Derdiniz ne ki?

MONNA

Dilini ısır dilini :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
2.413
2.879
358
Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş. :KK62: çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! :KK11:yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de.:KK53: ohhh beee:KK14:

Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş. :KK62: çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! :KK11:yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de.:KK53: ohhh beee:KK14:
Hayatım boyunca hep çalıştım.Şu 3 aydır kursa gittiğim için mola verdim çalışmaya beynim kaldırmadı haftanın 7 günü full olmayı.
Ama şunu söyleyim çalışırken evim mis gibiydi her akşam işimi yapardım , şimdi 3 aydır öylesine üşeniyorumki.Evde durmak daha tembellik verdi bana

heheh sen o kadini takip edersen kafayi yersin
en iyisi hiç okuma , basin agrimasin

onun zihniyetinde kiz çocugu okumamali, evinde oturmali vs , tarifleri iyi guzel hos da mantalitesi biraz farkli, isteyen istedigi gibi dusunur yasar ..

bi face yazisi çok hosuma gittti hemen paylasmistim

kiz çocugu okumayip evde oturunca hastaneye gittiginizde kadin dr u nerden bulacaksiniz ? diye soruyordu

Buralar karışcak bi çok kadın çok dertli bu konuda.

Keşke çalışsam da evimi pislik götürse ahh ahh :KK14:
Onu diyenler bariz saçmalamış, sadece kendi kendilerini pohpohluyorlar işte.
Çalışan kadın bence daha disiplinli,planlı ve dinamik oluyor, çalışmayanlara kötü bişey demiyorum ama çalışanlar bu konuda bana göre önde...

Niye cekememezlik durumuna geliyor ki bu calisan bayan calismayan bayan kim ne cani istiyorsa oyle yapsin calismayanin calisan soyle boyle pis sefil demesi sacma oldugu kadar calisaninda vayy oda kocasindan para dileniyo demeside bir okadar sacmalik sadece dusmanlik yapacak bisey yok yokki bugun evde oturan yarin ise baslayinca yerdiginiz insana saygi duymaya mi baslicaksiniz yada oburu isten ciksa tercih bunlar ya tobe tobe

Kendilerini eşlerine ve evlerine hizmet etmeye adamış insanların söylediklerini çok da umursamamalısınız bence. Tercih meselesidir tabi ki ama bir insanın başkasından aldığı harçlıkla hayatını idame ettirmesini nedense benim mantığım almıyor. Bir de bunu ezikliğini yaşamak yerine çalışan kadına söylenene de yuh denir.

o bayanin sayfasindaki yemekler mukemmel, ama malesef yaklasimi tek yanli.
Calisan kadinlar ve calismayan kadinlar niye birbiriyle ugrasir anlamam. Siz calismayin kardesim, size ne bizim evimizden.
Bizim derdimiz onlari geriyor.
Gunaha giriyorlar, guya dogrulari soyleyerek.
Ama Allah'a sikayetciyim bu bayanlardan.

Birde tutturmuslar, bizim cocuklarimiz cok kotu yetisicekmis filan falan.
Cocugun sana imtihan olucaksa, calissan da oluyor, calismasan da oluyor. Burda hergun bir konu okumuyormuyuz.
Tum annenler bir zamanlar calismiyormus, ama baksan toplumda piskolojisi bozuk olan kisilerin annesi de calismiyomus guya.

Neyse en cok beni yaralayan sey bu cocuk meselesi.
Benim cocugum daha iyi yetisiyor dediklerinde cok gicik oluyorum.

aferim kızzz çok takdir ettim seni:nazar:

Hayatım boyunca hep çalıştım.Şu 3 aydır kursa gittiğim için mola verdim çalışmaya beynim kaldırmadı haftanın 7 günü full olmayı.
Ama şunu söyleyim çalışırken evim mis gibiydi her akşam işimi yapardım , şimdi 3 aydır öylesine üşeniyorumki.Evde durmak daha tembellik verdi bana
Geçen komşumla konuşuyorduk geçen seneki okulumda sabahçıydım 7-13 çalışıyordum.bi buçukta evdeydim.sana bişey itiraf etcem sen çalışıp gelip süpürge açıyordunya ben daha bırak temizliği kahvaltı yapıyordum dedi.yani ev hanımları sabah akşam pire gibi çalışmıyorlar.örnek tek bu değil.en basit örnek annem teyzem vs.bunu çoğu kabul ediyor zaten

Çalışan bir annenin kızıyım; evimiz her zaman bal-dök-yala olurdu. Teyzelerim mesela "Ay bugün çıkamaaaam, çamaşır yıkayacağım" derken annem işe gider, iki küçük çocuğu, bir yaşlı annesi, her gün en az on kişi misafiri ve sorumsuz kocasıyla evi harikulade çeker çevirirdi. O yüzden, herkes işine baksın bence.:KK76:

Birazdan buraları karışır ,ben daha iyiyimlerle :KK14::KK14:KK da 5000 defa açılan konulardan biri ,çalışan,çalışmayan kadın...Sonuç var mı ? Hayır ..

Çalışan kadın ayakları üzerinde duran kadındır, kendi parasını kendi kazanan kadındır, bir ihtiyacı olsa birine ezile büzüle bana para versene demeye mecbur olmayan kadındır. Sabah erkenden kalkar işine gider, ev işini de ev hanımları gibi yapması beklenmez zaten ondan. Bu tipler kıskançlıklarından ne diyeceklerini bilmezler böyle abuk subuk konuşurlar. Evimin pis olması mı daha kotudur yoksa ihtiyacım olduğunda kocamdan para istemem mi diye sorsalar ikincisi daha kotudur bence. Ayrıca bu tipler aldatılsalar da ağzını açıp bir şey diyemezler çünkü ekonomik özgürlükleri yoktur, kendileri evdedir ama kocalarının nerede olduğunu çok fazla araştırmazlar ve bu yüzden de arkalarından çevrilen dolapları görmezler, görmezden gelirler, görmezden gelmek zorundadırlar. Ama çalışan kadını aldatmak biraz daha zordur, çunku o öğrendiğinde boşanabilir, ne de olsa parası vardır kendine guvenir kimseye muhtaç değildir. Ben de çok sinir oluyorum bu insanlara. Lafım tüm ev hanımlarına değil, sadece çalışan bayanları kötüleyenlere. Benim annem de ev hanımı ama hep der ki 'aman kızım sen çalış, kendi kendine yetebil, kimseye muhtaç olma' ..

Niye cekememezlik durumuna geliyor ki bu calisan bayan calismayan bayan kim ne cani istiyorsa oyle yapsin calismayanin calisan soyle boyle pis sefil demesi sacma oldugu kadar calisaninda vayy oda kocasindan para dileniyo demeside bir okadar sacmalik sadece dusmanlik yapacak bisey yok yokki bugun evde oturan yarin ise baslayinca yerdiginiz insana saygi duymaya mi baslicaksiniz yada oburu isten ciksa tercih bunlar ya tobe tobe

Şuraya yüzde yüz katılıyorum.
Bişey yarışına dönüyor ortalık sonra.

don almak icin bole kocasindan para alan kadin olmaktansa, sefil olurum..

Abarttığınızın farkında mısınız ?

Bu tip konulardan gerçekten de nefret ediyorum.Nedense konu iş hayatına mesleklere gelince herkese bir şeyler oluyor.Bir ötekileştirme,hor görme başlıyor her durumda.

Çalışan çalışmayana,çalışmayan çalışana karışamaz,karışmamalı.

Back
X