Dersaneye yazılırsam sosyal çevre edinebilir miyim?

Cemaatçi olarak anılmayan normal bir kitle dershanesine gidersen neden kafana uyan kimse olmasın ki, tonla insan olucak elbette iyi geçindiğin insanlar olur. Zaten kimse kimseye %100 aynı fikirlere sahip olmak zorunda değil, etrafında konuşacak, sohbet edecek, sıkıldığında arayıp dışarıda buluşacak birilerinin olması lazım. Etrafında insan olmadan da yapamazsın bunu Hem sınavlara hazırlanmak bir macın olmasını sağlar sana iyi gelir diye düşünüyorum. Önceki açtığın konulara da bakarak. Sürekli evde durmaktan, sıkıntıdan bazı konular üzerinde takıntı yaratıyorsun kendi kendine gibi geliyor. Bence iyi gelicek sana dershane olayı

dersaneye kazanmak ıcın bır hedefınız yok ıse,
sadece cevre edınmek ıcın gıdeceksenız eger
paranıza yazık etmeyın derım .

ayyyy napacaksın sosyal çevreyi..Boşuna gitme :)))) yazık paraya yaaaa bir de ciddi ciddi sormuş

Bana o kadar da anormal gelmedi nedense. 21 yaşında filan konu sahibi, okulu bitireli bayağı olmuş, kendi yaşıtlarında olan sadece tek bir arkadaşı var, daha önceki konularına bakınca içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor tarzı şeyler söylemiş ki bunlar hep yalnızlığın getirdiği bunalımdan. Yaşıtlarıyla kaynaşmak için yapabileceği pek birşey yok yani. Hazır sınavı kazanmaya çalışıyorken bir yandan da dershaneye gitse hem etrafında başka insanlar olur hem hepsi aynı amaca yöneldiği için daha fazla verim alır çalışmalarından sınavı kazanabilirse de üniversiteye girmiş olur. Şöyle bir düşündüm onun yaşlarında biri başka nerede yaşıtlarıyla tanışabilir arkadaş edinir diye, tek alternatif olarak aklıma çizim kursları fln geldi. Madem sorunu yalnızlık öyle evde tek başına otururken yeni birileriyle tanışamaz ya bu da sorununun bir çözümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…