Tembelliğe biraz bahane olmuş seninki. Ablam kazanamadı, Ali Veli kazanamadı, ben de yapamam, yatayım barii..Merhaba herkesw benim sorunum ders çalışamam. Motivasyonum hiç yok. Açıkçası calissam bile kazanamayacagimi düşünüyorum. Bunun nedeni de ablamin kpss yi kazanamamasi. Birde benden çok iyi olup çalışan kisilerin bile ygsyi kazanamamasi.Bu kazanamiyorsa ben nasil kazanirim diyorum. Psikoloğa gitsem bir faydasi olur mu? Bir hedef bulamadim kendime.Bir hedef bulmamda benim ders calismam açısından bana faydası olur mu?
Ben meslek lisesndeyim. Açıkçası ilk baslarda bir motivasyon vardi. Yaparım kazanirim diyordum. Ama elimde bir şey yok su an. Var ama is bende bitiyor. Okul kurslari var ama gidemedim. O yüzden onlari askiya aldim. Çalışanlar için. Hani ne biliyim gaza getirecek bie hoca olsa belki olur.Ablam hep başarılıydı bana göre lise olsun üniversite ile alakasiz ekonometri okudu ama devlet memuru olmak istiyor. Kac senedir uğraşıyor dershaneye gitti. Benden fazla fazla çalıştıyaşın kaç
şimdi nasıl bir okuldasın
YGS LYS den söz ediyoruz galiba
dershane özel ders vs imkanlar var mı
ne olmaz istersin
ablan ne okudu
KPSS yi ne kadar çalışıp kazanamadı
daha doğrusu atanamadı zira kazanılacak bir şey yok önemli olan kadro
Ben çalışmiyorum. Açıkçası bazen çalıştığım halde istediğim sonucu alamıyorum. Bendeki atalet sanirim.Yedinden deneyecek halim yok gibiO kişilerin senden iyi olduğunu nerden biliyorsun?
Ben çalışmiyorum. Açıkçası bazen çalıştığım halde istediğim sonucu alamıyorum. Bendeki atalet sanirim.Yedinden deneyecek halim yok gibi
Ya bahane mi bilmiyorum. Ama kazanamiycam gibi hissediyorum. birde meslek lisesi oldugu icin kafam karisik. Bilmiyorum ya kursa falan gidenler var beni bağlasalar durmam. Birde ben heded bulamıyorum açıkçası neye yetenegim var bilmiyorumTembelliğe biraz bahane olmuş seninki. Ablam kazanamadı, Ali Veli kazanamadı, ben de yapamam, yatayım barii..
Çalışınca çalıştığınızı anlamıyor musunuz? Neden yapamayacaksınız?
O çok çalışıyor sandığınız kişiler, kitap başında verimsiz saatler geçirmiş de olabilir.
Tabii ki önce bir hedefin olsun. Şu branş, bu meslek, şu okul beni mutlu eder dersen, çalışmak için bir nedenin olur.
Yok okul, ders bana göre işler değil dersen de, bir zanaatın olsun mutlaka
Bolumumle ilgili bir meslek istemiyorum. Ne istediğimi bende bilmiyorum. Kendime göre bir sey bulamamadim. Lysyede mi girssm diyorum. Herkes ygs ağırlıkli düşünüyorboş ver o bitiremezsin diyenleri
önce inan yapacağına
hedef bul
meslek lisesi de bölüm ne mesela
ya da ilgin ne
yapabilirsen çok çalış okul öncesi öğretmenliği kazan
yaparım dersen özel eğitim öğretmenlikleri vs var
ilerisi de açık
sağlık dersen sıkı çalış fizik tedavi odyometri vs kazan
onlar yüksek dersen daha teknik alanlarda iki yıllık bölüm bul nitelikli eleman arayan iş yerleri çok
ama çalışınca yapılamayacak bir şey değil
panik olmaz azıcık da cici olursan o sınavlar çerez
hayatta o sınavlardan çok zor o kadar şey var ki geçtiğimiz fark bile etmeden
yapamam deme yapmaya başla sonucunu şimdiden bilemeyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?