S Simge06 Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2015 315 130 23 38 24 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Simge06 #1 Slm kizlar sac icin dermotolog karisim hazirlamiti onu kullaniyorum bepanten evigen badem yagindan olusan karisim aranizda kullananiz varmi bunu surup yikayinca banyoda daha fazla dokuluyo sizlerdede oylemi birakip birakmamak arasinda kaldim
Slm kizlar sac icin dermotolog karisim hazirlamiti onu kullaniyorum bepanten evigen badem yagindan olusan karisim aranizda kullananiz varmi bunu surup yikayinca banyoda daha fazla dokuluyo sizlerdede oylemi birakip birakmamak arasinda kaldim
M m1y1v Guru Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 1.587 1.426 333 7 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Simge06 #2 o ampuller saç dersine asla sürülmemeli ya bnde ne zman deneme amaçlı sğrsem acayip saç döküyor..onlar kalçadan iğne olmak için varlarçç antbiyotiği naısl saçımıza süremzsek..
o ampuller saç dersine asla sürülmemeli ya bnde ne zman deneme amaçlı sğrsem acayip saç döküyor..onlar kalçadan iğne olmak için varlarçç antbiyotiği naısl saçımıza süremzsek..