- 11 Temmuz 2017
- 678
- 425
- 18
Merhabalar konuma başlarken bazı bilgiler vereceğim. Benim ekonomik özgürlüğüm yok, bir iç çamaşırı alırken bile para lafı eden, maddi durumu iyi bir aileye sahibim. Ekonomik özgürlüğün de ötesinde herhangi bir özgürlüğüm de yok. Pek bir yere gidemem. Evde sürekli kavga gürültü var. Erkek arkadaşımın ailesi yakında bize gelecek. Ailem onları çok sorgulayıcı bu aralar. Bir yere üye mi, sülalesinde ne hastalıkları var vs. Bunun yanında ben de ağır depresyondayım. Çünkü zaman zaman dayanamadığımı artık yaşamamam gerektiğini düşünüyorum, acılarımı dindirmek istiyorum.
Konuya gelirsek benim kurtulmak için son şansım şu önümüzdeki kpss. Fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Her gün kütüphaneye gideceğim. A grubundan da hazırlanmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım bana çok destek veriyor. Onun desteği bana güç veriyor sağolsun. Sizce nereden başlayabilirim ,nasıl bir yol izlemem gerekir bunu sormak istiyorum. Çünkü buralarda iyi yerlerde olan insanlar var onlar çalışma düzeni ve azimle bu yerlere geldiler. Bilgi almak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?
Konuya gelirsek benim kurtulmak için son şansım şu önümüzdeki kpss. Fakat nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Her gün kütüphaneye gideceğim. A grubundan da hazırlanmayı düşünüyorum. Bir arkadaşım bana çok destek veriyor. Onun desteği bana güç veriyor sağolsun. Sizce nereden başlayabilirim ,nasıl bir yol izlemem gerekir bunu sormak istiyorum. Çünkü buralarda iyi yerlerde olan insanlar var onlar çalışma düzeni ve azimle bu yerlere geldiler. Bilgi almak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?