DERin83' ün yardımınıza ihtiyacı var arkadaşlarım?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
çok mutsuzum şu an ne yapacağımı bilemiyorum kafamı toparlayamıyorum arkadaşlar.
eşimin ailesiyle evlilik nedeniyle çok sorunr yaşadık ama ben bunları sildim o defterleri kapattım ve görüşmeye devam ettik herşey yolunda gidiyordu tai eşmin annesinin bizi ziyartine kadar halbuki onun bize gelmesinide ben istemiştim yani aramız iyiydi bazı dengesizlikleri vardı ama aldırış etmiyordum ama eldi 1 haft arkasında enaz bırakıp gitti. ban eşimin eski sevgililerinden bhsedp duruydu ne kadar güzel olduklarından fln çok üzüldüm ama beni kışkırttığını düşündüğüm için cevap vermedi ama birgün anneme ben istesem oğlmu doldrurun yuvasını yıkarım dedi eşimedebenim annem için bu kadı ne işe yarıyor bari gelsede size2 kap yemek yapsa diye eşimi doldurduğunu duydum birşey demedim gitmesini bekledim o gittikten sonra eşimi karşıma aldım güzel güzel konuşmaktı niyetim ama daha ilk lafımı söyler söylemez eşimin büyük tepkisiyle karşılaştım kapı dinlediğim için cahil insan dedi bana. eşmden hiç beklemediğim birhareket oldu bana annemle ne konuştuğum seni ilgendirmez ayrıca dediklerie inanmıyorum yanlış anlama potansiyeline sahipsin diye hakaretler savundu eşim hiç ama hiç böyle konuşacak insan değil hala hayrtler içerisindeyim daha sonra ben evi terk ettim ve onada resti çektim bir daha ailen bizim eve gelmeecek görüşmeyeceğiz bitti dedim bu şartımı kabul edersensana dönerim dedim ve o kabul etti ama haksız olduğunu kabul etmiş değil beni seviyormş ve ayrılmak istemiyormuş ben eve döndüm ama birbirimize buz gibi olduk ben eve döneli 2 ün oldu daha seviyorum ama soğudum duydukarımı sindiremiyorum ne yapacağımı bilemiyorum birdaha eskisi gibi olumuyuz bilmiyorum çok üzgünüm mafoldumbenakıl verin moral verin ne olur

:( evlenmeden kaynana gazabına uğramış biri olarak seni kısmen anlayabiliyorum derin.
üzme kendini. ne yapabileceğini bilemiyorum ama eşini sevdiğin belli. aranızdaki ilişkiyi düzeltmeye çalışın. aileleri ikiniz de karıştırmayın. sen onun annesi hakkında bişey söylersin (iyi niyetli bile olsan) o senin annen hakkında bişey söyler bu uzar gider...
senin ağzından eşine tek kelime çıkmamalı bence eşinin annesi hakkında. annesi ise senin ve ailen hakkında konuştukça eşin de hatasını anlayacak, hanımefendiliğin eşinin gözünden kaçmayacaktır.
bu benim fikrim. doğru mu yanlış mı etkili olur mu bilemiyorum.. ben olsam böyle yapardım.

ben bu zamana kadar dediklerine aldırış etmedim hala daha etmem ama gördüğüm kadarıyla gerçekten oğlunu doldurmuş bana o kadar büyük tepki verdi benim üzüldüğüm benim eşimin bana öyle tepki vermesi oldu beni sevdiğini biliyorum ama niye neden öyle yaptı neden hala haklı olduğuunu düşünüyor anlamadım anlamıyorum

elbetee eskisi gibi olursunuz biraz sakinleş.
ona '' beni yanlış anladın annen benimle bu konuşmaları yaprı eski sevgillierini anlattı. ben çok bunaldım ve bir de benim annneme gidip böyle böyle demiş. bunların aynısını benim annem sana yapsa sen ne yapardın'' diye sor.
sonuçta ailesini kısmen silmiş. silmiş ki sizin haklı olduğunuzu düşünüyor.

