Sivilceli Ciltler Derin gözenekleri ve kırmızı sivilce lekeleri olanlar burayaa

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canlarım fondoten yerine imex kullanın fondotenden farksız ben geceleri sivilcelerim için lekeler için doktor tavsiyesi benzamin kullanıyorum gündüzde imex tüm yüzüme kullanıyorum kısa süredir kullanmama rağmen yüzümdeki değişikliler fakediliyor artık.bu 2 ilaç arkadaşlarımda da çok faydalı oldu doktora gidip sorun tavsiye edebilir ben faydasını görüyorum

canım ya bende imex kullanıyorum bendede lekeler yapıyo..sen hangi ilacı kullandın tam olarak adını yazabilirmisin?acil cevap verebilirsen çok sevinirim..

canlarım fondoten yerine imex kullanın fondotenden farksız ben geceleri sivilcelerim için lekeler için doktor tavsiyesi benzamin kullanıyorum gündüzde imex tüm yüzüme kullanıyorum kısa süredir kullanmama rağmen yüzümdeki değişikliler fakediliyor artık.bu 2 ilaç arkadaşlarımda da çok faydalı oldu doktora gidip sorun tavsiye edebilir ben faydasını görüyorum

Canım bildiğim kadarıyla imexin tüm yüze sürülmesi uygun değil ve onunla güneşe çıkılmamalı diye biliyorum :1rolleyes: Paylaşmak istedim...

Benim yanaklarımda da böyle sanki gözeneklerimde açılma oldu gibi geldi, şu anda hergün maden suyuyla hazırladığım buz kalıplarından sürüyorum bakalım uzun bir süre böyle devam edicem inş işe yarar...
Ve kızlar bir tavsiye sürekli aynaya bakmayın ve çok takmayın, taktıkça daha kötü oluyor...a.s.

benimde yüzümün küçük bir bölümünde kırmızı kırmızı sivilce lekeleri kalmıştı doktor tretin vermişti.geçiriyo gerçekten çok yakından belli oluyo artık lekeler.sanırım tretin bittiğinde lekelerden kurtulucam

merhaba bir şey sorabilr miyim?
soyucu özelliği olan kremleri kullanırken nasıl makyaj yapıcaz ? ben contractubex'e başladım dün akşam sürdüm makyaj yapsam da dışarı çıkarken güneş koruyucu sürmem gerekiyor mu?

doktorlar zaten koruyucu olmadan güneşe cıkılmamasını söylüyo.. ben arkadaslara sordum geneli makyaj altı olarak kullanıyo bende öyle yapıorum

arkadaşlar şunu unutmayın..her türlü yağlar,yağlı kremler tüyleri çoğaltır..benm yüzümde de sivilceler oluyor hatta kendimi tutamayıp hep sıkıyorum ve oynuyorum..ona rağmen kalıcı bir sorunum olmadı(aman siz bu alışkanlığa kapılmayın:1no2: )
zamanında kozmetik ürünlerine dünya para verdim..ne avonu kaldı ne dermalogica sı kaldı..dermologica mükemmel bir ürün aslında ama fiyatlar uçuk..neyse..
şimdi ciltleri problemli arkadaşlara şnu söylicem..ilk önce sivilce izlerinden,derin gözeneklerden kurtulmanız için ilk olarak profesyonel yardımla cildinizi derinlemesine temizletip içini boşaltmanız gerekiyor malesef...ve özellikle benm tavsiyem bu dermologicanın ürünlerini kullanan bir merkeze gidin.asla kozmetik bir ürün değil ve tedavi edici..ve asla normal peiling yapmayın kendiniz..zaten gittiğiniz güzellik merkezinde büyük ihtimal kimyasal peiling uygularlar...ve bu tedaviyi bir kere yaptırdıktan sonra kendiniz çok ucuza bakımınızı yapabilirsiniz..
sabah: önce yüzümü protex sıvı sabunla yıkıyorum(bakterileri öldürüyor ve koruyor).kurulamak için asla normal havlu değil,kağıt havlu kullanın herzaman.
sonra gül suyuyla yüzümü siliyorum.en son da bepanthen krem kullanıyorum.yağsız yapısı olduğu için tüyleri çoğaltmıyor ve mükemmel bir nemlendirici..üzerine rahatlıkla makyajımı yapıorum.
aşkam:makyajımı temizliyorum.protex sabunla yıkıyorum..elma sirkesini pamuğun üzerinde gül suyuyla karıştırıp yüzüme uyguluyorum.bir 1-2 saat yüzümde bekletip en son gece yatarken bephanten kremimi sürüyorum..eğer ki yüzümde sivilce izlerim oluşmuşsa sadece o bölgenin üzerine bephanten plus ı uyguluyorum,iyice yediriyorum..sabah kalktığımda yüzüm pırıl pırıl,bebek gibi olyor..:dance:

Sevgili gully,

Açıklaman çok guzel.. cildinin türünü merak ettim,yani mesela benim cildim yağlı, sizin dediğiniz gibi bi ara bepanten kullandım bende, benim cildim sonradan çok ciddi bir şekilde sivilce kustu.Yine sizin kullandığınız gibi bepanten yagsız kullanmıştım.

