• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri sehpalarımdaki lekeler :(

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
İyi akşamlar arkadaşlar :3:
Konuyu nereye açacağımı bilemedim :1:
Derdim şu: Benim 3'lü beyaz deri sehpalarımın üstündeki lekeler ne yapsam gitmedi :14: Çok çirkin görünüyor. Misafirlerin önüne koyamıyorum. Günlük sehpa çıkarıyorum. Günlük sehpaları da evlendikten baya sonra aldığımız için ilk başlarda hep deri sehpaları kullandık. Haliyle çay ve kahve lekesi var baya :6:
Var mı bu lekeleri yok eden bir mucize, varsa paylaşırsanız sevinirim.

İyi akşamlar arkadaşlar :3:
Konuyu nereye açacağımı bilemedim :1:
Derdim şu: Benim 3'lü beyaz deri sehpalarımın üstündeki lekeler ne yapsam gitmedi :14: Çok çirkin görünüyor. Misafirlerin önüne koyamıyorum. Günlük sehpa çıkarıyorum. Günlük sehpaları da evlendikten baya sonra aldığımız için ilk başlarda hep deri sehpaları kullandık. Haliyle çay ve kahve lekesi var baya :6:
Var mı bu lekeleri yok eden bir mucize, varsa paylaşırsanız sevinirim.

bende dün baktım internette bu sehpaları yenilemenin yoluna bizim evdede 2 tane 3lü deri sehpa var küçük kardeşimin üzerine yaptığı desenler de var çay lekesinden ziyade :1: sonuç.. bulamadım! bulursanız bende bakayım üzerine kaplanacak değişik malzeme de olabilir aslında ama...

benimkiler de siyah deri ve ben de lekeleri çıkaramıyorum:50:
bi de benim akıllı kocam taşınırken bantlamış onları özellikle üstte duran,en büyük olan fena durumda:50:
var mı fikri olan

benimkide ayni sekilde hep lekeliydi, cifle sildim, islak bi bezle tekrar sildim hepsi yok oldu ;) deneyin bi bakin mutlaka etki edicektir

Kızlar benim de sehpalarim beyaz deri. Ben lekelere şöyle bi çözüm buldum. Beze çamaşır suyu döküyorum ve o bezi lekenin üzerinde bekletiyorum. Bu sekilde geçiyor lekeler. Tabi hepsinde ayni olur mu bilmiyorum benimkine çamaşır suyu zarar vermiyor

Back
X