Dermoidkistim olabilirmis dedi doktor,cok kötüyüm :((((

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Doktor vajinadan bakti ultrasonla ve dedi ki bu kist bi yumruk büyüklügünde siz bununla cocuk sahibi olamazsiniz ki olsanizda düser.

kan alindi ve gidip radyolojide filmini cektirmeliyim.dedim ameliyat mi olmaliyim yani dedi bakacaz.

cok üzgünüm,ben duyunca cok sasirdim o kadar büyük olmasina ve cocuga engel olmasina.

meger olamiyormus meger varmis biseyler bende eksik olan.

net te baktim bu kist dogumdan itibaren oluyormus rahimde.

cok üzgünüm

çok çok geçmiş olsun. şifası dermanı neyse kısa zamanda hallolur inşallah. ilaçla tedavisi olursa daha kolay tabi ama doktorunuz ameliyat derse de üzülmeyin. madem bebek için engel, o engeli ortadan kaldırabilirsiniz işte. belki işlerin iyiye gitmesinin başlangıcı olur.
pozitif düşünün, üzülmeyin bu kadar. Allah dermanı olan dert versin yeter ki
tekrar geçmiş olsun

canım nette yazılanlara inanma daha 5 ay önce benimde vardı dermoid kistim,hem de 3 tane,1 tanesi hemen hemen seninkiyle aynı,diğer 2 side küçüktü..dermoid kist;içinde,kıl,tırnak,yağ dokusu gibi maddeler barındıran kist türüdür..ve vucutta ne zamandan beri var olduğu bilinmediği için kangren yapma olasılığına karşı ameliyat olman gerekior,yani ben öyle oldum.benimkilerin içinden yağ dokusu çıktı sadece.ve alınması gerek dediler,ameliyatı açık oldum,bu tür kistler açık amliyatla alınıyor,doktorlarım (bir kaç doktora gittim) gebeliğe engel olmadığını söyledi.ben ilişki sırasında ve sonrasında çok az kanama yaşadığım için gittim doktora ve öyle öğrendim dermoid kistimin olduğunu,5 ay önce ameliyat oldum,kasıktan 5 cm kesildi ve çıkarıldı.ameliyat 1 saat 15 dk sürdü.ne olup bittiğini hiç anlamadım,çok rahat geçti ameliyatım,1 hafta sonra namazlarımı kılmaya başlamıştım,gönlünü ferah tut,ameliyatı olduktan 4-5 gün sonra da yumurtladım:) hala da her ay yumurtlarım,kendimi takip ediyorum,ameliyattan sonra bizde bıraktık korunmayı artık bebek istiyoruz,ameliyat olmasaydı da zaten bırakıcaktım koruınmayı 21 aylık evliyim,çok çok geçmiş olsun,istersen başka doktorlara da gidebilirsin,eğer istanbuldaysan benim doktorumu tavsiye ederim;MEDİCANA HAZNEDAR ŞUBESİ,OPR.DR.EYLEM YILDIRIM,çok tatlı,sıcakkanlı bi doktor,umarım en yakın zamanda beişlerimize de kavuşuruz:)

Cok sagol canim amin.simdi beklemeliyim...elden ne gelir.

bilemiyorum canim dedi mrt ye git ve resimi cekilsin..yani büyük ihtimalle dermoid kisti.

benimde iliski sirasinda ara ara cok canim yaniyordu.

ama ovulasyon testi niye pozitif göstermisti 12 mart ta????

dedi birakin inanmayin o tür seylere.kafam cok karisik.

ameliyat nasil oluyor tam narkoz mu veriyor?????

yok canım tam narkoz olmadı benim belden aşağım uyuşturuldu,ama kendimde de değildim,yarı baygındım,3 saat hissetmedim memeden aşağısını,2 gece hastanede yattım,isteseydim 1 gece de yatabilirdim ama ben istemedim,1 gece daha kaldım..sormak istediklerin varsa sor,benim de MR çekildi,öyle anlaşıldı kistin türü

ha bide ovulasyon pozitif gösterebilir çünkü ben anlıyodum kist varken de yumurtladığımı.bu arada hangi yumrtalıkta senin? benim ki sol yumurtalıktaydı

ha bide ovulasyon pozitif gösterebilir çünkü ben anlıyodum kist varken de yumurtladığımı.bu arada hangi yumrtalıkta senin? benim ki sol yumurtalıktaydı

benim kide solda canim,

dedi yumurtlamiyorda olabilirsiniz.

peki bu tür kistler killanmada yapabiliyor mu???

