Dersaneye yazılırsam sosyal çevre edinebilir miyim?

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben 21 yaşındayım.şu an ygs sınavını bekliyıorum.bir dönem çalıştım.şimdi o işimide bıraktım.bütün gün evdeyim.halk eğitimin kurslarına gideyim dedim ama vazgeçtim.çünkü ben okul kariyerinde devam etmek istedim.yani üniversite okumak.şu aralar cnm çok sıkılıyo evde durmaktan.evdede bazı problemlerim var ailemle.kafayı yicem gibi geliyo.hiç arkadaşımda yok artık.eskiden vardı.bütün gün uyuyorum.sabah erkenden kalk diceksiniz ama kalksam da yapacak bir şey bulamıyorum.kitap okuyorum ama ondanda sıkıldım.kendimi bir kenara atılmış işe yaramaz gibi hissediyorum.ne konuşup dertleşebilceğim bir kafa dengi insan var nede öyle bir ailem.şimdi ben meslek lisesi mezunuyum.o yüzden sayısallarım iyi değil pek.dershaneye yazılayım diyorum hem sosyal çevre edinmiş olurum hemde seneye daha güzel bir bölüm kazanıp dışarıda filan okurum banda iyi gelir diyorum.bu senede okulun vermiş oldğu geçiş hakkını kullanmak istiyorum.eğer birde kullanamazsam yandım o zaman.gerçi yanmadım da bir senem daha boşa geçmiş olucak.çünkü 1 sene okula ara verdim.dershane fikri kafama yatıyo.orada sosyal çevre edinirmiyim bir yardım edin nolur52:

ya da hiç dershaneye yazılmadan direkt geçiş hakkını kullanayım 2 yıl mı okuyayım?...hem dershane parası hem harç parası zor mu olur?

dershaneye sosyal çevre edinmek için değil sadece iyi bir bölüm kazanmak için gitmelisin
ama şunu da unutma kendini asosyalleştiren sensin bence erken kalksam napıcam kitaptan sıkıldım vs.
kendini böyle şartlamaman lazım erkenden kalk kahvaltını yap yürüyüşe çık
sonra biraz test çöz kendini sına
çarşıya falan çık mağaza vitrinlerine bak alışveriş yapmasanda iyi gelir açılırsın
kendine bir yöne çiz
yani sadece dershaneye gitmekle üniversiteye gitme şansın %90 lara çıkmaz
kendine inanıcaksın çalışıcaksın hedefin olucak
eğer bunları yaparsan zaten başarırsın ama tabi dershaneye de gidersen sana bir artı olur o da sonuçta
şu anda zaten sosyal çevre edinmen de seni ders çalışmaktan uzaklaştırır
bırak bi üniversiteyi kazan sen bak gör o zaman öyle bir sosyal çevren olur ki...
emin ol buna

Son düzenleme:

yok sosyal çevre edinmek için gitmek istemiyorum.öyle olsaydı sosyal çevre edinecek çok mekanları tercih ederdim.zaten iyi bir bölüm kazanmak amaçlı istiyorum.şartlandırmaklada alakası yok.yani hep aynı şeyleri yapa yapa bunalmış olamazmıyım? bunun adı şartlandırmak deil bence.tek başıma da çıkmak gelmiyo içimden alışverişe açıkcası.bir tane kız arkadaş var ama onunla da çok zıtız.özellikle siyasi yönden hiç anlaşamıyoruz.ben bazı şeylerini kabullenemiyırum.dershaneye de takviye olsun diye gidcem.sırf dershaneye yazılmak başarı değil tabiki.ben başarmak istediğim için gitmek istiyorum.çünkü konulardan baya geriyim.

canım senin okuma azmin ve isteğin var, bence bunu değerlendir.Eğer maddi açıdan çok sıkıntınız yoksa dershaneye git bence,çünkü evde kendi başına biraz zor olur ders çalışmak

canım senin okuma azmin ve isteğin var, bence bunu değerlendir.Eğer maddi açıdan çok sıkıntınız yoksa dershaneye git bence,çünkü evde kendi başına biraz zor olur ders çalışmak

yok maddi açıdan çok problem yok.gidebilirim.fakat vakit kaybı olur mu diye düşünüyorum.şimdi ordakiler benden küçük olcak.

Dershaneye git hem arkadaslarin olur hem universiteyi kazandigina otomatikman yeni arkadaslarinda olur
Bende biraz daha arkadasimolsun istiyordum dusunuyordum dershaneye gidince bir suru arkadasim olacak falan diye.
Gidip butik dershaneye yazildim sinif 6 kisi ve ygs grubundan iki sinif var 12 kisi:-D

butik dershane nedir ?

Sosyalleşmek için dersaneye gittiğinde orda hiç kimseyle kafa yapının uymadığını farkedersen ne olacak?

Sosyalleşmek için dersaneye gittiğinde orda hiç kimseyle kafa yapının uymadığını farkedersen ne olacak?

bende onu düşündüm bir kaç gündür aslında.illa olumlu sonuçlar olmayabilir.evde kendim çalışmak istiyorum ekol hoca dan filan elimden geldiği kadar.ama nasıl yaparım onuda bilmiyorum.

Bende 21 yaşındayım..Dershaneye gidiyorum.Sınava 3. girişim olacak.Sınıfın geneli benden küçük onda fark eden birşey olmuyor yani gayet iyi anlaşıyorsun.Bi de sen bu sene ki sınav içinmi dershaneye yazılmayı düşünüyorsun yoksa önümüzdeki sene için mi onu anlayamadım?Çünkü 9 gün kaldı sınava canım parana yazık olmasın..

yok cnm seneye.bu sene geçti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…