Merhabalar konuma başlarken bazı bilgiler vereceğim. Benim ekonomik özgürlüğüm yok, bir iç çamaşırı alırken bile para lafı eden, maddi durumu iyi bir aileye sahibim. Ekonomik özgürlüğün de ötesinde herhangi bir özgürlüğüm de yok. Pek bir yere gidemem. Evde sürekli kavga gürültü var. Erkek arkadaşımın ailesi yakında bize gelecek. Ailem onları çok sorgulayıcı bu aralar. Bir yere üye mi, sülalesinde ne hastalıkları var vs. Bunun yanında ben de ağır depresyondayım. Çünkü zaman zaman dayanamadığımı artık yaşamamam gerektiğini düşünüyorum, acılarımı dindirmek istiyorum.
Konuya gelirsek benim kurtulmak için son şansım şu önümüzdeki kpss. Fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Her gün kütüphaneye gideceğim. A grubundan da hazırlanmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım bana çok destek veriyor. Onun desteği bana güç veriyor sağolsun. Sizce nereden başlayabilirim ,nasıl bir yol izlemem gerekir bunu sormak istiyorum. Çünkü buralarda iyi yerlerde olan insanlar var onlar çalışma düzeni ve azimle bu yerlere geldiler. Bilgi almak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Peki programı nasıl yapmalıyım? Sözel dersleri çok çabuk unutuyorum onları nasıl çalışayım?Konulari tekrar etmekle basla bol bol soru ve deneme coz ...coxmedigin soru kalmasin ..
Teşekkür ederim bakacağım.KPSS bölümü var sitenin
Taktikler günlükler gruplar vs çok şey var
Tekrar surekli okuyacaksin ard arda sorular videolar var nettePeki programı nasıl yapmalıyım? Sözel dersleri çok çabuk unutuyorum onları nasıl çalışayım?
Peki programı nasıl yapmalıyım? Sözel dersleri çok çabuk unutuyorum onları nasıl çalışayım?
kütüphanede yaşa her fırsat bulduğunda soru çöz her türlü soruyu çöz ben çalışırken bilinmeyen kaynaklarıda alırdım dersanedeki arkadaşlarım beğenmezlerdi ama ben o kaynaklardan çok şey öğrendim ve açık ara farkla en yüksek puanı alıp ilk atanan bendim özetle soru çöz soru çöz soru çöz
Evet haklısınız A grubu atamaları çok zorlaştı. B grubundan atamalar ne durumda hiç araştırmadım. Ama en azından merkezi atama ile oluyor.Yanlış anlamayın ama a grubundan atanmak ultra zorlaştı artık herşeyi halletseniz bile torpil gerekiyor.Eger bu derece sıkışıksanız ben ilk olarak b grubuna yoğunlaşmanızı tavsiye ederim daha garanti a grubuna nazaran en azından.Özgürlüğünüze kavusunca yeniden hazırlanırsınız bi de bu durum psikolojinizi etkilesin istemem
Ben sayısalcıydım ve senin gibi anında unuturdum sözelleri bu nedenle en çok sözele çalıştım, derse başlamadan önce istisnasız her dersin bütün konularının özetini baştan aşağı okurdum ki unutmayayım diye.
sabah 1 saaatimi bunun için ayırırdım, daha sonra odaklanacağım konulara geçer konuşunu çalışır sorusunu çözerdim.
korkumdan 16 yayın bitirdiğimi çok iyi hatırlıyorum sadece tarihten.
Yani kendi eksikliklerini sen biliyorsun, çalışma sitilini nasıl rahat edeceğini sen biliyorsun bizler sadece kendimize göre olan iyi yönleri yazabiliriz ancak.
valla yalan olmasın ben 3 ay hızlandırılmışta 87 alıp atanmıştım ama ben çoook hırslanmıştım başka şansım yok gibiPeki bir senede halledebilir miyim? Sayısalda temelim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?