derin endişe :/

naanemolla

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
6
0
6
İçel Mersin
Merhabalar..geçtiğimiz 5 nisan tarihinde bir tiyatro oyunu sergiledik gecenin ilerleyen saatlerinde de ekipçe kutlamaya gidildi yemekler yendi danslar edildi vesselam bende bir karın ağrısı ha babam de babam acıyı strese bağladım her zamanki gibi aşırı heyecan ve gerginlikten kaynaklandığını bir kaç saate geçeceğini düşünmüştüm ama geçmedi ta ki pazar gecesine kadar geceleri uyuyamıyordum karın boşluğumun sol tarafı öyle sancıyordu ki aldığım nefes ciğerlerime az geliyordu gülemiyor,hapşurup öksüremiyor hatta ve hatta hıçkıramıyordum bile..nitekim pazar akşamı acile gittim tıpış tıpış ve ben bir çeşit mide kanaması geçirdiğimi düşünürken yapılan tetkikler sonucunda beni derhal kadın doğum hastanesine sevk ettiler yumurtalıklarımda kist endişesiyle, içerisinde bulunduğum aracın yol üzerindeki kasislerde zıplaması dahi beni çıldırtıyordu dik yürüyemiyordum acı beni iki büklüm ediyordu derken hastaneye varabildik.Hemen doktor ultrasonla yumurtalıklarıma baktı (bir önceki hastanede kan,idrar tahlillerim yapılmıştı ve karın boşluğu filmi çektirmiştim o belgeleri de yanıma alıp gittim) ben bir hayli şaşkın ve acı çeker bir vaziyetteydim doktor ne dedi çokta hatırlamıyorum ornisit (dediğine göre güçlü bir antibiyotikmiş) ve majezik verdi (ağrı kesici) günde 2 defa antibiyotik içecektim bu akşam antibiyotiğim bitiyor şükür çünkü bir hayli sıkıldım saati saatine ilaç içmekten ki zaten düzenli yaşamak mizacıma bir hayli ters düşüyor :) ağrım mı evet azaldı dik yürüyebiliyorum artık fakat ne yer içersem sanki zehir yutmuşum gibi sancılanıyorum yine,teşhis mi o henüz belli değil ayın 15inde muayenem var kadın doğumda,bir çeşit iltihabımın olduğunu söylemişti doktor anımsadığım kadarıyla..ruh halim mi daha kötü olamazdı 23 yaşındayım ayın 17sinde kalbime bir cihaz takılacak 24 saatliğine sanırım ritim bozukluğum var ve sürekli tansiyonum düşüyor..bu entryi neden mi yazdım aranızda buna benzer bir acı yaşamış olan var mı sizce yumurtalıklarım alınır mı,ilahi adalet dedikleri bu mu,insan nasıl oluyor da tüm bu acılara rağmen mükemmel bir canlı olarak tasvir ediliyor? Çekilen acılar insanı isyana teşvik ediyor da bu bir çeşit test mi kabul ediliyor gerçekten bu saçmalığa inananlarınız var mı..şimdiden ilginiz için teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.

bu entriyi yine giriyorum çünkü 125 kişi okumuş sanırım yazdıklarımı her ne kadar cevap verilmese de..öncelikle bilgilendireyim istedim yumurtalıklarım da bir sorun yokmuş sadece iltihaplanmışım verilen antibiyotiği saati saatine kullanınca hiç bişeyciğim kalmadı şükür ardından yapılan kontroller sonucunda da (maşallah:) çok sağlıklı bir çift yumurtam olduğunu söyledi doktor..geçtiğimiz günlerde de kalbime ekg cihazını taktılar 24 saatlik bir münasebetimiz oldu Allah yardımcı olsun ömrünü bu vb cihazlarla geçirmek zorunda olanlara :( yaşam kalitesini düşürüyor gerçekten çok zordu..neyse ertesi günü kurtuldum aletten bir hafta sonra sonuçları almaya gittim ve doktor korkulacak bir şeyin olmadığını söyledi bi adet kalp ritmi düzenleyen ilaç verdi kullan 15 gün sonra kontrole gel dedi kullanmadım gitmeyi de düşünmüyorum ya neyse..şimdi sağlık sorunlarımın guatr'dan dolayı olduğunu düşünüyor sağlık hekimimiz o hastalıktan başka hastalığa transfer olup duruyorum bakalım ne olacak :D artık sallamıyorum da gülüp geçiyorum yaş 23 kaporta çürümüş O.o ilginiz için teşekkür ederim. sağlıklı günler.

