- Konu Sahibi naanemolla
Merhabalar..geçtiğimiz 5 nisan tarihinde bir tiyatro oyunu sergiledik gecenin ilerleyen saatlerinde de ekipçe kutlamaya gidildi yemekler yendi danslar edildi vesselam bende bir karın ağrısı ha babam de babam acıyı strese bağladım her zamanki gibi aşırı heyecan ve gerginlikten kaynaklandığını bir kaç saate geçeceğini düşünmüştüm ama geçmedi ta ki pazar gecesine kadar geceleri uyuyamıyordum karın boşluğumun sol tarafı öyle sancıyordu ki aldığım nefes ciğerlerime az geliyordu gülemiyor,hapşurup öksüremiyor hatta ve hatta hıçkıramıyordum bile..nitekim pazar akşamı acile gittim tıpış tıpış ve ben bir çeşit mide kanaması geçirdiğimi düşünürken yapılan tetkikler sonucunda beni derhal kadın doğum hastanesine sevk ettiler yumurtalıklarımda kist endişesiyle, içerisinde bulunduğum aracın yol üzerindeki kasislerde zıplaması dahi beni çıldırtıyordu dik yürüyemiyordum acı beni iki büklüm ediyordu derken hastaneye varabildik.Hemen doktor ultrasonla yumurtalıklarıma baktı (bir önceki hastanede kan,idrar tahlillerim yapılmıştı ve karın boşluğu filmi çektirmiştim o belgeleri de yanıma alıp gittim) ben bir hayli şaşkın ve acı çeker bir vaziyetteydim doktor ne dedi çokta hatırlamıyorum ornisit (dediğine göre güçlü bir antibiyotikmiş) ve majezik verdi (ağrı kesici) günde 2 defa antibiyotik içecektim bu akşam antibiyotiğim bitiyor şükür çünkü bir hayli sıkıldım saati saatine ilaç içmekten ki zaten düzenli yaşamak mizacıma bir hayli ters düşüyor :) ağrım mı evet azaldı dik yürüyebiliyorum artık fakat ne yer içersem sanki zehir yutmuşum gibi sancılanıyorum yine,teşhis mi o henüz belli değil ayın 15inde muayenem var kadın doğumda,bir çeşit iltihabımın olduğunu söylemişti doktor anımsadığım kadarıyla..ruh halim mi daha kötü olamazdı 23 yaşındayım ayın 17sinde kalbime bir cihaz takılacak 24 saatliğine sanırım ritim bozukluğum var ve sürekli tansiyonum düşüyor..bu entryi neden mi yazdım aranızda buna benzer bir acı yaşamış olan var mı sizce yumurtalıklarım alınır mı,ilahi adalet dedikleri bu mu,insan nasıl oluyor da tüm bu acılara rağmen mükemmel bir canlı olarak tasvir ediliyor? Çekilen acılar insanı isyana teşvik ediyor da bu bir çeşit test mi kabul ediliyor gerçekten bu saçmalığa inananlarınız var mı..şimdiden ilginiz için teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.