Derin dondurucu kullananlar!

minikbeyazbulut

Bir varmış, bir yokmuş..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
352
3
621
42
İstanbul
Arkadaşlar, biz derin dondurucu almak istiyoruz. Bana buzdolabı şeklinde olanlar daha kullanışlı geliyor, eşimse üstten kapağı olanlardan alalım diyor. Bana öylesini kullanmak zor gibi geldi. Alttan bir şey çıkarmak çok zor olur. Raf düzeneği falan da yok. Ama buzdolabı gibi olanlarda da yer kaybı çok oluyor gibi geldi. Kullananlar varsa yardım edebilirler mi lütfen? Hangisini tavsiye edersiniz? bilmiyorumkismile

bizde evde üsten acilanlardan kullaniyoruz. Yurtdisinda yasadigimiz icin etlerimizi falan hep dondurucuda muhafaza etmek zorundayiz. Üsten acilanlarda altakileri bulmak ve cikarmak gercekten zor oluyor birde temizlemesi biraz daha zor ama buzdolabi gibi olanlardan tabiki daha büyük....

Ben evlenince buzdolabi gibi olanlardan almaya düsünüyoruz hem cok yer kaplamiyorlar öyle birde kullanis ve temizleme acisindan daha kullanisli bana göre...

Demek istedigim eger büyük bir aileyseniz ve herseyinizi dondurucuda muhafaza ediyorsaniz üsten acilanlar daha uygun yoksa buzdolabi gibi olanlar daha kullanisli...

Son düzenleme:
bizde evde derin dondurucu kullaniyoruz.Üsten acilanlardan kullaniyoruz. Yurtdisinda yasadigimiz icin etlerimizi falan hep dondurucuda muhafaza etmek zorunda kaliyoruz. Üsten acilanlarda altakileri bulmak ve cikarmak gercekten zor oluyor birde temizlemesi biraz daha zor ama buzdolabi gibi olanlardan daha büyük....

Ben evlenince buzdolabi gibi olanlardan almaya düsünüyoruz hem cok yerkaplamiyorlar yani o kadar büyük degiller birde kullanis ve temizleme acisindan daha kullanisli bana göre...

Demek istedigim eger büyük bir aileyseniz ve herseyinizi dondurucuda muhafaza ediyorsaniz üsten acilanlar daha uygun yoksa buzdolabi gibi olanlar daha kullanisli...

arkadasa katiliyorum, biz gecen sene anneme aldik hediye buyuk olanlardan o bayaga memnun cunku bizimkiler genis bi aile koyden getirdiklerini falan da koyuyorlar..Ama kendime alsaydim cekmeceli alirdim gorsel olarak da daha hoslar..

Back
X