Sivilceli Ciltler deri altı sivilceleri için tavsiyesi olan?(cilt altında çıkmayan )

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
arkadaşlar deri altı sivilcelerim var ve yaş nerdeyse 30 adayandı çıkan sivilce olsa kurur bi şekilde antbytk vs kurutrsn çıkmamış sivilceye napabilirizki
cilt altında öylece duruoolar tavsiyesi olan varmı
roacutan falan demeyin 2 defa kullandım geçiyo ancak tekrr çıkıo

Ben de bunun çözümünü arıyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Başta iltihap toplanıyordu ama çok büyük ve ağrılıydı. Biraz iltihap aktı ama sonra kapandı ve şimdi yanak kısmımda sanki fındık belki bir tık daha büyük bir top şeklinde kabarıklık ve kırmızılık var neredeyse bir hafta oldu. Başta geçer diye endişe etmiyordum ama müdahale etmem gerekiyor.

Doktora gitmeyi düşünüyorum ama bazen onlar dalga geçer gibi ölümcül değil şeklinde yorumlamaları beni daha da üzüyor. İlla ölümcül bir hastalık mı olması gerek doktora gitmek için!

Neyse, kızlar böyle bir tecrübe edinip de çözüm bulan var mı?

bende de aynı sorun var. uzaktan bakınca çok bi şey yok gibi ama yakına gelince pürüzlü. yüzümde hep sıkıcak bir şeyler oluyo. cilt bakımına gittim bi ara, azaldı sonra yine... ne yapmak lazım ?

Profesyonel bir yere gidip temizletmelisin onları doku altındakiler daha önce sıkılıp kapsülü kalmış sivilcelerdir genelde.Çıkar durur sürekli orda dış etki fayda etmez sıkmayla çıkmaz.İnsülin iğnesiyle açılıp temizlenmesi gerekir.Temizlendikten sonra yara gibi olur ama geçer izinin kalmasıda yüksek olasılık,kalmaz diyenlere inanma :) Çıkarttır iyileştikten sonra izi içinde bir şeyler yaparsın elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…