derma wand

disaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
6
0
36
Adana
Arkadaslar merhaba
derma wand almak istiyorum.kaz ayaklarında kırışıklık ve gözaltım.yorımda çöküklük ve morluk war.çok iyi ve pahalı bir yüz masaj aleti olduğunu duydum.dermaroller da var ama bu daha profesyonel sanırım.duyan ya da kullanan war mı?sewgiler

Merhaba
Ben de ısmarladım abd den gelicek umarım ise yarar tanıtımları bayagı etkileyici kullanıp sonuc alan var mı ?

Slm arkadaşlar.. derma wand bence de çok etkili gibi görünüyor.. türkiyede de satılıyor... gg de.. pahalı bayağı.. kullanan arkadaşlar var mı? ayse_ayse.. sizin elinize ulaştı mı bu alet? kullandınız mı? etkilerini burada paylaşırmısınız kullandıktan sonra?

derma wand kullanan yok mu allahaşkına? derma rollera göre riski yok.. en azından cildinizi çizmez falan..kullanan birkaç kişiden yorum alsaydık daha iyi olurdu..

ben de bir yurtdısı alısveris sitesinde rastladım antiaging kısımda

fakat tr de de varmış, kk ya bakayım dedim , alan kullanan var mı?

Dr Öz ün prograında tanıtımı yapılmış, youtube da videolarına baktım

beni şaşırtan şu videodaki kadın kaşının üstüne sürüyor kaş anında yukarı kalkıyor

139 tl ye satyorlar, yurtdısında da 120 dolar iken su an 54 dolar, nerdeyse aynı gibi fiyatlar

alan kullanan var mı? ben de merak ediyorum şu an bir kremi 130 tl ye aldıgımız anlar oluyor

Dermawand New 5 Minute Video Spot 2011 - YouTube

thermage enerjisi ile çalışıyormus, ben ozon sanmıştım

ısı ile yapılan uygulamalardan korkuyorum, radyo frekans diyorlar
youtube da daha cok videoya bakıcam

thermage enerjisi ile çalışıyormus, ben ozon sanmıştım

ısı ile yapılan uygulamalardan korkuyorum, radyo frekans diyorlar
youtube da daha cok videoya bakıcam

Baktın mı canım ? bana mantıklı geldi .

sen neler kullanıp ,yaptırıyorsun ?

Kollojen tabletlerinden mı alsak ya .

benim cildim çok hassas

kaldıramayabilir, ama baska yollar vardır mutlaka

araştırıyorum

arkadaşlar agaless wonder yüz kası uyarı sistemi die bi ürün var kullanan var mı yada bi fikri olan yorumlarınızı bekliyorum almayı düşünüyorum.

Biraz

Ben dermawand kulaniyorum. 3 aydir hergun gece yatmadan mutlaka tabi fark var. Fakat uzun vadede cabucak sonuc alincak birsey deil zaten artik turkiyede bulunup alina bilcek birsey biraz arastirinca bulunabiliyo cok kolay elime gecti bende dr özun programinda ve diger yabanci bayan videolarinda izlemistim.. cokta memnunum artik bulunabilcek bi cihaz oldugu icin cok pahali bisey deil cok ta uyguna aldim..

Bende yaklaşık 2 ay oldu DermaWand Türkiye sitesinden aldım oldukça fark var memnunum , sabah kalkınca ve akşam yatmadan evvel kullanıyorum il başlarda az biraz korkmadım desem yalan olur ama oldukça başarılı bir ürün

Bende cihazı var oldukça memnunun kırıldıklarına iyi geliyor evet ama belli bir süre sonra cilt tekrar eski halini alıyor . Hemen değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…