Deri sehpalarımdaki lekeler :(

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
İyi akşamlar arkadaşlar
Konuyu nereye açacağımı bilemedim
Derdim şu: Benim 3'lü beyaz deri sehpalarımın üstündeki lekeler ne yapsam gitmedi Çok çirkin görünüyor. Misafirlerin önüne koyamıyorum. Günlük sehpa çıkarıyorum. Günlük sehpaları da evlendikten baya sonra aldığımız için ilk başlarda hep deri sehpaları kullandık. Haliyle çay ve kahve lekesi var baya
Var mı bu lekeleri yok eden bir mucize, varsa paylaşırsanız sevinirim.

bende dün baktım internette bu sehpaları yenilemenin yoluna bizim evdede 2 tane 3lü deri sehpa var küçük kardeşimin üzerine yaptığı desenler de var çay lekesinden ziyade sonuç.. bulamadım! bulursanız bende bakayım üzerine kaplanacak değişik malzeme de olabilir aslında ama...

benimkiler de siyah deri ve ben de lekeleri çıkaramıyorum
bi de benim akıllı kocam taşınırken bantlamış onları özellikle üstte duran,en büyük olan fena durumda
var mı fikri olan

benimkide ayni sekilde hep lekeliydi, cifle sildim, islak bi bezle tekrar sildim hepsi yok oldu deneyin bi bakin mutlaka etki edicektir

Kızlar benim de sehpalarim beyaz deri. Ben lekelere şöyle bi çözüm buldum. Beze çamaşır suyu döküyorum ve o bezi lekenin üzerinde bekletiyorum. Bu sekilde geçiyor lekeler. Tabi hepsinde ayni olur mu bilmiyorum benimkine çamaşır suyu zarar vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…