Derman bekliyorum

hasletim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
500
322
53
3 yasinda bir çocuğum var .yavrum büyüdükçe kayinbabamin tavrida büyümeye başlıyor.sevgili hanim lafi hiç uzatmayacağım kayinbabam çocuğumun üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Tum tavri bu çocuk annesini sevmesin annesinin sozununu dinlemesin.bu çocuk herseyde bana sığınsın bencilligine bürünmüş.sinirlerimi cok bozuyor nasil engel olacam bilmiyorum ayrica kizim da onun istedigi gibi olmaya davranmaya basliyor.hayir dedigimde hemen dede diyor

Ben asla görüştürmezdim, açık açık söylerdim, çocukların benim olduğunu benim yetiştireceğimi annesini kötüleyerek derdinin ne olduğunu görüşmeyi haketmediğini, asla da görüşmez görüştürmezdim, kararlı ve net olun, eşinizde destek olsun

Yakin oturuyoruz.ornegin ben cok cikolata seker tarzi seyler yemesine karsiyim zaten yemek yeme sorunu var onlarida yeyince hic yemiyor.kb da ekmek almaya diye goturur tum abur cukur seyleri toplar gelir.oysaki benim bu tavrimi bilir

Ben asla görüştürmezdim, açık açık söylerdim, çocukların benim olduğunu benim yetiştireceğimi annesini kötüleyerek derdinin ne olduğunu görüşmeyi haketmediğini, asla da görüşmez görüştürmezdim, kararlı ve net olun, eşinizde destek olsun
Tavirlarimla belli ediyorum ama istemedigim herseyin zittini yapiyor

Tavirlarimla belli ediyorum ama istemedigim herseyin zittini yapiyor
Tavırlarınızla “belli etmeye çalışmak” yerine açıkça söyleyeceksiniz, lütfen vermeyin istemiyorum dişleri çürüyor paketli gıdalar sağlıksız, dinlemiyor takmıyor mu al çık çocuklarını görüşme yahu, birlikte mi oturuyorsunuz, size kp mi bakıyor, bu kadar taviz verip yakınmanız anlamsız

O kim yahu sizin yavrunuzu sizden uzaklaştırıcak herkes yerini bilsin sadece dede gibi davransın izin vermeyin buna gerekirse sert konuşun eşinize söyleyin yada o konuşsun babasınla.

Kpinize karsi net olun,soyleyin her rahatsizliginizi. Mesela ekmek almaya gelmesin sizinle deyin. Eline cercop alip gelirse bunlardan kullanmiyoruz deyin. Cocugunuz zamanla sizin kurallarinizi takip etmesi gerektigini anlatacaktir zaten.

Ben söyledim çok kereler hiç değişmedi, aynen benim de kurallarım kv kp nezdinde geçersiz. Ancak görümcemin kızının dişleri benimkinin yaşındayken komple çürüktü. Benim kızınki çürümeyince idrak ettiler. Tamamen engel olamadım ama artık nadiren yapıyorlar diyebilirim. Etraftan böyle örnekler ver

Ben söyledim çok kereler hiç değişmedi, aynen benim de kurallarım kv kp nezdinde geçersiz. Ancak görümcemin kızının dişleri benimkinin yaşındayken komple çürüktü. Benim kızınki çürümeyince idrak ettiler. Tamamen engel olamadım ama artık nadiren yapıyorlar diyebilirim. Etraftan böyle örnekler ver
Örneklerin hassini kendi cok iyi biliyor. Bencilligi herseyin onune gectigi icin idrak edemiyor.onun tek isi bu cocuk annesini bilmesin beni bilsin

Esimde farkkinda bana destek veriyor.hatta bir defa aralarina girme dedi ama laf dinlemiyor kendi bildigini yapiyor
Belki bu yazdıklarıma kizicaksiniz ama yine de yazmak istiyorum içim dayanmiyor siz onun annesisiniz ne demek kp den koruyamiyorum korumak zorundasınız ekmek almaya gitti abur cubur mu aldi bas çöpe gözünün önünde yedirmiyorum boşuna zahmet etmisin de kopsun kıyametler hiç sorun değil ya da gönderme gelmicek annesi benim diyeceksin üstüne basa basa ve o o da e.ssk gibi kabul edecek.
Kizim şimdi 7 yaşında ama ilk bir yaslarinda falan memlekete gittik bayrama ben asla şeker çikolata vermezdim o zamanlar kp çocuğu resmen şeker cikolata ne varsa yedirmiş gelen gidenle ugrasinca fark edemedik eşimde bende neyse gece saat 11 oldu çocuk kivraniyor ama bi görseniz halini perişan oldum hemen dışarı çıkarttık inanir misin yarim saat kosturdu yorgun düştü ece girdi cok ozurdileyerek yaziyorum bir kaka yaptı simsiyah bir de istifra etti mahvoldu yavrum haaa naptim dersen kiyametleri kopardim direk kp yuzune dedim kavga ettik vermiceksin eger görürsem evine adim atmam dedim oyle böyle derken simdi ece almıyor dahi vermedigimi bildiği icin
Verdiginde de direk çöpe attim ki görsün diye o yuzden net olmak lazim burdan kimse çözüm bulamaz size bir an önce evladiniz için birşey yapın ve o adamin önüne geçin.

Yakin oturuyoruz.ornegin ben cok cikolata seker tarzi seyler yemesine karsiyim zaten yemek yeme sorunu var onlarida yeyince hic yemiyor.kb da ekmek almaya diye goturur tum abur cukur seyleri toplar gelir.oysaki benim bu tavrimi bilir
o zaman belki çok zor ama eşiniz devreye girecek, belki çocuğu ağlatmak pahasına, bunları yemek sonrası yiyeceğiz diyip elinden alacak.

Back
X