Kocasinin bir takım hataları olmuş. Bir yazışma olarak aldatmış, pişman olup başka şehre taşınıp yeni sayfa acmak isteyen koca( kendi itiraf etti) Bir taraf da üniversite son sınıf ögrencisi anne gündüzleri oğlu kreşteyken okul bitirip kpss çalışayım kendime garantiye alıp tekme başayım diyen bir anne ama bu süreçte bile dayanacak gücüm kalmıyor.Derdin nedir ?
Okurken gözlerim doldu. Sanki içimdekileri haykırmışsınbir yana dönüp durmanıza gerek yok. artık nefes alamadığınıza göre hayatınız artık görmezden gelemeyeceğiniz ölçüde değişmek zorunda yani var olan düzeninizi yıkmak zorundasınız, ruhunuz size bağırıyor artık böyle gitmiyor diye. probleminiz ne bilmiyorum ama bir şeyleri değiştirmezseniz çıkamayacaksınız o kuyudan.
boşansan olmuyor bosanmasan olmuyor
boşanmasan olmuyor tamam da boşansan olmadığını nereden biliyorsun?
boşanmamışsınız ki belki mis gibi olacak.
Ezik ve güçsüz oluyoruz işte. Ağlamaya üzülmeye bu eziyeti kendimize reva gören oluyoruzBosansan ve bosanmasan neden olmuyor?
Bosanması gerektiği halde bosanmayan insanlar cefakar olmuyor bu arada.
Hayır kendını sevmemek oluyor bu, kendine deger vermemek.Ezik ve güçsüz oluyoruz işte. Ağlamaya üzülmeye bu eziyeti kendimize reva gören oluyoruz
Bu belkiler yiyip bitiriyor işte insanı. Yukarda payzine yazdığım yorumdan dolayı bekliyordum ama bazen beklemek de yoruyor insanı. Bu süreç bile boğuyor artık
Bekar iki kardeşim daha var evde biri üniv biri kpss çalışıyor. ben gidersem oturma odasında kalıyoruz. Bu sefer zor oluyor kardeşlerime ders çalıştırmıyor benim derslerim olduğu için bende ilgilenemiyorum şuan burda kreşe gidiyor, o yüzden rahatım. Ailemden birine anlattım erkektir aldatır moduna girdi. Birde yeni şehir değişiklik okur belki iyi olursunuz bir şans ver moduna girdi. Belkide iyi oldu böyle bi şans verdim ama yapamıyorum deme şansım oluyor. babamda Üstü kapalı öğrendi tam bilmiyor bisey ama eşimi aramış saydırmış. Kavga ediyoruz diye biliyor sanırım. Demek ki arkamda olucak. Ama ben aileme yük olucam onlara. Birde eşimle şuan yeni taşıdığımız evde kavga etmiyoruz biraz daha rahatım psikolojik yıpranmam dışında. Bende dedim maddi olarak o güce sahip olayım bu sürecini sadece okul ve kpss ye vereyim yaza kadar herşey bitmiş olucak çekip giderim dedim.Hayır kendını sevmemek oluyor bu, kendine deger vermemek.
Neden gereksizin tekiyle bosanamıyorum dıye ezık olayım ki?
Nıcın Bosanma olmaz diyorsunuz aileniz mı arkanızda degıl, maddi olarak yetemem mı diyorsunuz? Daha duzgun anlatsanız belki daha faydalı konusma gecer aramızda
Bende böyle düşündüm ama size de mı böylesi iyi geliyor. Ama ya okul bitince şimdi durduk yere ne oldu derlerse diyorum ya geç kalırsam diyorum.anladım okudum şimdi.
yoksayın eşinizi evin içinde. sıkın dişinizi az daha son sınıfmış zaten.
Bende böyle düşündüm ama size de mı böylesi iyi geliyor. Ama ya okul bitince şimdi durduk yere ne oldu derlerse diyorum ya geç kalırsam diyorum.
Söyle binlerce beğen tuşu olsa keşke de beğenebilsem. Öyle tercüman oluyorsun ki içimdekilere, gökten mı düştün 3 elma hakkimdan biri mısın:)çaresizlik duygusu ve depresyon şu an size güvenli alan sağlıyor aslında. yani hareketsiz durarak kendinizi korumaya alıyorsunuz. değişimler zordur, karar vermek de zordur. eğer şu an karar veremiyorsanız bir 5 yıl sonra kendinizi hangi hayatta görmek istiyorsunuz bunu kafanızda canlandırın. eşle ilgili problemler ise eğer yeniden başlayabileceğinize inanıyorsanız gerçekten arkada bırakın, "aldatılmış kadın" imajına kendinizi ne kadar hapsederseniz yeniden başlamak o kadar zor olur.
eğer affedemeyecekseniz, hep gururunuzda yara olarak kalacaksa- bunu sadece siz bilebilirsiniz- adım atın, güç birden gelmez, siz adım attıkça gelir, yolda gelir yani. korkmanız normal, korkuya rağmen adım atmanız gerekiyor. hiçbir şeyin kolay olmayacağını da kendinize hatırlatın. ama böyle karar veremeyen, kaçan biri olarak kendinize saygınızı kaybetmektense bir karar verin.
çocuğunuz için gerekli olan pasif, depresif, mutsuz, sinmiş bir anne değil. gücünüzü hangi şekilde kazanacaksanız onu yapın, bu süreçte de eşiniz dahil kimseyi umursamayın. siz kendinize sorun: "ben ne istiyorum"? cevap burada.
tabi daha iyi. madem aldatmış sizde düzeninizi kurana kadar onu kullanma, etinden sütünden faydalanma hakkına sahipsiniz bence.
durduk yere değil beni aldattığında bu evlilik bitmişti benim için diyeceksiniz.
mutsuz olmak başlı başına bir sebepken durduk yere diye bir şey söz konusu olamaz.
Cok iyi anladım. Kpss girene kadar onu gormezden gel yok say. Insallah bu sure zarfında sana hıcbır anlamda yaklaşmazBekar iki kardeşim daha var evde biri üniv biri kpss çalışıyor. ben gidersem oturma odasında kalıyoruz. Bu sefer zor oluyor kardeşlerime ders çalıştırmıyor benim derslerim olduğu için bende ilgilenemiyorum şuan burda kreşe gidiyor, o yüzden rahatım. Ailemden birine anlattım erkektir aldatır moduna girdi. Üstü kapalı babam öğrendi tam bilmiyor bisey ama eşimi aramış saydırmış. Demek ki arkamda olucak. Ama ben yük olucam onlara şuan yeni taşıdığımız evde kavga etmiyoruz biraz daha rahatım psikolojin yıpranmam dışında. Bende dedim maddi olarak o güce sahip olayım bu sürecini sadece okul ve kpss ye vereyim yaza kadar herşey bitmiş olucak çekip giderim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?