- 17 Ekim 2016
- 86
- 19
- 88
- 29
- Konu Sahibi endoplazmik retikulum
Arkadaslar gercekten cok kotuyum vucudumda boynumda sirtimda omzumda gogsumde ama ozellikle kollarimda birsuru kirmizi noktalar cikti. bir tane gorsel ekleyecem altina bir kac tane kendini belli edenlerin yaninda toplu igne ucu gibi kucuk kucuk olanlar var cok fazla onlar fotoda gozukmuyor diye eklemiyorum. beyaz tenliyim isin tuhafi birden cikmaya basladilar ve giderek cogaliyolarlar o kadar fazlaki suan sayamam bile gozden kacirdigim cok vardir. Nokta gibi bircogu. Cildiyeye gozuktum kan degerlerinde bi sorun yok dedi karacigerde baktirdim fakat hala devam etmesi yuzunden icim hic rahat degil doktorlar bir sey olmaz diyip yolluyor kucuklerde gozukmuyor damar benidir diyorlar ama yuzumde bile cikti 3 4 tane bu kadar cok cikmasi yuzunden cilt kanseri yada kan kanseri dusunmeye basladim kan tahlilinde kan kanseri belli olurdu belki yalniz cilt kanseri cikabilir diye cok korkuyorum bu yuzden sormak istedim hic boyle bir drumla karsilasan var mi nedendir ne olur ? kasinti yapmiyolarlar ama uzerlerini tirnaklarimla zorlarsam belirginlesiyorlar
Birde eklemeyi unuttum 20 yasindayim
Birde eklemeyi unuttum 20 yasindayim