Derin Sular Fox Tv

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
Fox tv nin yeni dizisi Derin sular fox tv de izleyicisi ile buluşuyor bayanlar :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
benden başka izleyen varmı kızlar ilginç bir film güzel gbi duruyor daha tam anlayamadım ama umarım uzattıkça saçmalamazlar diğerleri gibi

benden başka izleyen varmı kızlar ilginç bir film güzel gbi duruyor daha tam anlayamadım ama umarım uzattıkça saçmalamazlar diğerleri gibi

bende izliorum cnmmm bakalım müptelası olacakmıyız :97::97:

oyuncular ;

Deniz Baysal - Nisan
Alican Albayrak - Kuzey
Hilal Altınbilek - İrem
Şükrü Özyıldız - Toprak
Canberk Denizli - Doruk
Güneş Köksal - Zeynep
Özben Deneç - Ezgi
Tayfun Eraslan - Ali Rıza
Ceyhan Gölçek - Leyla
Atilla Karagöz - Necdet
Başay Okay - Feryal
Handan Yıldırım - Aydan
Kemal İnci - Aziz Usta
Neşe Arat - Semra

Yönetmen - Iraz Okumuş ve Gürsel Ateş
Senaryo Yazarı - Filiz Alpgezmen
Yapımcı - Nilgün Sağyaşar

konusu ;

Fox tv nin yakında ekranlarda olacak dizisi "Derin Sular" gençlik dizisi furyasının son örneği. Derin Sular dizisi İzmirde yaşayan üniversiteli gençlerin hayatlarından bölümler anlatacak. Onların kendi aralarında ve aileleriyle yaşadıkları ilginç olaylara yer veriyor...

kadroyu beğenmedm :63: foxun gençlik dizilerinde ne kadar başarılı olduğu belli:60:
arka sıradakiler,çakıl taşları v.s...:60::60::60:
kankaların hepsi birbiriyle çıkar kesin:86::86:
cık beğenmedm :63:tutmaz:82:

deniz baysal

alican albayrak

hilal altınbilek

şükrü özyıldız

kadroyu beğenmedm :63: foxun gençlik dizilerinde ne kadar başarılı olduğu belli:60:
arka sıradakiler,çakıl taşları v.s...:60::60::60:
kankaların hepsi birbiriyle çıkar kesin:86::86:
cık beğenmedm :63:tutmaz:82:

izleyip görcez bakalım :8::8: ama arka sıradakiler dizisi yıllardır izleyici ile buluşuoooo bence başarılı idi ama sonradan cıcığı çıktı

nie tekrar başlattılar çok saçma :)

şu an 3. kez oynatılıo 3 saatte 3 kez aynı bölüm tekrarı:9:

diziyi izlemiyorum arada fragmanlarından gözüme çarpıyodu
mynette bir haber okudum doruk adındaki çocuk feryal adındaki kadına tacizde bulunmuş şok oldum ya
artık oyuncularda sapıklar çoğaldı...

Geçtiğimiz sezon Fox ekranlarında yayına başlayan Derin Sular, Pazartesi'den Perşembe'ye saat 23:00'da ekranlara geliyordu.

Yaz döneminde de ekranlarda kalmaya devam eden dizi, bir türlü bekleneni veremeyince haftalık diziye dönüştürüldü. Dizi bundan böyle her Salı 21.30'da ekranlarda olacak...

bu akşamki bölümde nisan ın annesinin nikahında giydiği elbise çok güzeldi. nerden bulunur acaba ?

Back
X