O yüzden merak ettim cildinizi.. cevaplarsanız sevinirim..

teşekkür ederim evriş..a.s benim cildim karma..yani bir tek yanak bölgem kuru benm.ben hiçbir sorun yaşamadım aslında bepantenden dolayı..ama eğer cildin yağlıysa özellikle elma sirkesi ve gül suyu tam sana göre bence..kullanacağın krem konusunda da yağlı ciltlerin kesinlikle ve sadece tek kullanması gereken şey losyonlar..alabileceğin marka konusnda kesinlikle dermologica yı öneriyorum cnm..sanırım 60-70 ytl civarında ama çok memnun kalacağına eminim..a.s

Sevgili Gully,

O gül suyu ve elma sirkeli karışımı uzun süredir kullanıyorum. Bi ara çok sık kullandığımdan dolayı cildim baya pul pul olmuştu.. O yüzden bir süredir bıraktım. Şimdi sadece gül suyu yapıyorum hergün, sivilce çıktığı zaman ise sirkeli karışımdan kullanıyorum. Ama demişsin ki cilde sadece losyon yeterli; Ben loreal ın yüz temızleme jelını kullanıyorum. Sonra da cildim dehşet derecede kuruyor, geriliyor, o yüzden nemlendirici kullanmam gerekiyor.. şart işin açıkcası. Bu arada cildim de aynı senin yapında.

Yeni önerilerin varsa paylaşmanı rica edeceğim..

evrişçim benim bahsettiğim losyon dediğim şey zaten nemlendirici..ama bizim anlayışımıza göre hep nemlendirici dediimiz şeyleri yağlı kremler olarak düşünürüz..halbuki bizim gibi ciltlere iyi gelecek şey losyon nemlendiriciler..yağlandırmadan sadece nem ihtiyacını karşılıyor.bu arada bence loreal kullanma..enazından netrogina kullansan bile daha iyi yüz temizleme jeli olarak..ama benim favorim dermalogica...denedim,gördüm,mü-kem-mel..param olunca yine ona başlıycama.s

eee BIOTHERM BIOPUR TOUCHE 20 kullanan arkdaşım neredesin konun aldı başını gitti ama sen etkilerini yazmamışsın :(

mrb arkadaşlar bende imex kullandım ama faydasını görmedim acnelyse cokmu kötü tahriş ediyo kırmızılık çokmu kötü görünüyor bendede güneş lekeleri var

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim bahsettiğiniz şeyleri bende yaşıyorum yuzumde küçük sivilceler vardı yağ bezesi gibi ama akne değildi 2 yıldır dermatoloğa gidiyorum ve yüzüm mükemmel oldu.neutrogena sabunu kullanıorum sabah akşam solüsyon verdi antibiyotıklı ama o yuzumu tahriş ettiği için kullanmıyorum bır de ımex ve acnelyse verdı onları kullanıyorum ama şimdi bıraktım yuzum çok tahriş oldugu için. kil sabunu kullanıyorum ve ardından gül suyu ıle temizleyip sivilceli yerlere imex sürüyorum yuzum bebek cildi gibi oldu sizde deneyin ;) ama gözeneklerım çok açık ve fazla onlar için bişi önerirseniz çok sevinirim :(

bende de aynı sorun var akne gibi ama değil yağ bezesi gibi minik minik sinir şeyler. üstelik ktü duruyorlar ve ben sıkmadan duramıyorum. sıkınca sivilce oluyor sıkmayınca da sivilce oluyor. bezeler için nasıl bir tedavi önerdi doktor sana?

merhaba bir şey sorabilr miyim?
soyucu özelliği olan kremleri kullanırken nasıl makyaj yapıcaz ? ben contractubex'e başladım dün akşam sürdüm makyaj yapsam da dışarı çıkarken güneş koruyucu sürmem gerekiyor mu?

contractubexi sana doktor önerdiyse acilen doktorunu değiştirmeni tavsiye ederm. bu ilaç kaza ameliyat izi gibi çok ciddi izlerin giderilmesinde kullanılır dermatolojiyle alakası yoktur. kaza geçirdğimde uzunca bir süre kullandım oradan biliyorum. ki zaten o kremin üzerine makyaj yapman da imkansız

kaydirigubbakcemile2

imex konusuna gelince bana da doktorum zaten fondöten gibi bi krem sür yüzüne bunu demişti faydasını da görmedm değil aslında gördm ama bembeyaz yapıyor suratı öyle dışarı çıkmak imkansız yani.

gözenek sorunu olan arkadaşım sana hiç bir kozmetiğin fayda edeceğini zannetmiyorum ki zaten hiç bir kozmetiğe inanmıyorum. kimyasal peeling tam senlik. doktorunla bir görüş ve bence dene :)

contractubexi sana doktor önerdiyse acilen doktorunu değiştirmeni tavsiye ederm. bu ilaç kaza ameliyat izi gibi çok ciddi izlerin giderilmesinde kullanılır dermatolojiyle alakası yoktur. kaza geçirdğimde uzunca bir süre kullandım oradan biliyorum. ki zaten o kremin üzerine makyaj yapman da imkansız
Contractubex'in dermatolojiyle ilgisi olmaması da nereden çıktı ? benneyaptımki
Evet,kaza,estetik,ameliyat...v.s. sonrası gibi yara durumlarında kullanılır.
Ama dermatologlar bazı ilaçların yanında da kombine edebiliyor contractubexi.
Cildi yenileme özelliği var çünkü.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza benimde sorunum aynı banada yardımcı olurmusunuz denemediğim ilaç kalmadı

arkadaşlar size tavsiyem drin gözenekleri sıkılaştırmak için banyoda yüzünüze güzel bir kse atın ama nazik nazik yıpratmadan üstüne bir güzel kil maskesi olay tamamdır 2 veya 3 haftada etkisini görürsünüz. cildinizi tahriş etmemeye dikkat edin yüzünüzü sıık sık keselemeyin :) sağlıklı ve güzel günlerrrrrr dilerim

Ben bu gozenekler ugruna Green Peel bile yaptirdim ama nafile...
Herkes cildinde birsey yok diye soyluyor ama ben dayanamiyorum, simdi son bulusum ve yeni basladigim ilac KOKO urunlerinden Lipozom Konsantresi... bakalim bunuda gorucez..

Back
X