- 29 Ağustos 2014
- 151
- 75
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca "ya Nur" ismi gereksiz şeyleri kafana takmaman içinde iyi gelir kendini iyi hissedersinHeyecanlanınca ellerim titriyor ve çok çabuk heyecanlanan biriyim.Başarılı olamıyorum,erkek arkadaşım yok.Hem mimiklerim hem de el titremem hemen heyecanımı ele veriyor. Hayallerim çok farklı hayallerim bunlar değil. Yardım edin lütfen
Sanırım psikolojik bunun için nereye danışacağımı bilmiyorum.Ellerinin titreme sebebi tam olarak nedir sinir sisteminle ilgili mi bir sorunun var yoksa sadece psikolojik mi
Guatr yok diğer tüm tahlillerim düzgün demir dışında.Doktor bunun aşırı tepkilenmeye neden olabileceğini söyledi.Guatr misin acaba sekerim, doktora gittin mi?
Bunu kendim yenmek istiyorumbir pskiyatriste gideblrsn pskolojktr belki
İnsanlar içinde bir hata yaptığımda aklıma takıyorum yani onlar içinde de atlatamıyorumcanım bu sorununu insanlarla iletişim kurarak aşabilirsin. insan yalnız kalınca ve kalabalık ortamlarda bulunmayınca ister istemez çekingenlik heyecan oluyor. bana da oluyor fakat hem Allah ın isimlerinden okuyorum hemde işim gereği insanlarla iletişimde oluyorum bu yüzden şimdi eskisine göre daha az. bence sende öyle yap Allah ın isimlerinden "ya Nur" 256 adet ve "ya Munsavvir" 336 adet hergün oku ve Allah a dua et "Allah ım hayırlısıyla bu heyacanımı yenmeme ve başarılı olmama yardım et" diye bunu alışkanlık haline getirirsen sende bir zaman sonra değişiklikleri farkedeceksin.
Bak çok iyi bir psikolog var .. Önceden Fatih ünv hastanesindeydi hala ordamı bilmiyorum onu Google dan bul randevu al inanılmaz bir Dr çevremde bir çok kişiyi iyileştirdi uzman Dr Hasan Basri İzgi mutlaka git çaren ondaSanırım psikolojik bunun için nereye danışacağımı bilmiyorum.
Guatr yok diğer tüm tahlillerim düzgün demir dışında.Doktor bunun aşırı tepkilenmeye neden olabileceğini söyledi.
Bunu kendim yenmek istiyorum
İnsanlar içinde bir hata yaptığımda aklıma takıyorum yani onlar içinde de atlatamıyorum
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
ücreti nasıl acaba bir bilgin var mıBak çok iyi bir psikolog var .. Önceden Fatih ünv hastanesindeydi hala ordamı bilmiyorum onu Google dan bul randevu al inanılmaz bir Dr çevremde bir çok kişiyi iyileştirdi uzman Dr Hasan Basri İzgi mutlaka git çaren onda
Çok büyük paralar değil canım zaten SSK falan varsa geçiyor mutlaka git çok ağır rahatsızlıklar olmadığı sürece 2-3 seansta çözüyorücreti nasıl acaba bir bilgin var mı
Deneyeceğim başka çarem kalmadıÇok büyük paralar değil canım zaten SSK falan varsa geçiyor mutlaka git çok ağır rahatsızlıklar olmadığı sürece 2-3 seansta çözüyor
Hiç merak etme müthiş bir Dr gerçekten gitme imkanın olursa bizzat görüceksinDeneyeceğim başka çarem kalmadı
kendini şartlandırma bunu yapabilirim de ve yap herşey kafada biterHeyecanlanınca ellerim titriyor ve çok çabuk heyecanlanan biriyim.Başarılı olamıyorum,erkek arkadaşım yok.Hem mimiklerim hem de el titremem hemen heyecanımı ele veriyor. Hayallerim çok farklı hayallerim bunlar değil. Yardım edin lütfen
https://docs.google.com/file/d/0B98ejKf_SWpha2xrNEllNGhZSkE/edit?pli=1Heyecanlanınca ellerim titriyor ve çok çabuk heyecanlanan biriyim.Başarılı olamıyorum,erkek arkadaşım yok.Hem mimiklerim hem de el titremem hemen heyecanımı ele veriyor. Hayallerim çok farklı hayallerim bunlar değil. Yardım edin lütfen
Kendinizi sevmeyi öğrenin: Çekingenliğin altında yatan en bariz sebep özgüven eksikliğidir. Kendinize göre hareket etmek yerine başkalarının görüşlerine bağlı yaşarsınız. Kendinizi sıkıcı ve banal bulursunuz ve bu nedenle başkalarının dikkatini çekmeye cesaret edemezsiniz. Kısacası; kendinizi sevmezsiniz! Dolayısıyla acilen yapmanız gereken kendinizle ilgili fikirlerinizi değiştirmenizdir. Hemen iyi özelliklerinizin, yeteneklerinizin farkına varın. Onları bir bir sıralayın ve kendinizle ilgili olumsuz düşünceler aklınıza geldiğinde hemen onları düşünün.
Bir profesyonele danışın: Bizim burada bahsettiklerimiz daha ciddi olmayan durumlar için önerilerdir. Eğer durumunuz çok daha ciddiyse; bu çekingenlik sizin beden ve ruh sağlığınızı etkiliyorsa mutlaka bir uzmana danışmanız gerekiyor demektir. “Uzman bende ne uygulayacak?” diye merak ediyorsanız; bu tip durumlarda kişilik geliştirme metotlarının uygulandığını belirtebiliriz. Bu da çeşitli egzersiz ve simülasyonlar aracılığıyla, amacı size yol göstermek olan davranışsal ve bilişsel terapiler ile gerçekleşir.
-alıntı-
https://docs.google.com/file/d/0B98ejKf_SWpha2xrNEllNGhZSkE/edit?pli=1
1 hafta boyunca günde bir defa bunu dinle ve yap geçmezse gel yanıma o kadar eminimama yap inanarak
Kendimi sevmediğim doğru. Güçlü rolüne o kadar kaptırdım ki her şeyi tek yapmaya tek olmaya zayıf yönümü gördüklerinde sanki bir şey diyecekler gibi geliyor giremiyorum ortamlara.