- 26 Mart 2016
- 134
- 21
- 98
- Konu Sahibi Aysegulcrk
-
10 cok fazla iz bırakabilirsiniz bence, 7-8 iyidir aynı zamanda aktif sivilceniz varsa uygulamayın1o kere falan gecmek lazim diye bi yazdi okumustum
yanlıs biliyorsun, üst üste sivilce çıkartmıyor çıkacak sivilcelerin varsa onlar çıkıyor.. Tca doktor kontrolunde yapılmalı aynı sekilde dermaroller da öyle. Bence yeni bi iz daha yapmayınHaklisiniz hayir kullanmadim ama iyi kide kullanmamisim o ust uste surekli sivilce cikartiyor ve ayni yerdende ust uste sivilce cikinca cukur delik olusuyor bende iki buyuk var digerleri o kadar dikkat cekmiyoda o iki buyukten birini kendim tca peeling ile yanlislikla yaptim.yaltim kendi hatamdan dolayi oldu
o ciltle alakalı bir sey diyemem. Dermaroller da iğne cizigi diye bisey var nasıl görmedin? Benim elmacık kemigim de iz kaldı upuzun bir cizik.Dermarollerden iz yapani gormedim ben bide doktora vericek param yok acikcasi o hapi kullananlar daha sonra tekrar kullaniyorlar bazen ve yine ust uste sivilce cikiyor adet doneminde vs de cikiyo sivilce o haptan sonra tamamen sivilcryi yok etmiyo ki cevremse o hapi kullanip bi sure temiz sivilcesiz gezipte sonrada yine cikanlari gordum ve yine o hapa baslayanlari
hametan kullanmıstım benMerhabalar dun dermaroller yaptim cok fazla kizardi ve yanma oluyor ve bugun ikinci gun bitti hala ayni sekil kizarik bir suru nemlendirici surdum fakat henuz kizariklik gecmedi ver asiri kuru canimda biraz aciyor ne onerirsiniz ??
Tahmini bu kizariklik ne kadar surer bir bilginiz var mi bugun ucuncu gun hala pancar gibiyimhametan kullanmıstım ben
Ben medikal estetikciye yaptırdım bilmiyorum evde uygulamak bana göre sağlıklı değil.Yuzumdeki sivilce cukurlari icin dermaroller ve c vitamini serum hyaloronik asit aldim. Dermarollerin temizligini nasil yapmaliyim? Dezenfektan spreyi verdiler yaninda spreyi dermarollere puskurttukten sonra 5 dakika bekleyip cildime uygulamayami geceyim yoksa 5 dakika sonra dermarolleri sudan mi gecireyim? Birde cildim kizarana kadarmi uygulayim yoksa kanatana kadar mi kullanacagim dermaroller 1mm
Merhaba memnun kaldınız mı çok merak ettimYuzumdeki sivilce cukurlari icin dermaroller ve c vitamini serum hyaloronik asit aldim. Dermarollerin temizligini nasil yapmaliyim? Dezenfektan spreyi verdiler yaninda spreyi dermarollere puskurttukten sonra 5 dakika bekleyip cildime uygulamayami geceyim yoksa 5 dakika sonra dermarolleri sudan mi gecireyim? Birde cildim kizarana kadarmi uygulayim yoksa kanatana kadar mi kullanacagim dermaroller 1mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?