• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DERİN DONDURUCU TAVSİYESİİ

verder

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
26
8
1
25
KIZLAR MERHABA,
evime derin dondurucu almak istiyorum. önerdiğiniz bir marka varmı?
dikey mi alıyım yatay mı?
çalıştığım için buzluk hazırlığı çok yapıyorum. şimdi kurbanda da buzluğum etle doldu yaptığım yemekleri koyacak yer bulamadım.
orta boyutta fiyatı uygun olan önerilerine açığım?
birde alırken nelere dikkat etmeliyim? hafta sonu mağazaları da gezeceğim satıcılara hangi soruları soruyum?

KIZLAR MERHABA,
çalıştığım için buzluk hazırlığı çok yapıyorum. şimdi kurbanda da buzluğum etle doldu yaptığım yemekleri koyacak yer bulamadım.
birde alırken nelere dikkat etmeliyim? hafta sonu mağazaları da gezeceğim satıcılara hangi soruları soruyum?
Yatay alma çok kullanışsız ( babaevimde var ) buzdolabı şeklinde olandan alın raflı , elinizinaltı derli toplu olur. 15-16 yıldır baba evimdeki dondurucu ugur markasının ,servise bile gitmedi ( yeni kalitesi nasıldır bilmiyorum)

Yatay alma çok kullanışsız ( babaevimde var ) buzdolabı şeklinde olandan alın raflı , elinizinaltı derli toplu olur. 15-16 yıldır baba evimdeki dondurucu ugur markasının ,servise bile gitmedi ( yeni kalitesi nasıldır bilmiyorum)
evet benim annemde de yatay var çok kullanışsız. ama dikey için de bir tanıdığımız altı soğutuyor üstü soğutmuyor, heryer aynı şekilde soğutmuyor falan demişti. o yüzden kafam karıştı

KIZLAR MERHABA,
Çekmeceli al derim daha kullanışlı. Ben öyle aldım çok memnunum. Ugur kullanıyorum 2 yıl olmak üzere. Bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. Çekmece sayısını da ailedeki kişi sayısına göre hesap etmen lazım tabi. Biz yeni evliyiz 5 Çekmeceli herseyimi alıyor kurutmaliklarimi da koydum sıcak nemli Bi şehirde olduğum için. Annem 7 Çekmeceli kullanıyor o da memnun

KIZLAR MERHABA,
benimki dikey 6 gözlü arçelik 6-7 yıl olmuştur alalı her tarafı eşit donduruyo ben memnunum

evet benim annemde de yatay var çok kullanışsız. ama dikey için de bir tanıdığımız altı soğutuyor üstü soğutmuyor, heryer aynı şekilde soğutmuyor falan demişti. o yüzden kafam karıştı
Her yeri aynı soğutuyor bence. Belki onunki sorunludur

Abimlerde, arkadaslarımda hep çekmeceli var vallahi çok da memnun ,benim yenge de antepli ve aklına gelmeyecek şeyleri bile atar dondurucuya hiç şikayetini duymadım , markadanmarkaya fark varsa bilmiyorum tabi. ( benim kocam buzluğa giren hiç bir şeyi yemediği için hazırlık yapmıyorum almadım , ama alsaydım çekmeceli alırdım)

Çekmeceli al derim daha kullanışlı. Ben öyle aldım çok memnunum. Ugur kullanıyorum 2 yıl olmak üzere. Bi sorun yaşamadım şimdiye kadar. Çekmece sayısını da ailedeki kişi sayısına göre hesap etmen lazım tabi. Biz yeni evliyiz 5 Çekmeceli herseyimi alıyor kurutmaliklarimi da koydum sıcak nemli Bi şehirde olduğum için. Annem 7 Çekmeceli kullanıyor o da memnun
cevabınız için teşekkür ederim. sizinkinin modeli ne?

Bende yatay Uğur marka bir de raflı Arçelik var. Öncelikle Uğur gerçekten çok sağlam hiç servislik bir durum olmadı alalı 10 seneyi geçti(maşallah). Dondurması falan harika ama işte almak koymak sıkıntı. Arçelikte alalı 1 sene olacak ondanda memnunum şimdilik bakalım.

Back
X