ahh ahh üniversiteyi terk ettim, iş hayatına atıldım, evlendim, bebelerim oldu, hala çalışıyorum
deselerdi hayatın böyle böyle olacak; değil 4 senelik fakülte doktorasını bile yapmaya razıyım
çalışma hayatı o kadarda kolay değil inan bana "okul bitsin" modundaki şu halini bile çok özleyeceksin
bence kıymetini bil şimdi canın istemeyebilir ama kendini sıkmanında anlamı yok
stres yapma soluklan bir sene daha uzasın ama veremem bu dersleri dersen zaten yapacak bir şeyin kalmıyor
son seneye kadar gelmişsin buda biter
hepinize teker teker tesekkur ederim:)moral verdiginiz icin...aslinda ben o kdr kafama takmiyorumda bu sene mi mezun olcam seneye mi...ailem baski yapiyor onlar baski yaptikcada bunaliyorum zorla calisir gibi hissediyorum kendimi o yuzndende zevk almiyorum okurken anlamiyorum okudugmu...ailemden gordugum baski yuzunden okumak artik benim icin zorunluluk oldu...bugun sinav sonucumu ogrendim malesef gecemedim eylule kaldim saglik olsun...babam kizdi ya ne bileyim bence destek olmalari gerekyor boyle bi durumda bende istemem yaz tatilimi okuyarak gecirmeyi ama napayim elimden geldiginde calistim yeterli degilmis yada bazen hocalar kafaya takti mi gecirmezler oyleleride var...ilk okuldan bu seneye kdr dahil ne zmn dusuk notla gelsem hep firca yerdim kardesimde oyle...okumak o kdr basit degilki...off boyle iste umarim eylulde sinavlarimi gecer rahat bi nefes alirim.yaz tatil planim degisti :)oku babam oku
anlıyorum seni haklısın düşük not aldığın zaman sana kızmaları yerine sana destek olmaları gerekir.yanlış anlama aileni asla yargılamıyorum buna hakkım yok sonuçta seni ve aileni tanımıyorum ama hayatta herşey not demek değil ve her zaman başarılı olacaksın diye bir kuralda yok.insan hayatının her evresinde ailesinden destek görmek istiyor ozaman kendini daha bir güçlü hissediyor.ailen bir parça daha anlayışlı olmalı sonuçta gerçekten emek harcayıp çalışıp başarılı olamıyorsan anlayışı hakediyorsun demektir.hiç çalışmayıp sorumluluklarını bilmiyorsan ozaman sana kızmalılar.seninde motivasyonunu düşürüyorlar tabi sende yaptığın her işi zorunluluk olarak yapıyor keyif almıyorsun.sıkma canını eylülde eminim verirsin sınavını ve mezun olursun.okumak kolay değil ve üniversite okumayan kimse işin zorluğunu bilemez.kafana çok takma olur mu.halledilmeyecek sorunlar değil bunlar.
tskler cnmsoyleidigin herseyde haklisin cnm sana yuzde yuz katiliyorum...hayirlisi neyse o olsun cnm...bu arada senin gibi bi annesi oldugu icin kizin cok sansli ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?