var cünkü kollarimda bazi yerlerde böyle kalin digerlerinden farkli killar ve bu son 1,5-2 yildir var.

suan ne düsünecegimi bilemiyorum ((

Canım kusura bakma aniden çıkmak zorunda kaldım.yok canım killanma falan olmadı,ondan olcaginizannetmiyorum hormonlarda kaynaklanıyor genelde,hormonlarına baktir.genelde solda oluyormuş zaten.bu kadar uzme kendini gercekten ben yaşayan biri olarak söylüyorum ciddi bisey değil gönlünü ferah tut,çok gecmis olsun

Sagol canim

ama cok oturdu icime doktorun demesi hamile kalamazsin bu kistle kalsanda düser

suan duygularim cok karisik.

birde hamilelik testi idrarda yaptirdi iyice üzüldüm

sonucta olamiyacaksa olsada zaten düsecekse

Sagol canim

ama cok oturdu icime doktorun demesi hamile kalamazsin bu kistle kalsanda düser

suan duygularim cok karisik.

birde hamilelik testi idrarda yaptirdi iyice üzüldüm

sonucta olamiyacaksa olsada zaten düsecekse

ne biçim doktor o yaa,sırf moral bozmuş,ben de bu kistin olduğunu duyunca bayağı bi araştırdım,kk nın arşivinden bile konu çıktı,kadın hamileyken aldırmış

ne biçim doktor o yaa,sırf moral bozmuş,ben de bu kistin olduğunu duyunca bayağı bi araştırdım,kk nın arşivinden bile konu çıktı,kadın hamileyken aldırmış

Adam güya iyi doktormus,

ama bende okudum nette

cok kadin var bu kistle hamile kalan ve dedigin gibi hamileyken bile aldiran.

hem üzgünüm hem Allaha siginmak istiyorum, yüce Rabbim istese vermez mi suan bile evlat

ama insaniz iste,neden niye diyoruz

birde asistanina dedi kanda beta hcg yede bakilsin.

bu niye peki??

canım bende kisti öğrendiğim zaman direk doktora sordum gebeliğe engel mi diye,hayır kesinlikle değil dedi..gittiğim diğer doktorlarda öyle dedi,sen gönlünü ferah tut canım..haklısın rabbimizin bi bildiği var ki nasip etmiyor,halbuki "ol" dese yeter..bende kanda beta hcg bakılmadı ama ben bebek düşünmüyodum o zaman korunuyoduk,ondan gerek görmedi sanırım,seninki de nolur nolmaz diye istemiştir...

Canim cok sagol

haftaya sali günü radyolojide randevum var ve filmi cekilecek.

sonradan bakalim ne cikacak tam olarak.

ama kurtulmak istiyorum bu kistten

acaba ondan sonra olur mu hemen:26:

çok geçmiş olsun canım moralini bu kadar bozma bende 6 ay önce dermoid kistten ameliyat oldum, çocuğun olmasına engel değil bu konuda için rahat olsun canım. bazı doktorlar sadece moral bozmak için var nedense. belli bir büyüklüğe gelmediği sürece ve şikayetlerin dayanılmaz boyutta olmadığı sürece ameliyata almıyorlar canım. ayrıca doğduğun andan beri seninle ve adetle falan düşmüyor ne yazıkki. ameliyat da dünyanın sonu değil.benim ameliyatım açık olmadı karnımda küçük kesilerim var, öncelikle moralini yüksek tut derim. merak ettğin şeyler olursa cevaplamaya çalışırım canım.

canım ya ameliyattan sonra adetinde bir düzensizlik oldu mu senin? ben ameliyat olalı 6 ay oldu hala bir düzen tutabilmiş değil. acaba herkeste aynı mı ?

Canim cok sagol

haftaya sali günü radyolojide randevum var ve filmi cekilecek.

sonradan bakalim ne cikacak tam olarak.

ama kurtulmak istiyorum bu kistten

acaba ondan sonra olur mu hemen:26:

hayır canım tekrarlayan bi kist türü değil,en basit kist türlerinden biri,sen çok evhamlısın:) zaten ameliyatta o kisti besleyen damarları bağlıyorlar,yumurtalık rezervlerini de koruyolar

yok canım hiç öyle bi sorunum olmadı her ayın 25 inde görürüm adetimi,10 kasımda ameliyat oldum,yine aynı şekilde 25 kasımda normal adetimi gördüm..hala da öyle

Selam canim cok sagol destegin icin.

dünden beri cok karisigim

canim ama 1 yila yakindir cocuk olmuyor:26:

dedim o zaman dogrudur ondan olmuyordur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…