Sivilceli Ciltler DERMAPENLE SİVİLCE VE İZLERİMDEN KURTULDUM&FOTOĞRAFLIDIR

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gizlikiz22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
1.306
2.444
133
İstanbul
Arkadaşlar benim gibi çok kişi görüyorum.Sivilce ve izlerinden dertli.Bende çok dertliydim.Nerdeyse 1 seneden fazla oldu galiba tedavi olalı net hatırlamıyorum fotoğrafları atacağım orada tarih yazar.Dermapen olmaya karar verdiğim ilk zamanı hatırlıyorum hiçbir yerde bir şey yazmıyordu.Kumar oynadım resmen ve cesaret edip gittim sivilceler taketmişti artık çünkü.
İyiki de yapmışım diyorum bugün.Fotoğrafları atınca göreceksiniz siz zaten farkı.İşlerimin yoğunluğundan ötürü son 2 *3 seansımı yaptıramadım ama ona rağmen sonuçlar çok çok iyi.
Tek tük sivilcem cıkıyor artık.
Dermapen regl olmadığınız sürece hiç acıtmıyor.Somon dna ile birlikte izlerimi yoketmiştik onuda söylemiş olayım.
ilk 4 seans sivilce yoketme yaptık.geri kalan seanslarda somon dna dermapenle iz yoketmeye çalıştık.toplam 8 seansım vardı fakat ben 6 seans gittim galiba.ayrıca seansa gitikçe ödeme yaptım.yaptırdığım kişi o zaman kişisel calısıyordu şimdi emsal doğana geçmiş nişantaşında onuda söylemiş olayım isteyen gider görüşür.orada nasıl yürüyor işler bilmiyorum oraya hiç gitmedim çünkü nasıl satılıyor fiyatı ne kadar diye.

Bu son iki fotoğrafım bugün çekildi.burun ameliyatı olduğum için yeni şuanda böyleyim.yüzümün ne halde olduğunu göstermek için atıyorum bunlarıda.
çok fazla fotoğraf bulamadım telefonumu değişmiştim çünkü.bunlarda kadının instagramından kendimi bulduğum anlar.
AVENE dermakozmetik ürünleri önermişti bana.kil maskesi önermişti.onlarıda kullandım tedaviye ek.
4*5 ayda yüzüm çok çok iyi duruma gelmişti.ki 2.seansta bile memnunuiyetimi görürsünüz fotoğraflarda.
DERMAPEN yaptıracaksınız hiç düşünmeyin yaptırın fakat yaptırdığınız yer kaliteli olsun ve benim gibi müşteri fotoğrafları isteyin güvenmediğiniz yere sakın yaptırmayın ucuz diye.

Son düzenleme:
Back