çok geçmiş olsun.

ayın 12sinde yazdıklarınıza yorum yapmayayım, buradaki bir çok kişiyle tartışma yaşarım çünkü (sınav muhabbeti için)

2. yazdıklarınıza gelince, hangi hastahaneye gittiniz bilmiyorum ama guatr ile sizin ağrınızın başladığı yer alakasız değil mi? 2. hatta 3. görüş aldınız mı?

eşimin biz evlenmeden önce başlamış olan bir rahatsızlığı varmış, evlendik hala devam ediyordu, toplamda 8 sene hep aynı teşhis ve maalesef hep yanlış teşhis kondu. artık şehirler arası yolculuk yaparak namını duyduğumuz bir doktora gittik ve 8 sene sonra adamın hastalığı bulundu, tedavi oldu. dilerim böyle bir şey yaşamazsınız.

Çok geçmiş olsun,ben durumun düşündüğün gibi ciddi olmadığını tahmin etmiştim ama sonuçta bu ciddi şikayetlere bişey söylemek bana düşmedi,
Yine de yazıp içinizi rahatlatmak isterdim..

Ancak ben yazının sonundaki isyan ve ilahi adalet kısımlarını çok algılayamadım,
Şuan hala yazıyı yazdığınız fikirdeyseniz konuyu biraz açar mısınız?

Son düzenleme:
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim :) lakin sınav muhabbetini anlamadım ve neden tartışma yaşayacağınızı da O.o devlet hastanesine gittim ilk önce gögsümde ki nefes aldıkça artan ağrı nedeniyle ilerleyen günlerde ağrım sol karın boşluğuma inip beni kıvrandırmaya başlayınca da acillik oldum.. ilk gittiğim bölüm göğüs hastalıklarıydı filmimi çektiler temiz çıktı ardından kardiyoloğa gittim o da yapılan tetkikler sonucunda temiz çıktı ve sağlık ocaklarında aile doktorlarımız var herkesinde bildiği üzre orda ki hekimimle de kontak halindeyim belirttiğim bulgular üzerine hastaneden çıkan sonuçlarla kendisini ziyaret ettiğimde üşümelerimin ve acıktığımda titreyen ellerimin barlığından söz edince baş dönmelerimin ve çarpıntımın guatrdan olabileceği düşüncesiyle benden hormon testi istedi bugün gidip kan verecektim aslında ama geçirdiğim hastane dolu günlerden bir hayli bunaldım ve yarın benim için çok önemli bir gün iş görüşmesi için mülakata gideceğim adanaya bu arada mersinden sesleniyorum bu nedenlerden dolayı gitmedim..sizin eşinizin rahatsızlığı neydi şikayetleri? büyük geçmiş olsun :)

Çok geçmiş olsun,ben durumun düşündüğün gibi ciddi olmadığını tahmin etmiştim ama sonuçta bu ciddi şikayetlere bişey söylemek bana düşmedi,
Yine de yazıp içinizi rahatlatmak isterdim..

Ancak ben yazının sonundaki isyan ve ilahi adalet kısımlarını çok algılayamadım,
Şuan hala yazıyı yazdığınız fikirdeyseniz konuyu biraz açar mısınınız

hemen açayım aynı fikirdeyim çünkü bu kadar acıyı haketmiyoruz.. belki benim ki okyanusta bir damlaydı çok şükür şuanda ağrım sızım yok lakin daha 23 yaşındayım bebekler kalbi delik doğuyor doğuştan çaresiz sağlık sorunlarıyla açıyorlar dünyaya gözlerini ve haksızlık bu nasıl bi adalet sistemidir mantığım almıyor neye göre yargılanıyoruz niçin? gözlerimizi dünyaya açmak bizim fikrimiz değil elimizde de değil öyleyse madem geldik sağlıklı mutlu huzurlu yaşamalıyız diye düşünüyorum..düşünceme ters düşen olaylar yaşayınca da bende ki balatalar yanıyor görüldüğü üzre ve anlamadım bu düşünceyi savunmak yada yargılamak sizin için neden zor geliyor yada burda esas önemsenmesi gereken olay benim acı çekiyor olmamdı bence ama 2. kişisiniz beni yanıtlayan 2niz de sanrım aynı noktadan dolayı ilk okuyuşunuzda cevaplamak istemediniz :) sitede yeniyim çokta araştırmadım açıkçası sadece google arama butonuna ne sorunumu yazsam kadınlarklübü diye envai çeşit cevaplarla dolu bir blog'la karşılaşıyordum bende üye olayım dedim site farklı görüş ve düşüncelere açık değil mi yada sistemi eleştiremez miyiz?

geçmiş olsun
derin endişe başlığı ana sayfada gözüme takıldığı için geldim
bende paragrafın başına değil sonuna takıldım
son mesajınızı gördüm ve hangi bölümde olduğumu anlamak için üstte baktım.
derin endişe sağlık için ise doğru bölüm ama düzen içinse hatalı bölüm
bahsedilen sınavda sizin "saçmalığa inananlar ... v.s."kısmı olsa gerek

Back
X