elbette bunları söyledim ercacım o seni kendi öz evladı yerine koydu sevgilileri anlattı diye saçmasapan cevap verdi bana bende be senin arkadaşın değilim farkındamısın karınım dedim sen zaten herşeyi yanlış anlarsın dedi bana bağırdı çağırdı susturdu. ben ona ailesini sil demedim sen görüş ama benim evime gelmesinler ben bundan sonra görmek istemiyorum dedim

ben bu zamana kadar dediklerine aldırış etmedim hala daha etmem ama gördüğüm kadarıyla gerçekten oğlunu doldurmuş bana o kadar büyük tepki verdi benim üzüldüğüm benim eşimin bana öyle tepki vermesi oldu beni sevdiğini biliyorum ama niye neden öyle yaptı neden hala haklı olduğuunu düşünüyor anlamadım anlamıyorum

anneler oğullarının üstünde gerçekten muazzam bir etkiye sahipler. sevgilimin annesi benim ona yaptığım fedakarlığın ve desteğin 10 da birini vermemiştir sevgilime. ama annesine ne yaparsa yapsın annecim diye peşinde dolanır. tabi annesidir vs. ama düşüncelerinden de çok etkileniyor.

eşin dolduruşa gelmiş, sen de kulak misafiri olunca savunmaya geçmişsin bir nevi. bu da annesini haklı çıkarır gibi olmuş. keşke duymamış gibi yapsaydın. eşinle annesinin söylediklerini bilmiyormuş gibi konuşup onun kendi düşüncelerini öğrenseydin..

kırılmakta haklısın ama çözülemeyecek bir sorun değil. konuş eşinle.... evi terketmek bu kadar kolay olmamalı yine de..

kavga esnasında insan ne söylediğini bilmiyor canım
bizler bile bazen eşlerimize hakaret derecesinde konuşuyoruz kavgada.
çoğu söylediklerimizin doğruluk derecesi gerçekten yok.
eşinde belli ki sinirden saçmalamış.hiçbir erkek anasına laf ettirmez çünkü.
amaaan canım ne kavgalar edip barışıyoruz.
bunu da atlatırsınız .

canım zaten haklısın kim olsa sinirlenir.
aranızı açmaya çalışmış senin annenle yaptığı konuşmada hiç hoş değil. ben olsam annenizin yerinde damadıma kızımdan memnun değilse ailen ben kızımı ezdiremem. madem boşatmak niyetinde niye üzüyorsunuz kızımı bunları yaşatıyorsun diye.
bu onudan da haberi var mı? buna savunması ne olurdu acaba?

buyuk konusmım ama kaynanam yuzunden evımı terk etmem..
ellerımle kurucam süşümle tırnagımla yapıcam gelen kaynanam olsa dahı dıyceklerı ıle benı evımden terk ettırmez ..
sız ıse konustukları sırada anne annemın ıslerı var nasılgelsın dıye konuya gırebılırdınız..
eskı sevgılı muhabbetı kapandıd efter secılen benmıyım bukadar dıyebılrısınız ıcınızden kendınıze..
onemlı olan sonuc degılmı guzellık var ıse ne olmus akıl olmadıkdan sonra...
esınızle konusun ve aılesını bıdaha gelmemesı şartını gerı cekın derım..
bı anda esınız sıze aılen gelmıycek gorusmıycez dese napardınız?..
esınızın annesı soz konusu ve gorusmeyde devam etcekdır emın olun..ıstersenız sız gorusmessınız ama esınızın goruscenden emınım..
burdada sızın hatanız var bana gore..

