Sivilceli Ciltler Derin sivilce izleri,yaniklar,ameliyat izleri icin

• Konu Sahibi Konu Sahibi selmaizmirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hiç deneyip sonuç alan başka yok mu arkadaşlar.bir de üzüm suyunu nasıl sıkayım üzüm yok ki,onun yerine marketten üzüm suyu alıp içine koysak nasıl olur acabaCADIARZU

tarifler çok güzel bende bitane vereyim
2 çorba kaşığı mısır unu
1 çorba kaşığı yoğurt
karıştır cildinde 15 dk beklet soğuk su ile yıkayıp nemlendirici sür
ben denedim tavsiye ederim

arkadaşlar sivilce leke izleri için en yeni yöntem fraxial lazer gibi görünüyor
bu linkten sonuçlara bakabilirsiniz

benim cildim karma mens dönemime yakın ara ara sivilceler çıkar bende yapılmaması gerekeni yaparım yani oynardım sonrasında sivilce izleri yaklaşık 3 hafta önce izler için eczanelere gidip dermokozmetik ürün bakınıyordum ddf in lekeli ciltler için olan yıkama jelini aldım leke açıcısınıda aldım yıkama jeli bana çok iyi geldi beyaz noktalarım azaldı lekeler açılmaya başladı şuan itibariyle sivilce yok tenimde belirgin bir düzelme oldu ayrıca skınceutılaris diye bir dermokozmetikte vardı onunda karma ciltler için olan nemlendiricisi ve leke açıcı serumunun testerini aldım ikiside bana çok iyi geldi bu üç ürün bende bariz düzelme yaptı tester larla deneyin isterseniz yaramazsa boşuna para vermemiş olursunuz ben 3nüde aldım cildim şuan çok iyi ama önce tester larla deneyin her ürün her cilde olmayabiliyor ben çok memnunum

sabırla uzun uzun yazmıs açıklamıssın cok teskkürler öncelıkle ama hafif kırmızı lekelerim ddemişsin yazında hiç sivilce izlerin varmıydı kırmızı ve belirgin mesela onlar için yeterli olurmu şimdiden teskkürler

yüzdeki cukurcuklarada iyi gelir mi

Contractubex bence bunlardan daha iyi bir cozum. Hem bitki ozu hem de tibbi denetimli:)

canmm çok açıklayıcı olmşş tşklerr :)
bende denemeye başlycam bugn inşş faydası olur gelişmeleri yazıcam 1 ay sonunda )

slm maske konusunda sorum olacak meyveleri sıkmak yerine satılan meyve sularından koysak olurmu

Arkadaşlar aranızda salisilik asit laktik asit serumunu kullanan varmı duş jeline katılan 3 gündür kullanıyorum bi anda sivilcelerimi çoğalttı sırtımda bu normalmidir bilgisi olan lütfen cvp

Son düzenleme:
Marhabalar,

Cildimde zaman zaman iltihaplı sivilceler cıkar bunlardan bazıları yuzumde delikli hasar bıraktı. Tabi bende sıktıgım ıcın yara olustu ve delik kaldı. Bunun için ne yapmalıyım bır onerınız var mı? 2 yıldır bu ızler var ve yuzumde hıc alısık olmadıgım ıcın cok rahatsız edıyor. Yardımcı olabılır msınız?

Bir baska sorum ise kolumda kucuk bır yanık ızı var 4 yıl kadar eski bunun ıcın onerebılecegınız bırsey var mı?

aynı akne sıkıntısı bendede var. izler hatta çok derin ve fazla. yüzüm harita gibi diyebilirim :) artık gülmekten baska birsey yapamıyorum. yaklaşık 6 yıl önce kimyasal peeling, mezoterapi, lazer gibi uygulamalar yaptırdım ve biraz hafiflediler. şu andada kimyasal peeling ve kök hücre uygulaması yaptırıyorum. kök hücre bir tür roller uygulaması aslında duymussundur belki. haziran ayında uygulamalar bitiyor. temmuz gibi gözle görülür bir değişim yaşarım diye umut ediyorum. sonuçları paylaşırım.

Öncelikle merhaba yeni üyeyim :) sivilce izlerinden muzdarip olduğum için ilk burdan başladım.2 defa roaccutane tedavisinden sonra bile hafif tekrarlayan sivilce ve malesef kırmızı kırmızı sivilce izlerim var.Geçen gün özel doktora gittiğimde bana kelo-cote diye bir krem önerdi.Ama sadece yurtdışındaki sitelerde buldum kremi Türkiye'de yok galiba.Ameliyat izleri,sivilce lekeleri için fln diyor ama biraz pahalıca bir krem olduğu için deneme fırsatım henüz olmadı ama en kısa zamanda getirttip kullanıcam yorum da yaparım bir araştırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…