Yani haftada 500 inanamadim. Hangi dersi veriyor ki?1 saate 100 lira veriyor bir arkadasim. Ilkokul onlarin da. Haftada 5 gun 1er saat cagiriyor ogretmeni.2 saat bir gun icin fazla bence. Konsantrasyon dagilir tamamen.
Hepsinden yapiyorlarmis. Simdi de online egitimde basinda duracakmis cocugunYani haftada 500 inanamadim. Hangi dersi veriyor ki?
Bazen çocuk ebeveyn desteğini kabul etmeyebiliyor.Anne çocuk ilişkisi çocuğun okula yönelik sorumluluklarını yerine getirtmeye çalışırken bpzulabiliyor , çatışmaya dönüşebiliyor.Ya da ebeveyn iş veya başka sebeplerle öyle yoğun oluyor ki birinci sınıfta bulunan çocuğuna onun doğru metotlarla okuma yazma öğrenmesine destek olmak için araştırma yapmaya vakti /sabrı olmayabiliyor.Böyle zamanlarda sakin,sabırlı ve doğru metotları bilen ve aile dışından başka kişilere ihtiyaç duyulabiliyor.Ders saatlerini bilemeyeceğim ama ilkokul 1.sınıf çocuğuna özel öğretmen tutmanın ne gereği var. Altı üstü okuma yazma öğrenecek, birazda basit matematik. Sizde evdeymişsiniz. Online eğitim, birazda sizin desteğinizle kolayca öğrenebilir.
Bir gün değil iki saat yanlış yazmış olabilirim hafta da iki saatİlkokula 40-45 dk 100 liraya veriyorum ben. Öğrenci bulursanız daha uygun olur fiyat.
1. Sınıf çocuğu 2 saat dersin başında oturmaz, otursa da öğrenmez.
Ben evdeyim evet ama vardiyalı ve devamlı 11saat ve cagridayim. Yani kulaklık devamlı kulağımda olmasa asla baskasinindusunmezdimBazen çocuk ebeveyn desteğini kabul etmeyebiliyor.Anne çocuk ilişkisi çocuğun okula yönelik sorumluluklarını yerine getirtmeye çalışırken bpzulabiliyor , çatışmaya dönüşebiliyor.Ya da ebeveyn iş veya başka sebeplerle öyle yoğun oluyor ki birinci sınıfta bulunan çocuğuna onun doğru metotlarla okuma yazma öğrenmesine destek olmak için araştırma yapmaya vakti /sabrı olmayabiliyor.Böyle zamanlarda sakin,sabırlı ve doğru metotları bilen ve aile dışından başka kişilere ihtiyaç duyulabiliyor.
Anladım. 40 dakikadan 3 gün ayarlayabilirsiniz bence. Haftada 2 saat olur.Bir gün değil iki saat yanlış yazmış olabilirim hafta da iki saat
Bu yazdıklarınız yaşı daha büyük çocuklar için geçerli bence. 1.sınıf çocuğu daha halen anneye bağlı, onun sözünü dinleyen, dediklerini yapacak yaştadır. Dolayısıyla anneyle daha verimli çalışır.Bazen çocuk ebeveyn desteğini kabul etmeyebiliyor.Anne çocuk ilişkisi çocuğun okula yönelik sorumluluklarını yerine getirtmeye çalışırken bpzulabiliyor , çatışmaya dönüşebiliyor.Ya da ebeveyn iş veya başka sebeplerle öyle yoğun oluyor ki birinci sınıfta bulunan çocuğuna onun doğru metotlarla okuma yazma öğrenmesine destek olmak için araştırma yapmaya vakti /sabrı olmayabiliyor.Böyle zamanlarda sakin,sabırlı ve doğru metotları bilen ve aile dışından başka kişilere ihtiyaç duyulabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?