadar kazanır, emek verdiği kadar kazanır, Allah'ta bu emeği görür, bereketini verir. İnanan için böyledir bu. Yan gelip yatalım, aman diyim, biz kadınız, yerimiz yuvamız, yok öyle bir dünya.

Milleti kandırıyor, insanlarda saf gibi inanıyorlar. O siteden her ay kimbilir kaç milyar reklam geliri alıyor.

çok haklısın,yaptıklarıyla yazdıkları zaten birbirini tutmuyor,çalışmıyor doğru,yattığı yerden para kazanmak onunkisi.işte bunları yüzüne vurunca engelliyor yorumları siliyor,bir de nasıl edepsiz anlatamam...şimdi de yılbaşıyla doğum günü kutlamalarına takmış kafayı,saydırıyor yine :KK47:

Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş. :KK62: çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! :KK11:yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de.:KK53: ohhh beee:KK14:
en çokta çatır çatır seviyorum a güldüm :)))))))))))))))))))))) supersin

çok haklısın,yaptıklarıyla yazdıkları zaten birbirini tutmuyor,çalışmıyor doğru,yattığı yerden para kazanmak onunkisi.işte bunları yüzüne vurunca engelliyor yorumları siliyor,bir de nasıl edepsiz anlatamam...şimdi de yılbaşıyla doğum günü kutlamalarına takmış kafayı,saydırıyor yine :KK47:

Bende bunu anlamıyorum işte. Madem düşüncelerini paylaşıp, insanları provake ederken gayet iyisin, o zaman eleştirilere de cevap verecek entellektüel birikimin olmalı.

Ayrıca Türkiye'de insanlar Noel'i kutlamıyorlar, Noel dini bir bayramdır, ve 25 Aralık günü Hz İsa'nın doğumunun kutlanmasıdır. Yılbaşı ise, yeni yılın gelişidir işte, adı üzerinde. Neyin tartışması bu? Ayrıca ağaç süslemek ise, bizim kültürümüzde olan bir şey. Ta Sümerlerde başlayan bir gelenek. Burayı okuyan varsa, en azından ön yargılı olmadan önce bir kere daha düşünsün.

Doğumgünü konusuna ise gülüyorum. Evladımın doğduğu günü elbette kutlayacağım. Bütün sevdiklerimin doğumgünü özeldir benim için.

Sevemiyorum o kadını. Öyle itici, öyle rahatsız edici ki, insanı inancından soğutacak kadar hemde.

Bende bunu anlamıyorum işte. Madem düşüncelerini paylaşıp, insanları provake ederken gayet iyisin, o zaman eleştirilere de cevap verecek entellektüel birikimin olmalı.

Ayrıca Türkiye'de insanlar Noel'i kutlamıyorlar, Noel dini bir bayramdır, ve 25 Aralık günü Hz İsa'nın doğumunun kutlanmasıdır. Yılbaşı ise, yeni yılın gelişidir işte, adı üzerinde. Neyin tartışması bu? Ayrıca ağaç süslemek ise, bizim kültürümüzde olan bir şey. Ta Sümerlerde başlayan bir gelenek. Burayı okuyan varsa, en azından ön yargılı olmadan önce bir kere daha düşünsün.

Doğumgünü konusuna ise gülüyorum. Evladımın doğduğu günü elbette kutlayacağım. Bütün sevdiklerimin doğumgünü özeldir benim için.

Sevemiyorum o kadını. Öyle itici, öyle rahatsız edici ki, insanı inancından soğutacak kadar hemde.

İki yüzlü davrandığını söylemem üzerine engellendim zaten.İşin ilginç tarafı artık yalakaları mı diyeyim şakşakçıları mı bilemedim,çok fazlalar,sen kadına yorum yapıyorsun,onlar sana saldırıyorlar.Bu daha acı,insanların beynini yıkıyor resmen hoş diğerleri de dünden hazırlar.

inşallah burayı okuyordur :)

İki yüzlü davrandığını söylemem üzerine engellendim zaten.İşin ilginç tarafı artık yalakaları mı diyeyim şakşakçıları mı bilemedim,çok fazlalar,sen kadına yorum yapıyorsun,onlar sana saldırıyorlar.Bu daha acı,insanların beynini yıkıyor resmen hoş diğerleri de dünden hazırlar.

inşallah burayı okuyordur :)

İnş.

Kadınların çalışması ile ilgili konuda hep kendinden örnekler vermiş. Birisi bir soru sormuş. Bu kadar yemek yapıyorsunuz, yayınlıyorsunuz, tek maaşla nasıl alıyorsunuz bu kadar şeyi diye. Dememiş ki bu siteden bir sürü reklam gelirim var.

İnş.

Kadınların çalışması ile ilgili konuda hep kendinden örnekler vermiş. Birisi bir soru sormuş. Bu kadar yemek yapıyorsunuz, yayınlıyorsunuz, tek maaşla nasıl alıyorsunuz bu kadar şeyi diye. Dememiş ki bu siteden bir sürü reklam gelirim var.

Demez ki,Hatta para almıyorum,onlar bana sponsor oluyor bile diyordur. :)

maalesef cahide sultanla fikirlerimiz uyuşmadığı için takibi bıraktım,yemeklerine de bakmıyorum.pek çok tarif blogları var,onlardan bakarım.çalışmıyorum ama çalışan hanımlara imrenirim.daha düzenliler,daha planlılar.her işin üstesinden de gayet iyi geliyorlar.takmayın fikirlerinizin uyuşmadığı insanların yazdıklarına:KK66:
*

Back
X