Ders

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
İyi akşamlar.
Geçen hafta ders programlarımız açıklandı. Bir dersimiz yarın sabah sekizde. Gel gelelim bizim yurdun okula servisi 8 çeyrekte başlıyor. Bu akşam annemle konuşurken servis olmadığını söyleme gafletinde bulundum tabii annem delirdi. Ya yurtla konuşup servis bulmamı ya da hocamla konuşmamı çünkü her hafta böyle olamayacağını söyledi. Hava karanlık olmuyor KKTC de saatler alındığı için ama yürüdüğüm bölge biraz ıssız. Yurtta da bu bölümde bir tek ben okuyorum ve tek kişi için servis kaldıracaklarını hiç sanmam.
Yani tamam annedir ama 20 yaşına gelmiş birinin hocasına “Hocam annem izin vermiyor dersi geç saate alsak” demesi biraz aşırı bence. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Hocaya desen de tek kişi için saati çekiceğini sanmam :))
Ya bizim hoca acayip anlayışlı birisi. Zaten derste de altı kişi varız bu ders seçmeli yabancı dil dersi, bu dili çok kişi almıyor. Belki çoğunluk gelemez de dersin saati değişir. Bana tek dediği bölüm başkanı seçmedi bu saatleri direkt rektörlük belirlemiş. Annemle de boşuna kavga ettik ya

O Zaman şansınızı deneyin . Siz ne yapıcaksınız saatleri siz belirlemediniz ya anneniz biraz korkudan parlamış belli ki:)

Hangi okul?
Kıbrısta bisiklet çok yaygın.onla gidip gelme şansın yok mu?

Hocaya annem istemiyor demeyeceksin ki derdini anlatacaksın olabilirse elinden geleni yapacaktır zaten.
Hayır ama ne bileyim komik geliyor 20 yaşına gelmiş yurtdışında okuyan ama annesi kızıyor diye sabah dersine gidemeyen bir öğrenci olmak ben ona dedim zaten ama bilmiyorum daha dönüş de yapmadı

Ben de gece okuyordum bazı derler çok geç bitiyordu yoklama sorunu olmuyordu ben de
.1. Öğretimle giriyordum size uygun bir saatte başka sınıfta dersi varsa ona girin

Hocayla sınıf olarak görüşüp ders saatını değiştrdğimz durumlar da oldı bence deneyin şansınızı

İşte benim seviyemde tek grup ders var zaten 6 kişiyiz. Diğer vatandaşlar için sorun olmaz hepsinin arabası var çünkü.

Hocaya derse 15-20 dk geç gelebileceğinizi söyleyin.
Sebep sorarsa da servis konusunu açın.
Gerisi hocanın insafına kalmış

Hocalarda genelde sabahın 8inde derste olmaya meraklı olmuyor .
Dersi yarım saat 45 dk ileri çekebilir miyiz diye konuşun 6 kişinin de işine gelir 8 deki hazırlanmak çok zor çünkü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…