Çok geçmiş olsun,ben durumun düşündüğün gibi ciddi olmadığını tahmin etmiştim ama sonuçta bu ciddi şikayetlere bişey söylemek bana düşmedi,
Yine de yazıp içinizi rahatlatmak isterdim..
Ancak ben yazının sonundaki isyan ve ilahi adalet kısımlarını çok algılayamadım,
Şuan hala yazıyı yazdığınız fikirdeyseniz konuyu biraz açar mısınınız
hemen açayım aynı fikirdeyim çünkü bu kadar acıyı haketmiyoruz.. belki benim ki okyanusta bir damlaydı çok şükür şuanda ağrım sızım yok lakin daha 23 yaşındayım bebekler kalbi delik doğuyor doğuştan çaresiz sağlık sorunlarıyla açıyorlar dünyaya gözlerini ve haksızlık bu nasıl bi adalet sistemidir mantığım almıyor neye göre yargılanıyoruz niçin? gözlerimizi dünyaya açmak bizim fikrimiz değil elimizde de değil öyleyse madem geldik sağlıklı mutlu huzurlu yaşamalıyız diye düşünüyorum..düşünceme ters düşen olaylar yaşayınca da bende ki balatalar yanıyor görüldüğü üzre ve anlamadım bu düşünceyi savunmak yada yargılamak sizin için neden zor geliyor yada burda esas önemsenmesi gereken olay benim acı çekiyor olmamdı bence ama 2. kişisiniz beni yanıtlayan 2niz de sanrım aynı noktadan dolayı ilk okuyuşunuzda cevaplamak istemediniz :) sitede yeniyim çokta araştırmadım açıkçası sadece google arama butonuna ne sorunumu yazsam kadınlarklübü diye envai çeşit cevaplarla dolu bir blog'la karşılaşıyordum bende üye olayım dedim site farklı görüş ve düşüncelere açık değil mi yada sistemi eleştiremez miyiz?