Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sitelerde titanyum falan yazıo ya onlardan al canm sertifikalı falan oluo onlar
Roller kullanımınızın sonuçları ne oldu ? Uygun marka önerir misiniz ? Yüz için düşünüyorum .ben evde kullanmaya başladım..ilk baş korktum az az yapmaya başladım.. sonra baktım bişey olmuyo bira zdaha bastırarak yapıyorum..sanki işe yarıyor..tabi zaman lazım henüz 1. ay ı tamamladım..etkisini 6 ay içinde görürüm diye bekliyorum..burda amaç deri altı dokuları uyarmak ..yani deri zarar görüyor diye oraya onarıcı hücreler gelip o bölgeleri tamir etmeye başlıyor böylece cilt yenileniyor..
bakalım 6 ay sonra cilt iyice belli edecek kendini ama ben şuan için psikolojik belki de bilmem ama memnunum :)
Marka önerisi olan yazsın lütfenRoller kullanımınızın sonuçları ne oldu ? Uygun marka önerir misiniz ? Yüz için düşünüyorum .
ben kullanıorum ama fark göremiorum sivilce yapıo sadece malsefRoller kullanımınızın sonuçları ne oldu ? Uygun marka önerir misiniz ? Yüz için düşünüyorum .
Roller kullanımınızın sonuçları ne oldu ? Uygun marka önerir misiniz ? Yüz için düşünüyorum .
gayet memnunum..artık ustası bile oldum diyebilirim :) düzenli cilt bakımı gibi yapıyorum..boşuna korkmuşum..tabi kanatmadan yapıyorum sadece yüzüm tıpkı ilk güneşlenirsin ya cildin yanar kızarır ya aynen öyle oluyo geriliyo yanıyo biraz .. ama kremlerimi sürüyorum ve sabahh gergin ışıl ışıl ciltle uyanıyorum.. hatta bakım yaptırdığım aylar da doktor ki öylemedim ona cildin gayet iyi çok kurcalama şu suratını diyor.. çok şükür memnunum..
burdan söyleniyo mu bilmiyorum o bakımdan firma ismi vermim..özelden isteyene yazarım.. tavsiye ederim dermaroler'ı cilt bakımı için alışkanlık edinmenizi. tabi sonrasında kaliteli serum kullanmak sartıyla. bu arada eczaneden bepanthne ampul da alıp onu da sürüyorum..:)) anlatılmaz yaşanır kızlar
gayet memnunum..artık ustası bile oldum diyebilirim :) düzenli cilt bakımı gibi yapıyorum..boşuna korkmuşum..tabi kanatmadan yapıyorum sadece yüzüm tıpkı ilk güneşlenirsin ya cildin yanar kızarır ya aynen öyle oluyo geriliyo yanıyo biraz .. ama kremlerimi sürüyorum ve sabahh gergin ışıl ışıl ciltle uyanıyorum.. hatta bakım yaptırdığım aylar da doktor ki öylemedim ona cildin gayet iyi çok kurcalama şu suratını diyor.. çok şükür memnunum..
burdan söyleniyo mu bilmiyorum o bakımdan firma ismi vermim..özelden isteyene yazarım.. tavsiye ederim dermaroler'ı cilt bakımı için alışkanlık edinmenizi. tabi sonrasında kaliteli serum kullanmak sartıyla. bu arada eczaneden bepanthne ampul da alıp onu da sürüyorum..:)) anlatılmaz yaşanır kızlar
Ben de bugün aldım, hepsi göz altında kullanılamıyor. Göz altına kullanılanlar daha ince ve 0.25 uzunluğunda oluyormuş. İnternete yazınca bir sürü çıkıyor. Okuduklarıma göre titanyum iğneli olanı almakta fayda var .Merhaba, benim goz cevremde cok fazla kirisiklik var buna da faydas oliyor mu acaba nerden aldiginizi bana ozelden yazabilir misniz tesekkur ederm simdiden :)
Altın iğne daha çok rövanşta bir uzman aracılığıyla daha çok ilgi görüyorBen de bugün aldım, hepsi göz altında kullanılamıyor. Göz altına kullanılanlar daha ince ve 0.25 uzunluğunda oluyormuş. İnternete yazınca bir sürü çıkıyor. Okuduklarıma göre titanyum iğneli olanı almakta fayda var .