- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
İyi akşamlar.
Geçen hafta ders programlarımız açıklandı. Bir dersimiz yarın sabah sekizde. Gel gelelim bizim yurdun okula servisi 8 çeyrekte başlıyor. Bu akşam annemle konuşurken servis olmadığını söyleme gafletinde bulundum
tabii annem delirdi. Ya yurtla konuşup servis bulmamı ya da hocamla konuşmamı çünkü her hafta böyle olamayacağını söyledi. Hava karanlık olmuyor KKTC de saatler alındığı için ama yürüdüğüm bölge biraz ıssız. Yurtta da bu bölümde bir tek ben okuyorum ve tek kişi için servis kaldıracaklarını hiç sanmam.
Yani tamam annedir ama 20 yaşına gelmiş birinin hocasına “Hocam annem izin vermiyor dersi geç saate alsak” demesi biraz aşırı bence. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Geçen hafta ders programlarımız açıklandı. Bir dersimiz yarın sabah sekizde. Gel gelelim bizim yurdun okula servisi 8 çeyrekte başlıyor. Bu akşam annemle konuşurken servis olmadığını söyleme gafletinde bulundum

Yani tamam annedir ama 20 yaşına gelmiş birinin hocasına “Hocam annem izin vermiyor dersi geç saate alsak” demesi biraz aşırı bence. Siz ne düşünüyorsunuz ?