- 7 Haziran 2017
- 2.976
- 3.418
- 133
- Konu Sahibi lostcherry
-
Ya bizim hoca acayip anlayışlı birisi. Zaten derste de altı kişi varız bu ders seçmeli yabancı dil dersi, bu dili çok kişi almıyor. Belki çoğunluk gelemez de dersin saati değişir. Bana tek dediği bölüm başkanı seçmedi bu saatleri direkt rektörlük belirlemiş. Annemle de boşuna kavga ettik yaHocaya desen de tek kişi için saati çekiceğini sanmam :))
Ya bizim hoca acayip anlayışlı birisi. Zaten derste de altı kişi varız bu ders seçmeli yabancı dil dersi, bu dili çok kişi almıyor. Belki çoğunluk gelemez de dersin saati değişir. Bana tek dediği bölüm başkanı seçmedi bu saatleri direkt rektörlük belirlemiş. Annemle de boşuna kavga ettik ya
Hangi okul?İyi akşamlar.
Geçen hafta ders programlarımız açıklandı. Bir dersimiz yarın sabah sekizde. Gel gelelim bizim yurdun okula servisi 8 çeyrekte başlıyor. Bu akşam annemle konuşurken servis olmadığını söyleme gafletinde bulundumtabii annem delirdi. Ya yurtla konuşup servis bulmamı ya da hocamla konuşmamı çünkü her hafta böyle olamayacağını söyledi. Hava karanlık olmuyor KKTC de saatler alındığı için ama yürüdüğüm bölge biraz ıssız. Yurtta da bu bölümde bir tek ben okuyorum ve tek kişi için servis kaldıracaklarını hiç sanmam.
Yani tamam annedir ama 20 yaşına gelmiş birinin hocasına “Hocam annem izin vermiyor dersi geç saate alsak” demesi biraz aşırı bence. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Hayır ama ne bileyim komik geliyorHocaya annem istemiyor demeyeceksin ki derdini anlatacaksın olabilirse elinden geleni yapacaktır zaten.
Ya benim olduğum kısımda bisiklet sürmek zor yollar kötü. Zaten yürümeme izin vermeyen annem haydi haydi bisiklete de izin vermez.Hangi okul?
Kıbrısta bisiklet çok yaygın.onla gidip gelme şansın yok mu?
İşte benim seviyemde tek grup ders var zaten 6 kişiyiz. Diğer vatandaşlar için sorun olmaz hepsinin arabası var çünkü.Ben de gece okuyordum bazı derler çok geç bitiyordu yoklama sorunu olmuyordu ben de
.1. Öğretimle giriyordum size uygun bir saatte başka sınıfta dersi varsa ona girin
Hocayla sınıf olarak görüşüp ders saatını değiştrdğimz durumlar da oldı bence deneyin şansınızı
Hm anladım o arkadaşların sorun çıkartmaz o zamna ıssız bi yerse annen haklı endişelenmekte bence ders saatını değiştirmeye çalışınİşte benim seviyemde tek grup ders var zaten 6 kişiyiz. Diğer vatandaşlar için sorun olmaz hepsinin arabası var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?