Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yüzümde delikli sivilce izleri var bunun için derma roller almayı düşünüyorum. Marka tavisyesine ihiyacım var. piyasada çok fazla titanyum ve sertifaklı ürün var hangisini alıcağımı şaşırdım. Kullanıpta memnun kalanlardan öneri rica ediyorum.
Arkadaşlar yüzümde delikli sivilce izleri var bunun için derma roller almayı düşünüyorum. Marka tavisyesine ihiyacım var. piyasada çok fazla titanyum ve sertifaklı ürün var hangisini alıcağımı şaşırdım. Kullanıpta memnun kalanlardan öneri rica ediyorum.
Canım kullanmadım ama çevrede kullanan var.cilt bakım için kullanıyorlar.memnunum diyorlar ama bilemem.ben kullanmadım.şems arslandan alın derim.hem orayı hem de bir kaç yer daha bulun telefonla uzun uzun bilgi alın.derim.şifalar olsun.