Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmek istediğiniz üniversite yada meslek ile ilgili alanları ve suanda orada okuyan yada karıyer yapan ınsanları araştırın , onların hıkayelerini okuyun.. Geldıklerı konumları mevkılerını gözlemleyin..
Hırs yapar , özenirsiniz..
Emeksiz ekmek olmuyor dıyıp ders calısmaya baslarsınız zaten ..
bendede dikkat sorunu var ve çalışmam gereken tonlarca ders soru test var ama ben yokum :) ama bi başına geçsem yaparım biliyorum ama geçemiyorum.
Ben genelde önce çalışma ortamında dikkatimi dağıtacak ne varsa postalarım( bu postalama işim yarım saat fln sürüyor isteksiz olduumdan) sonra defter kitap ne gerekiyorsa en ince ayrıntıya kadar herşey , sessiz sakin bi ortam sonrada , kitaba bakarım şu kadara bitiriym (10 sayfa yada 1 saat olarak yuvarlama değerler ilgimi çekiyo ) başlayıncada daha fazlasıda oluyo zaten ama dediğim gibi Başlamak Bitirmenin tamamı bence =)))
Ben kısa süreli motivasyonum için genelde, eğer bu konuyu bitirirsem istediğim diziyi izleyeceğim ya da 5 sayfa kitap okuyacağım vs. gibi şeyler düşünürüm.
Yapmaktan zevk alacağım bir şeyi çalışırsam hakkedeceğim gibi bir psikolojiye giriyorum
Ben de işe yarıyor.
yerim seni ÖSS kitabı.
şiddetle tavsiye ederim!!!![]()
Ben kısa süreli motivasyonum için genelde, eğer bu konuyu bitirirsem istediğim diziyi izleyeceğim ya da 5 sayfa kitap okuyacağım vs. gibi şeyler düşünürüm.
Yapmaktan zevk alacağım bir şeyi çalışırsam hakkedeceğim gibi bir psikolojiye giriyorum
Ben de işe yarıyor.
hiç bi zaman ders programı yapıp da ona uyamadım ben
ama her gün düzenli çalışırdım öğrenciyken.
ama arkadaşlarımla da görüştüm. tv de izledim sinemaya da gittim. hatta konsere bile hazırlandım (küçük bi grubumuz vardı)
ama gündüz onları yaptıysam akşam kesin ders çalıştım. dizi izlemedim.
gündüz ders çalıştıysam akşam dinlendim.
önemli olan her gün düzenli çalışmak. başarılmayacak hiç biişi yok.
motivasyon için de şunu düşünürdüm. 5 yada 10 yıl sonra kimseye muhtaç olmadan tek başıma yaşayabilmeliyim. bana ihtiyacı olduğunda aileme kardeşlerime maddi destek verebilmeliyim. şuan bunların hepsine sahibim. kendim yaşıyorum aileme de destek oluyorum. huzurluyum. darısı başına canım.![]()
girmeyı dusundugum bı sınav var..Çok zor..akıbeti belli değil..Yanı iptal olacak/oldu/olmadı derken ben bır sene sallana salana gecırdım..Erkek arkadasımın gazıyla kendıme geldım..Tanıstıgımızdan berı yapacagımı soyluyorum cunku :):) Sımdı ona inat..
genelde basaramazsın dıyenlerın agzını kapamak ıcın çabalıyorum ve yapıyorum..Kendım ıcın degıl ha :) yada bı kez sınava gırıp basarısız olup.. bu kadar kolay bı sınavı/işi/dersi basaramaycak kadar aptal olmamalısın deyıp kendı kendımı motive ettiğim zamanlar oldu..Birazda merak ederek ders calısmalısınız..Mesela tarih okuyorsanız Ne olmuş Ne olacak.. yada sız olsaydınız ne yapardınız o Tarihi kişi ile çelişen kararlarınızı gibi..Coğrafya calısıyorsanız Nerede tatıle cıksanız havası suyu yaşam şartları yemegı falanCA şartlarını öğrenmek ısteyerek vb. bilmem anlatabıldım mı acaba..