çok sagol tatlım öpüyorum seniŞenizevin çok hoş canım allah mutlu oturmayı nasip etsin
aşkumm sagol bitanem inşallahhh aminnnnŞenizevime ilk gelen canım arkadasımmmmmmmmmmmŞenizcanım eklemişsin yeni resimleri..maşallah çok güzel ve tertemiz Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç eksik etmesin en kısa zamanda da bebişle şenlendirsin yuvanızı inşallahopuyorumnanaktan
sagol canım Allah razı olsunopuyorumnanaktancnm benim güle güle oturun
iç açıcı değil demişsin ama gayet güzel cnm evin güle güle otur cnm
gayet ferah yemiz sıcak samimi ve hoş görünüyor:)
iyi günlerde huzurla oturun.
canım benim yaaa inşallah ebrarım sagol hayatım yorumun içinŞenizvalla ne yalan diyeyim hiç içimden gelmiyo bu odaya esya almak..bende içten içe bebişime ayırıyom galiba:)))canım evin çok hoş güle güle otur daha öncede söylemiştim herşey süper eksikler zamanla tamamlanır .ayrıca oboş odayı doldurma bebişin gelip doldurcak inşallah .canım arkadaşım herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan
ben bişi göremiyom
nese hayırlı olsun
güle güle otur derinim inşallah en yakın zamanda tümm eksiklikleri tamamlarsın
sagol zeynimm benimm öpüyorum canımopuyorumnanaktancanim güle güle otur evin cok güzelmis
evet canım..füme zemin üzerine pembe ve kırmızı çiçekleri var çok canlı aslında..perdelerimde hertarafı gümüş ışıltılı ama hiç belli bile olmamış..dedigin gibi aydınlatmadan dolayı böyle çıktılar olsun napalım...çok sagol tatlım...opuyorumnanaktanzannedersem oturma grubun falan cıvılk cıvıl renkli ama görünmüo aydınlatmadan dolayı resimler buğulu çıkmış canım yinede anladım yani tatlı bi evin var güle güle otura.s.
canım benim çok hoş çok güzel herşey yerli yerinde ben sakaryada olduğum için evi eşya ile boğöayı mantıklı bulmuyorum malum deprem bölgesi allah koruusun allah iyi günler iyi haberler bebiş mevlütleri yaşamayı nasip etsin bu evinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?