• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdinize çare olsun!

ellie06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
88
32
38
merhaba hanımlar,
Hoşgeldiniz belli ki buraya geldiğinize göre sizi üzen sıkıntılarınız var. Hepimizin var kendimize göre, "dertsiz insan olmaz ama derdine şükreden insan olur" hanımlar. Gelin şükredelim dertlerimize. Bakış açımızı değiştirelim ve artık üzülmeyelim.
Linkini verdiğim videoyu izlediğinizde ne dediğimi anlayacaksınız. Rabbim yardımcınız olsun.

BÜTÜN DERTLERİNİ SİLİP SÜPÜRECEK BİRKAÇ DAKİKA - SÖZLER KÖŞKÜ - YouTube

İzleyecektimde 23 dakikayamış video 23 dakika boyunca "bela,sıkıntı" kelimelerini dinlersem ben afakanlar basar bana :1:

İzleyecektimde 23 dakikayamış video 23 dakika boyunca "bela,sıkıntı" kelimelerini dinlersem ben afakanlar basar bana :1:

yok canım ben bu videoyu size afakanlar bassın diye koymadım. Hayatımızda yaşadığımız sıkıntıları büyütmeyelim diye koydum.

çok güzelmiş, Allah razı olsun :42:
işyerinde olmasam beyefendinin diğer videolarını da izlicem ama pek coşuyor artık evde nasipse :1:

çok güzelmiş, Allah razı olsun :42:
işyerinde olmasam beyefendinin diğer videolarını da izlicem ama pek coşuyor artık evde nasipse :1:

senden de Allah razı olsun :) diğer videolarını da tavsiye ederim çok mantıklı ve güzel anlatıyor

yok canım ben bu videoyu size afakanlar bassın diye koymadım. Hayatımızda yaşadığımız sıkıntıları büyütmeyelim diye koydum.

:1: :1: Keşke böyle süper etkili bi video olsa ve biz gerçekten sıkıntı etmesek bir şeyi.En yakınlarımız gözlerimizin önünde ölürken bile dünyalık işlere dört elle sarılıyoruz sıkıntı dert tasa ediyoruz.

Yinede teşekkürler bi ara bakacağım bu abinin anlattıklarına :34:

:1: :1: Keşke böyle süper etkili bi video olsa ve biz gerçekten sıkıntı etmesek bir şeyi.En yakınlarımız gözlerimizin önünde ölürken bile dünyalık işlere dört elle sarılıyoruz sıkıntı dert tasa ediyoruz.

Evet maalesef en yakınımızdakiler ölüyor ve biz de öleceğiz bundan kurtuluş yok. Ve bizden daha kötü durumda olanlar var maalesef olanlara bakalım ki halimize şükredelim ancak böyle olursak sıkıntılarımız gözümüzde büyümüyor.
rica ederim her zaman.

bence gayet etkili bir videoydu ..daha nasıl olmasını bekliyordunuz anlamadım.. birde dalga geçer gibi gülücük koymuşunuz

bence gayet etkili bir videoydu ..daha nasıl olmasını bekliyordunuz anlamadım.. birde dalga geçer gibi gülücük koymuşunuz

Gülücükleri dalga geçmek için koyduğumu da nereden çıkardınız?
Size göre etkili olan bana göre de olmak zorunda mı peki?

Back
X