ben ailesiyle kesinlikle görüşmeyi düşünmüyorum ne olursa olsun onun anası istediği zaman görüşebilir sadece bu meseleler değil daha öncede aynı şeyleri yaşadık kapattım o defterleri iyi olsun aramız dedim ama durmadı durmadı. ben sanki hiçbir zaman aramız düzelmeyecek diye hissediyorum bu seferki çok ciddi bir kavgaydı çünkü

canım zaten haklısın kim olsa sinirlenir.
aranızı açmaya çalışmış senin annenle yaptığı konuşmada hiç hoş değil. ben olsam annenizin yerinde damadıma kızımdan memnun değilse ailen ben kızımı ezdiremem. madem boşatmak niyetinde niye üzüyorsunuz kızımı bunları yaşatıyorsun diye.
bu onudan da haberi var mı? buna savunması ne olurdu acaba?
inanmıyor canım

inanmıyor canım

:kızgın:

ne demek inanmıyormuş beyefendi?

ara anneni yüzleştirelim. yemin etsin inancı varsa doğruyu söylesin. için yiyorsa dediğinin arkasındaysan ara diye baskı yap! çok kızdım. ne sen ne de annen yalan söylemek zorunda mı ona:1closedeyes:

:kızgın:

ne demek inanmıyormuş beyefendi?

ara anneni yüzleştirelim. yemin etsin inancı varsa doğruyu söylesin. için yiyorsa dediğinin arkasındaysan ara diye baskı yap! çok kızdım. ne sen ne de annen yalan söylemek zorunda mı ona:1closedeyes:
söyledim hatta annemde arayayım eşinin yanında konuşayım dedi ama kabul etmedi zaten arasaydıda annesi inkar edecekti ve hemen ağlamaya başlayacaktı kadının huyunu iyi biliyorum

o zaman işin zor gerçekten canım. en iyisi sen bir daha onun ailesi ile görüşme. sizi yalancı durumuna çıkmaza düşürmeleri çok kötü...
eşine karşı birden yumuşama ama çok soğukda olma.

o zaman işin zor gerçekten canım. en iyisi sen bir daha onun ailesi ile görüşme. sizi yalancı durumuna çıkmaza düşürmeleri çok kötü...
eşine karşı birden yumuşama ama çok soğukda olma.
bende öyle dedim zaten o şartlarla devam edecek bu evlilik dedim ailenle işim bitti dedim. şimdi ikimizde soğuğuz birbirinmize karşı hiç böyle olmamıştık daha önce onunla nasıl düzelecek bu durum bilmiyorum mafoldumben

bu durum elbette seni üzüyor senin şartlarını kabul etmiş seni tekrar eve getirmiş ama şimdi kendine yedirip mutlu davranamıyor.

gidip yanına konuşun. artık böyle soğuk mu olacaksın beni seviyormusun gibi aranızda nasıl konuşmalar yapıyorsanız artık samimi bir şekilde sorun.
ben eşimi kırdığımda ailesi ile ilgili birşeyse ve surat yapıyorsa hemen boynuna sarılır huysuz çocuklar gibi anlatırım yine derdim. o da kıyamaz zaten yumuşar. sizde bu gibi şeyler deneyin.
hem bensiz kalmak istemedim hem benimle mutsuz gibi davranıyorsun ne yapıcaz diye sor.

bu durum elbette seni üzüyor senin şartlarını kabul etmiş seni tekrar eve getirmiş ama şimdi kendine yedirip mutlu davranamıyor.

gidip yanına konuşun. artık böyle soğuk mu olacaksın beni seviyormusun gibi aranızda nasıl konuşmalar yapıyorsanız artık samimi bir şekilde sorun.
ben eşimi kırdığımda ailesi ile ilgili birşeyse ve surat yapıyorsa hemen boynuna sarılır huysuz çocuklar gibi anlatırım yine derdim. o da kıyamaz zaten yumuşar. sizde bu gibi şeyler deneyin.
hem bensiz kalmak istemedim hem benimle mutsuz gibi davranıyorsun ne yapıcaz diye sor.
sormak istiyorum ama kendime yediremiyorum şu durumda herhalde oda kendine yediremiyor birkaç gün bekleyeceğim bakalım ona göre hareket ederim artık

Back
X