Bu karışımı yıllar önce kullandım bende.ama kullandığım süre içinde etkisi oldu sadece( 4 saat uzun bir süre bi kaç aydan sonra kullanmak zor geliyor
Kızlar bemiksin kokusu çok keskin. Bugün yolda yürürken rüzgar vardı. Kokusu buram buram geliyorduAcaba onun kokusunu önlemek için bir yönteminiz var mı? Bugün toplu taşıma araçlarını kullanırken inşallah koku başkasını rahatsız etmiyordur diyordum
ben de bemix evigen bepanten ve birkaç yağ karışımı kullanıyorum ve bemix için 3 4 damla lavanta yağı(esans) ve 2 damlada hindistancevizi yağı esansı damlatıyorum yıkadıktan sonra bemixin kokusu kalmıyor.
karısmın içeriğini tam olarak yazarmısın rica etsem bazılarını okuyamadımda
Açıkçası ben de okuyamıyorum hepsini. Malum doktor yazısıÇıktısını alıp eczaneye götürebilirsin.
Banada bahcelıevler semt polikliniğinde fulya goksu uzman doktor dermatolog yazdı aynen yazıyorum karısımı...huile ale olive, huile de ricine, huile de yasemi, huile de ammemd alove 100 gram....dodex ve evigen ampul 2 ser kutu en alttada 10 gunluk yazıyor ınanın eczacılar bıle okuyamadı yazım yanlısım buyuk ıhtımalle var kusura bakmayın ama benden 90 tl ıstedıler receteyı aldıktan sonra eczane eczane gezdım 10 eczane yapamayız dedı en sonunda bırı yapacaktı 90 tl cok geldı bana tekrar yazdır gıdıp dedı o zaman sızlere sorum saglık ocagındakı doktor bu receteyı yazabılırmı tekrardan bana hastahane uzak cunku alamazmıyım o sekılde bılen var mı? Bır de bu ve buna benzer karısımı kullanlar varmı memnun kaldınız mı bu arada demır ılacıda kullanıyorum ferrıtınım 9 sevıyesınde
Ben yazdırmıştım aile hekimliğine.
Aradan uzun zaman geçti. Bu maskeyi kurban bayramına kadar kullandım. Sonra saç dökülmem durdu. Saçlarımı da omzumda kestirdim. Kestirmenin de bariz etkisi oldu. Artık az dökülüyor. İlacın yanında şehir değişikliğinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Çünkü şehir değiştirdikten 1 ay sonra dökülmem kesildi. İlacın yanında tavsiyem yapabiliyorsanız saçınızı içme suyuyla yıkayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?