• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır onu kastetmedim. Karı koca konuşurlarken kocası " nude atanların fotoğrafları açığa çıkıyor" demiş ya.Bu konuyu kocası mı açmış da öyle demiş? Eğer öyleyse durduk yere böyle bir konu açılmaz.
evet haklısınız konuyu eşi açmışsa bir şeylerden şüphelenmiş olabilir ozmaan sıkıntı

Öyle kişiler anne olmayı bile hak etmiyor diyor mesela kendi kendime daha kötü oluyorum
Hatalar insanlar içindir, Allah şirk hariç her günahı affederim derken eşinizin öyle büyük konuşması çok yanlış.. Çocuk, ergenliğe yeni adım atmış bir yaşta yaptığınız bu hatayı düşünüp durmayın.. Attığınız kişi de yerinde saymıyor ya, oda hayatını yaşıyordur, sizin fotoğrafınıza saplanıp kalmayacaktır.. Eşinizin de ağzını arayıp durmayın..

Merhaba arkadaşlar ben seneler öncesi 14-15 yaşlarında nude atmıştım yüzümde gorunuyordu şuan 20 yasindayim evliyim çocuğum da var ama o kadar pişmanım ki buna yaptığıma öyle böyle değil içim kan ağlıyor üstünden kaç sene geçti yayilir mi bu bilmiyorum kimseye anlatamıyorum çok pişmanım nasıl böyle birşey yapabildim onuda bilmiyorum yargılamayın lütfen içim çok acıyor zaten

Ay bende bu yorumu yaptım sizin yorumu okumadan önce. Hiç aklımın ucundan geçmez.
Evet arada konuşuyoruz çünkü şuan devir çok kötü gibi konulardan her dakika bu konuyu konuşmadik tabi arada konuştuğumuz oldu onu yazdım

Arkadaşlar sorun yok ben sadece böyle birşey yazdım buraya saçma şeyler düşünenler var düşündüğünüz gibi değil aile olarak mutluyuz zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X