- 4 Mart 2014
- 7
- 0
- 86
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnu yaptırmak istyrum ama tek başıma cesaretim yok. bnimle yoldaş olucak bri var mı
Merhaba arkadaşlar konuyu görünce geçen hafta 2. kez dermabrazyon yaptırmış biri olarak yazmak istedim. ortaokul yıllarında yüzüme koruyucu sürmeden 1 aylık yaz tatili yapmam ve yüzümü o dönem pek korumamamdan ötürü yüzümün sol tarafında yanak ile alın arasında kahverengi benek şeklinde güneş lekeleri olmuştu. lise ve üniversite dönemlerinde ise çok arttı. her türlü kremi kullanmama yurt dışından kremler getirtmeme ve tanıdık mümessil ve doktorlar tarafından türlü türlü kremler kullanmama doktor doktor cilt uzmanı gezmeme rağmen lekelerde hiçbir değişiklik olmadı. hiç bir krem işe yaramadı. en son plastik cerraha dermabrazyon yaptırdım. bunca yıllık mücedele sonucu mucize gibi geldi lekeler %70 oranında azaldı. benim leklerim çok koyu olduğu için doktor ikinci seansında gerekebileceğini söyledi. iş durumumdan dolayı ve araya yaz mevsiminin girmesinden dolayı(dermabrazyon güneşin etkisi nedeniyle genelde doktorlar tarafından ekim ile şubat mevsimi arası yapılıyor.) 2. seansı yeni yaptırdım. güneş lekesi için yaptıracak olanlara gelişmeleri merak eden olursa tekrar yazarım.
Merhaba arkadaşlar özellikle dermaabrazyon yaptiran arkadaşlar ay01 dermaabrazyon sonrası hekiminiz kullanmaniz icin müdahale edilen alanin iyileşmesini saglama amaçlı krem onerdimi yoksa sadece güneş kremi mi kullandiniz. Yuzunuzde ki kirmiziliklar tamamen ne zaman gitti bende yaptırdım ve 3 aydir hala yüzüm eskisine oranla çok çok kötü durumda
Benim doktorum bana hic birsey kullanma diyor fakat ben baska bir doktorn tavsiyesi ile dermatix si kullanıyorum bende güneş lekesi icin gitmistim miniciklerdi suanda ki müdahale alani kocaman 2.5 ay oldu ve kimselere guvenemiyorm 1 aya geçer demissiniz de ne zaman yaptirmistiniz ilkitamamamen ne kadar sürede gecmisti. Kantoran peki belirgin etkisi varmı ck Teşekkürler cevaplariniz icin umarım en kisa sürede geçer sizinkide
Ben Ankara'da Nebil Bozdoğan'a yaptırdım ve çok memnun kaldım. Exoderm + Dermabrazyon yaptırdım. Tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar bu işlemi ankarada yaptıran varmı acaba
merhaba demabrazyon işlemi yaptırmak istiyorum. dotorun biri bunu dedi biri altın iğne çok karasız kaldım sen nasıl memnun muusn :) memnun kaldın mı izler lekelree çukurlar etki etti mi kendini tekrarladı mı sonrasında bana dönüş yaparsan çok mutlu olurumDermabrazyon yaptırmak isteyenlere bilgi vermek amacıyla açılan konu başlığıdır.
Dermabrazyon nedir nasıl yapılır gibi soruların yanıtlarını internetten çok rahatlıkla bulabilirsiniz, o yüzden böle bir açıklama yazmıycam. Dermabrazyon operasyonu geçirmiş biri olarak sizlere neler yaşadığımı neler hissettikerimi gün be gün anlatıcam. Ben amelıyata girmeden önce çok araştırdım ama hiç bu işlemi daha önce yaptırmış birinden bilgi alamadım bunun çok kötü yanlarını yaşadığım için isteyen herkese elimden geldiğince bilgi vermek ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.Sonlarında da yolumuz açık olsun diyorum...
Umarım sizlere benim gibilere yardımım dokunur...