- Konu Sahibi aglayanbulutlar
-
dershaneye sosyal çevre edinmek için değil sadece iyi bir bölüm kazanmak için gitmelisin
ama şunu da unutma kendini asosyalleştiren sensin bence erken kalksam napıcam kitaptan sıkıldım vs.
kendini böyle şartlamaman lazım erkenden kalk kahvaltını yap yürüyüşe çık
sonra biraz test çöz kendini sına
çarşıya falan çık mağaza vitrinlerine bak alışveriş yapmasanda iyi gelir açılırsın
kendine bir yöne çiz
yani sadece dershaneye gitmekle üniversiteye gitme şansın %90 lara çıkmaz
kendine inanıcaksın çalışıcaksın hedefin olucak
eğer bunları yaparsan zaten başarırsın ama tabi dershaneye de gidersen sana bir artı olur o da sonuçta
canım senin okuma azmin ve isteğin var, bence bunu değerlendir.Eğer maddi açıdan çok sıkıntınız yoksa dershaneye git bence,çünkü evde kendi başına biraz zor olur ders çalışmak
Dershaneye git hem arkadaslarin olur hem universiteyi kazandigina otomatikman yeni arkadaslarinda olur
Bende biraz daha arkadasimolsun istiyordum dusunuyordum dershaneye gidince bir suru arkadasim olacak falan diye.
Gidip butik dershaneye yazildim sinif 6 kisi ve ygs grubundan iki sinif var 12 kisi:-D
Sosyalleşmek için dersaneye gittiğinde orda hiç kimseyle kafa yapının uymadığını farkedersen ne olacak?
butik dershane nedir ?
Kisi sayisi az olan en fazla 8 kisilik siniflarda, daha fazla ders sayisi, ogretmenlerle ogrenci arasindaki iliski daha fazla oluyor az ogrenci oldugu icin etut falan daha fazla..
Daha avantajli oluyor yani
onlar çok pahalıdır ama az önce araştırdım.
Sahibi tanidik olunca 3binden aldi beni :-D normallere 5.5du :-(
Bende 21 yaşındayım..Dershaneye gidiyorum.Sınava 3. girişim olacak.Sınıfın geneli benden küçük onda fark eden birşey olmuyor yani gayet iyi anlaşıyorsun.Bi de sen bu sene ki sınav içinmi dershaneye yazılmayı düşünüyorsun yoksa önümüzdeki sene için mi onu anlayamadım?Çünkü 9 gün kaldı sınava canım parana yazık olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?