Eki Görüntüle 274957 Eki Görüntüle 274958 Eki Görüntüle 274959
mavi olan hayalim masa sandalyede mavi takımı alabilseydim eğer alıcağım masaydı..
beyaz olanlar aldığım takım...
renk konusunda fikir yürütmek için; yemek odası, parke/yer, halı, perdenin rengini de bilmek gerekir diye düşünüyorm.
ancak aynı renklerden yapacaksanız ki ben önermem açıkçası, farklı bir renkle salonunuzu baştan yenilemiş gibi olursunuz. çizgili kumaşlardan yararlanabilirsiniz.
yemek odam krem sandalyelerım koyu kahve ahşapları gümüşlük konsol falan hepside krem kahve
parkeler açık kahve yani orta düzeyde çokda değil ama kıracıyız sonuçta parkelere takılmak istemedım
perdelerımı gerekırse değiştiririm onlarda kırık beyaz üzerine bej desenlı
halım krem kahve yani anlayacağınız herşeyım krem kahve açan bı renkle canlansın istiyorum çok bezık gelıyor artık bi zaman sonra
merhaba canım bende koltuklarımı kaplatıcaktım bu yaz daha sonra evde başka tadilatlar çıktı vazgeçtik seneye yaza inşallah ben salon takımı ve 6 sandalye kaplatıcam 1300 istediler kadife kumaş beğendim oturma minderleri koyu kahve sırt minderleri yine koyu kahverengi ama üzernde desenler var gövdesi kahverngi deri olucak ve yine sandalyelerde öyle...neten bakabilirsin online dekarasyonlar var..epengle kadife diye arat canım koltuklarla oyna renklere bak öyle karar ver
ben evde tadilat yapılırken dekorasyon siteleriyle yatıp kalktım desem yalan olmaz. kahve tonlarında mobilyalara, mavi, turkuazla karışık turuncu ve yeşil hatta mor öneriyorlar.
bej-kahve için pastel tonlarda yeşil ya da birkaç renk karışımı da düşünebilirsiniz. kesinlikle canlandıracak bir şeyler olsun bence de, eskiden bizim de aynı tonlardaydı fenalık bastı değiştirdik :)
mesela yeşil koltuklar üzerine yeşil, turuncu yastıklar geldi gözümün önüne, ama hani şöyle çağla yeşili falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?