karnını güzelce doyur..
dıkkatını dağıtan herseyı yok et..
tv yı kapa..telını ortadan kaldır..
ve kendıne saat belırle..su kadar saat calıscam,sonrasında ıstedıgım herseyı yapacam gıbı
karnını güzelce doyur..
dıkkatını dağıtan herseyı yok et..
tv yı kapa..telını ortadan kaldır..
ve kendıne saat belırle..su kadar saat calıscam,sonrasında ıstedıgım herseyı yapacam gıbı
Ayni ben
Umutsuzluga dusurmek istemem ama ben herseyi denedim ilac bile kullandim odaklanmak icin hicbisey hicbir ise yaramadi
Ama kisiden kişiye gore de degisebilir tabi masanin bombos olmasina dikkat et bir ders disi kitap bile dikkatini dagitabilir ve elektronik olan herseyi kaldir cunku yaninda olunca dur bi suna bakiyim buna bakiyim diyosun bi bakiyosun birileriyle msjlasiyosun falan...
kesinlikle telefonunu ortadan kaldır yada kapat. kendimden ornek verecek olursam telefonum yanımda olunca calısamıyorum surekli elim telefona gidiyor. calıstıgın ortamda tv, bilgisayar vs. varsa onlarıda kaldır yada baska odaya gec. kendini derse odaklayarak 1saat calıssan bile sana cok faydası olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biri kesin bi öneri sunarsa bende almak isterim. keza sınavlarıma az kaldı ama ben elime kitabı aldığımda aklıma hiç yapmayacağım işler geliyor ve kalkıyorum.