- 26 Mayıs 2020
- 756
- 1.681
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa o süreç tatlı olur kuzum. O yapmış hamlesini sıra sendeKocasinin bir takım hataları olmuş. Bir yazışma olarak aldatmış, pişman olup başka şehre taşınıp yeni sayfa acmak isteyen koca( kendi itiraf etti) Bir taraf da üniversite son sınıf ögrencisi anne gündüzleri oğlu kreşteyken okul bitirip kpss çalışayım kendime garantiye alıp tekme başayım diyen bir anne ama bu süreçte bile dayanacak gücüm kalmıyor.
hayatının altı üstüne gelir diye korkma, nereden biliyorsun altının üstünden daha iyi olmadığınıboşanmasan olmuyor tamam da boşansan olmadığını nereden biliyorsun?
boşanmamışsınız ki belki mis gibi olacak.
Cok iyi anladım. Kpss girene kadar onu gormezden gel yok say. Insallah bu sure zarfında sana hıcbır anlamda yaklaşmaz
Baban ıyı yapmis evet belli ki arkanda durucak.
Cok iyi anladım. Kpss girene kadar onu gormezden gel yok say. Insallah bu sure zarfında sana hıcbır anlamda yaklaşmaz
Baban ıyı yapmis evet belli ki arkanda durucak.
Acaba bu yazıyı çıkartıp çalışma masama mı assam, bunaldigim da motive olurum :) Allah razı olsun çok güzel yazmışsınız bu ben miyim dedim bir an. Ama neden olmasın ki dimi. Ben olabilirim başarabilirim bende belki...Herşey zihinde bitiyor..Kendinizi aldatılmış , yerine başkası tercih edilmiş ,eksik ve kötü görmeyin.Sadece karşınızda zaaflarına yenilmiş, çevresindeki örneklerden etkilenen nefsi zayıf bir adam var.Ve siz çok zeki ve duygularını yönetebilen , hayal kırıklığına rağmen güçlübir şekilde geleceğini planlayıp yönetebilen iradesi güçlü bir kadın ve annesiniz..Zaten bu hayatta bir rüya gibi..Eskiden bizi çook üzen şeyleri bazen hayal meyal hatırlıyoruz..Bunlarda geçecek ve siz ilerde ne çok yol katetmişim diyeceksiniz..Karşınızdaki adamın zayıf bir karakteri olduğunu bilip belki onu kurtarabilirsiniz bile..Yada kendinize donanım ekleyip güçlü bir kadın olarak özgürce hayatınıza devam da edebilirsiniz.Öldürmeyen acı güçlendirir..Siz kabullenip boyun eğmek yerine daha güçlü ayağa kalkmayı seçmişsiniz..Kendinizle gurur duyun ve aklınıza kötü şeyler gelince odağınızı başka yöne çevirin.Brlgesrl filan izleyin..Ben uzay belgeselleri izlemeyi severim..Kainatta bir nokta bile değiliz.Dünyada 7 milyar insan var. Bir tane nefsi zayıf biri yüzünden tüm dünyaya yüz çeviremem diyin kendinize..Kendinizle gurur duyun..
Evet hiç böyle düşünmüyoruz yada düşünemiyoruz amahayatının altı üstüne gelir diye korkma, nereden biliyorsun altının üstünden daha iyi olmadığını
Nill41
Iyice cesaretleniyorum yorumlarla sanırım:)Aaa o süreç tatlı olur kuzum. O yapmış hamlesini sıra sende
Sizde mı yaşadınıznasılda tanıdık geldi bu duygular
Ben süreçleri sevmem canim. Sonuç insaniyimIyice cesaretleniyorum yorumlarla sanırım:)
aldatilmayi yakalamadim ama genelde duygularim baska sorunlardan kaynakli sizinki gibi karmakarışiknasılda tanıdık geldi bu duygular
Birlikte misiniz peki.aldatilmayi yakalamadim ama genelde duygularim baska sorunlardan kaynakli sizinki gibi karmakarışik
En güzel vallaBen süreçleri sevmem canim. Sonuç insaniyim
esimi soruyorsaniz evetBirlikte misiniz peki.
Bakarken ben böyle değildim işte. Gayet mutlu biriydim. Şuan hiçbişey mutlu etmiyor. Şu an bile oturup ağlamak istiyorum kapanda gibi hissediyorum kendimi.. bu duygu durumundan basil ne zaman kurtulurum bilmiyorumesimi soruyorsaniz evet
ama benim bu duygu durumum bekarken de vardi yani icimdeki buhranin mimarisi eşim değil,
tuzu biberini ekmiş olabilir bazi konularda ama ana sebep o degil yani
Bilmiyorum ki. Bir bilebilsem. Gerçi şuanda ağlamaklı geçiyor gunlerim kendimi dipte gibi hissediyorum bazen com iyi gunlerim de oluyor ama en sonunda illa kendimi anlamayan birinin yanında yapayalnız hissediyorum. Çöküyorum sanki gün geçtikçegemileri yakin, birakin ne olucaksa olsun. daha kötü ne olabilir ki?
Tabi yeni tasindigim apartmanda var ama onlarında testi pozitif cıktı kimse kimseyle görüşmüyor şuan. Oğlumu kreşten almaya gidiyorum baz3n yürüyüş yapmış oluyorum. Ama yine de tükenmiş hissediyorum hiçbişey düşüncelerimi oyalamıyor gibi hissediyorum. Ailem uzakta bana. ama yine öyle uğrayabileceğim bur kişi var ama ders çalışmaya anca vakit ayırabiliyorum temizlik yemek akşam oluyor ana bilmiyorum nedense hiç ama hiç mutlu olamıyorum. Yine beni dinlemeyen anlamayan biriyleymişim hissiHayatınıza değişiklik lazım. Etrafınızda kimse yok mu oturup sohbet edebileceğiniz? Daha sonra kendinize de yetmeyi öğrenin. Ben mesela sabah 10 gibi kalkıyorum, etamini çok seviyorum etamin yapıyorum, yemek yapıyorum, biraz ders çalışıyorum derken hop akşam oluyor. Arada evde spor yapıyorum, meditasyon yapıyorum, yoga yapıyorum. Bir tane mutlaka hobi edinin. Yapmadığınız bir şeyi sevip sevmediğinizi bilemezsiniz, deneyin. Haftada 2-3 kere de ailenize, arkadaşlarınıza uğrayın. Hayat kendini meşgul edebilmekten ibaret zaten. Boşanmak istiyorsanız sevmiyorsunuz demektir. Biliyorum, her zaman kolay değil ama bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor, çok zorlanacağımızı bilsek de. Fedakarlık etmek sizin için riskli, bir çocuğunuz var tabii. Boşanmayacaksanız dediklerimi uygulayın, boşanacaksanız konu farklı tabii